- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 33
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.981
İnşallah canm benim bu ay dış gebelik oldu malesef gelecek ay a kaldı umutlar izmirin neresindesin kuzumBende İzmir canım inşallah hayırlısı ile olur bebişlerimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canm benim bu ay dış gebelik oldu malesef gelecek ay a kaldı umutlar izmirin neresindesin kuzumBende İzmir canım inşallah hayırlısı ile olur bebişlerimiz
Benimde belirtiler var gelecek bat. Gelecek aya kaldık aynı şekilde. Bornova senİnşallah canm benim bu ay dış gebelik oldu malesef gelecek ay a kaldı umutlar izmirin neresindesin kuzum
Hayırlısı olsun darısı başımızaHAYIRLI OLSUN CANIM ALLAH KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN BELIRTILERIN NELERDI
Canım bende zumba yapıyorum. Sorun olmaz diyorlar ama yine de Kafamda soru işareti varArkadaslar menogon kullanıyorum bu ay 4 gün. Işe yarar mi. Bide step aerobik e gidiyorum. Sakıncalı mi sizce. Doktor sıkıntımin olmadığını söyledi. Bu da olmazsa sebepsiz infertilite diyeceğiz dedi.igne ise yarayan oldu mu yada duyan var mi
Neden hemen umutsuz luga kapiliyorsun kasim var aralik var daha onumuzdee allah isteyen herkese nasip etsin insallahh
Aliağa tarafında canm umutlar gelecek ay aBenimde belirtiler var gelecek bat. Gelecek aya kaldık aynı şekilde. Bornova sen
Çok aminAliağa tarafında canm umutlar gelecek ay a
Belirti dinlemek bile guzel cnm ben daha 3 kasimda regl olacamda 3 hafta falan gececekte belirti dinleyecem ooo ölme essegim ölmekEspri yapıyorum yaa. Belirti dinleye dinleye bi tuhaf olduk.
Bat kasim 10 derken kasim 10da reglimi olman lazim yoksa 10kasimdan sonra hamilemisin diemi beklicen bende 3 kasimda regl olcam ve klomene basliyacam.Benide aranıza alın bat 10 kasım klomenin ilk ayındayım
Kızlar kızlaaarrr yaa benim takvime göre bu ay 15 i yumurtlama günü, 29ekim de yeni bat gözüküyordu ama ben 18inde ovulasyon testinde çift koyu gördüm şimdi benim adette geç gelir o zaman değil mi??
Bence fikri olan yoktur. Ondan cevap gelmedi. Bence 18+14= 32 yani 1 Kasım tahminen.Öncelikle yeni anne adayları gelmiş hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebişleriniz kızlar
Ama benim sorumu kimse cevaplamamış yokmu bir bilen acep
Yeni girdigim icin topige goremedim bildigim bi konuysa yardimci olayim cnmÖncelikle yeni anne adayları gelmiş hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebişleriniz kızlar
Ama benim sorumu kimse cevaplamamış yokmu bir bilen acep
10 kasım regl günümBat kasim 10 derken kasim 10da reglimi olman lazim yoksa 10kasimdan sonra hamilemisin diemi beklicen bende 3 kasimda regl olcam ve klomene basliyacam.
Tamam cnm anladim onuda sen regl olduktan sonrami klomen kullanacaksin yoksa 10 ekimde mi kullandin?10 kasım regl günüm
Bat : Beklenen Adet Tarihi demek
Havucmuuuuuuu? Havuc yumurtlamaya faydalımi??Adetimin 9. Günü yani bugün yumurtlama akıntısı geldi. Erken yumurtlayacam sanirim geçen ay tam 11.günü gelmişti bu akıntı. Acaba havuç yemekten erken mi yumurtluyorum anlayamadim
Kızlar kızlaaarrr yaa benim takvime göre bu ay 15 i yumurtlama günü, 29ekim de yeni bat gözüküyordu ama ben 18inde ovulasyon testinde çift koyu gördüm şimdi benim adette geç gelir o zaman değil mi??
Yeni girdigim icin topige goremedim bildigim bi konuysa yardimci olayim cnm