- 10 Temmuz 2012
- 601
- 536
- 303
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.941
Bide benim regl öncesi belirtilerim hamilelik belirtileriyle hep aynı.göğüs şişmesi ve agrisi,mide bulantisi hatta kusma,kasiklarda sanci,üşüme...yani hamile kalsamda iyice gecikme olmadan anlamam mumkun değil belirtilerden
Ahahah aynı ben de öyleyim canım yazdığını okuyunca kahkaha attımHerkes hamile kalmadan önce göğüslerim ağrıyodu diyip duruyor ben de habire dokunuyorum ama bişe yok
Hahaha kiz allah iyiligini versin guldurdun beni nekadar allahta seni guldursun ayni bende oyleyim gogus agrisi kasik agrisi ayak agrisi heray cekioruz bunlari
Teşekkür ederim canım dua ederim hepinize isteyen herkese
çok teşekkür ederim herkese darısı başınıza inşallahTakildikca aslında bir çozume ulaşamıyoruz maalesef tatlım biraz relaks
İns canım öyle kötüye yorma kendini hemen yarın bir doktora git folik asit baslansin birde kan dakika değerine bakılsın
Hayirli olsun bu arada biz çok sevindik.ins sağlıklı bir hamilelik geçirirsin kuzum
dün kan verdim sağlık ocağına aşırı mide bulaantısı var pskolojikmi bilmiyorum : s öğleden sonra açıklanılcak dedi bakalım ne çıkıcak
Canim sende yerleşme kanaması falan oldumu.hep belirti arıyoruz ya illa olması gereken biseymi acabaTeşekkür ederim allah isteyen herkese verir inşallah
önce bel ağrısı başladı sonra sol kasık batması onlar biraz geçti gibi mide bulantısı bilmiyorum bakalım inşallah erken gebelik testi negatifti oda kafamı karıştırdı
Idrar testinde 14 gun gecmeden cikmayabiliyormus en mantiklisi kan tahliliKızlar merak ettiğim şu bende belirtiler var ama test negatif 1 haftalık görünüyormu testte ?
Yerlesme kanamadi 5 6 hatta 7.haftalarda oluyo benim ilk gebeligimde oyle olmustuCanim sende yerleşme kanaması falan oldumu.hep belirti arıyoruz ya illa olması gereken biseymi acaba
Neden hemen umutsuz luga kapiliyorsun kasim var aralik var daha onumuzdee allah isteyen herkese nasip etsin insallahhBundan sonra ocak Şubat mart ayında hamile kalmak isteyenler grubundan devam edecem heralde :)
Bat bugün ama daha gelen giden yok. Sabah test yaptim negatif çıktıama adet belirtilerim de yok, sadece dayanilmaz bir baş ağrısı var. Bu belirsizlik çok kötü adet mi olucam yoksa hamileyim ama daha testte mi çıkmıyor diye düşünüyorum sürekli
Erken sonuc veren testler var ya sansini dene istersen ben ilk gebeligimde bu testler sayesinde 1 hafta once ogrenmistimBat bugün ama daha gelen giden yok. Sabah test yaptim negatif çıktıama adet belirtilerim de yok, sadece dayanilmaz bir baş ağrısı var. Bu belirsizlik çok kötü adet mi olucam yoksa hamileyim ama daha testte mi çıkmıyor diye düşünüyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?