• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim- Kasım transferleri, ilk deneme

Kızlar durumlar nasıl? Belirtileriniz var mı? Test yapan var mı? Yerleşme kanamadı gören? Benim bugün 8. Günüm (transfer gününü sayarsak eğer) yarin acaba idrar testi yapsam mı? 5.gün embriyosu tek embriyo transfer oldum ?

bende hiç belirti yok kuzum karında gurultu var o kadar onun dışında işe başladım tekrar dondum sadece

Kızlar durumlar nasıl? Belirtileriniz var mı? Test yapan var mı? Yerleşme kanamadı gören? Benim bugün 8. Günüm (transfer gününü sayarsak eğer) yarin acaba idrar testi yapsam mı? 5.gün embriyosu tek embriyo transfer oldum ?
Ben 8. Gün kanda baktirmstm cnm (5 Gün embriyosu) 7.65 cikti. Sonra asil test günümde yaptim 26.75 cikti Dr. Iki gun sonra tekrarlayalm dedi sabah yaptik. 52 cikti cok şükür artmış. Kanama felan hic olmadi göğüs agrim vardi arada adet sancilarim var di o kadar

Ben 8. Gün kanda baktirmstm cnm (5 Gün embriyosu) 7.65 cikti. Sonra asil test günümde yaptim 26.75 cikti Dr. Iki gun sonra tekrarlayalm dedi sabah yaptik. 52 cikti cok şükür artmış. Kanama felan hic olmadi göğüs agrim vardi arada adet sancilarim var di o kadar
Maşallah canım inşallah biz de pozitif sonuç alırız değerin çok güzel artmış 🙏🏻

Kızlar benim rahim kalınlığım 7,4 mm transfer için bir kaç gün daha bekleyeceğiz dedi doktor sizin rahim kalınlığınız kaçken transfer oldunuz ?
Merhab benim de 7,5 mm transfer için 4 gün sonraya gün verdi doktor, sizin son durum nedir?

Merhab benim de 7,5 mm transfer için 4 gün sonraya gün verdi doktor, sizin son durum nedir?
Canım ben 11-12 mm arası rahim kalınlığıma ulaştığım 21 kadım da transferimi oldum,7.4 mm kalınlık olduktan tam 7 gün sonra transfer tarihimde bugün 8.günüm şükürler olsun 🙏🏻

Merhaba canlar, ben burayı 2 yıldır takip ediyordum e bari üye olayım diye giriştim ilk konumu da açıyorum. 3 yıllık evliyim yaşım 26, 2yıldır çocuk düşünüyoruz ancak detaylı incelemelerden sonra sebepsiz infetiliteyiz. Düzenli doktor kontrollerimden sonra aşılama da tutmayınca kadın doğumcum beni tüp bebek merkezine yönlendirdi. Bu ay ilk defa başladık tüp bebeğe ve sürecin gerçekten vücudumu yorduğunu gördüm. Dün yumurtalarım toplandı 16 yumurtam çıktı ve tahlillerimde değerlerim ohss sınırında olduğu için doktorum 2 adet beklememi söyledi, yoksa cetrotide kullanmıştım ve taze transfer düşünüyorduk ama kısmet tabi anne adayı sağlığı da önemli bu süreçte. Şimdi büyük biir heyecanla ilk reglimi bekliyorum ve tahmini kasım onu gibi transfer yapılacak inşallah yumurtalarım da 5.güne ulaşırsa ve kaliteli çıkarsa. O da malum daha bugün arayacaklar kaçı döllendi kaçı kaliteli kaç tanesi elendi diye. Yalnız doktorum dün " eğer 5.güne ulaşmazsa transfer yapmayacağım" diye bir cümle kullandı kafam karıştı açıkçası. Yaşım genç olduğundan mı diğer embriyoları yok saydı acaba? Çünkü diğer okuduğum yazılarda 3.gün embriyoları da transfer edebiliyorlarmış. Artık çevreden dolayı da hassas noktam olduğu için çok takar oldum :KK43:

Edit: Bugün aradılar 16 yumurtadan 12 tanesi döllenmeye uygun görülmüş ve 10 tanesi döllenmiş, bakalım inşallah çok azalmaz 5.güne kadar
Merhaba arkadaşlarım 💐 23 kasımda transfer oldum. 5. Gün embriyosu 2 tane dondurulmuş. Estroferm, corasprin ve Protestan fitil kullanmaya devam ediyorum bir de üç günde bir Protestan iğnem var. Yaşım 31. Eşimin sperm sayısında azlık olduğu için bu yönteme başvurduk. Benimde ufak kistim varmış ama doktor engel değil dedi. Bugün transfer günü dahil 5. Günüm. Dün dayanamayıp erken idrar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı. Bu sabahta yaptım o da çok silik çıktı. Yine dayanamadım kan verdim. Beta hcg 24 çıktı. Ama annem de hemşire hastaneden arkadaşları vs kızmış bana daha çok erken yanıltıcı olabilir vs diye. Hiç sevinemedim kafamda bir çok şüphe oluştu. Kimyasal gebeliğe mi benziyor bu durum acaba. İnşallah hepimiz en hayırlı haberleri alırız hepimizin kucağı dolar sağlıkla büyütürüz 😞

Merhaba arkadaşlarım 💐 23 kasımda transfer oldum. 5. Gün embriyosu 2 tane dondurulmuş. Estroferm, corasprin ve Protestan fitil kullanmaya devam ediyorum bir de üç günde bir Protestan iğnem var. Yaşım 31. Eşimin sperm sayısında azlık olduğu için bu yönteme başvurduk. Benimde ufak kistim varmış ama doktor engel değil dedi. Bugün transfer günü dahil 5. Günüm. Dün dayanamayıp erken idrar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı. Bu sabahta yaptım o da çok silik çıktı. Yine dayanamadım kan verdim. Beta hcg 24 çıktı. Ama annem de hemşire hastaneden arkadaşları vs kızmış bana daha çok erken yanıltıcı olabilir vs diye. Hiç sevinemedim kafamda bir çok şüphe oluştu. Kimyasal gebeliğe mi benziyor bu durum acaba. İnşallah hepimiz en hayırlı haberleri alırız hepimizin kucağı dolar sağlıkla büyütürüz 😞
merhaba ben de sizinle aynıyım 23 kasımda transfer oldum 1 tane embriyo 4. gün dondurulmuştu. ben halen sabrediyorum test yapmadım ama beklemek zor gerçekten :) maşallah erken test yapmışsınız ama pozitif ne kadar güzel Allah tamamına erdirsin darısı bize de olsun :)

merhaba ben de sizinle aynıyım 23 kasımda transfer oldum 1 tane embriyo 4. gün dondurulmuştu. ben halen sabrediyorum test yapmadım ama beklemek zor gerçekten :) maşallah erken test yapmışsınız ama pozitif ne kadar güzel Allah tamamına erdirsin darısı bize de olsun :)
Pozitif demeye bile korkuyorum belki boş gebeliktir belki artmayacak diye ama inşallah Allah güzel sonuçlar nasip eder ikimize de. Siz sabırlıymışsınız ne güzel ben bu sabah resmen duramadım evde :) inşallah sonucunuz pozitif olur beraber haberleşe haberleşe büyütürüz karnımızda fıstıklarımızı :))

Pozitif demeye bile korkuyorum belki boş gebeliktir belki artmayacak diye ama inşallah Allah güzel sonuçlar nasip eder ikimize de. Siz sabırlıymışsınız ne güzel ben bu sabah resmen duramadım evde :) inşallah sonucunuz pozitif olur beraber haberleşe haberleşe büyütürüz karnımızda fıstıklarımızı :))
Amin inşallah çok sağolun. benim kimse bilmiyor tüp bebek denediğimizi. inanın bir kişinin bile ufak bir duası içimi hoş ediyor :) Bekliyorum ama ben herkes gibi aynı sebepten... korkuyorum sonuçtan sanırım cumayı bekleyeceğim cuma 9uncu gün kan veririm direkt mesai çıkışı diye düşündüm. Dediğiniz gibi beraber burda gebelik haberi alıp devamında da başka başka çok güzel konular konuşuruz inşalahh allah nasip etsin biz niyet ettik gebe kalmaya :)

ayrıca hiç korkmayın pozitif işte çok güzel. tutunmuş bebeğiniz devamı da gelecektir güzel düşünün bence hamilesiniz artık :)

Back