- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.901
Bereketli bir ay olmuş maşallah benim de umutlar dier aya kaldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar günaydın öncelikle. Bir şey sormak istiyorum. Korunmayı birakali 5 gun oluyor .Soyle ki 5 gündür sol kasigimda özellikle egilince artan bir sancı var .Neden olur ki anlamadım?
Olabilir. Bir kere kist olmuştu ilaç ile atmıştım. Bakalım bu ay hamilelik yoksa giderim kontrole. Tesekkurler. ..kist olabılır mı canım ?
Sağlıklı (sözde) kahvaltımla hepinize günaydınnnn kızlar
Canım benim Rabbim isterse zor diye birşey yoktur.her zaman böyle düşün, umitsiz olma...Rica ederim. Git mutlaka ben endometriozis hastasıyım gecen ay denedım olmadı bu ay denedım bakalım olcak mı olmazsa doktora gıdıcem benım ısım cokkk zor ama Allah büyüktür hayırlısı nezamansa olur napalım.
Canım benim Rabbim isterse zor diye birşey yoktur.her zaman böyle düşün, umitsiz olma...
Kizlar bu gün eşimin doğum günü sabah erkenden yapim dedim sonuc Eki Görüntüle 2057024
Canım yara olabilir ...Ya kizlar oncelikle merhabalar dün ovulasyon testim koyu cikmisti gece birliktelik oldu esimle sabah kalktim acik kahverengi lekelenme oldu bu nedir acaba 12 gun var bata
Seninle bat aynı değilmiydi yaa. 24 ekim? Erken gebelik testi değilse çıkmaması normal. Bozma moralini
Yumurtlama lekesi geliyormus bazi kadinlardan. Belki sendede catlama lekesidirYa kizlar oncelikle merhabalar dün ovulasyon testim koyu cikmisti gece birliktelik oldu esimle sabah kalktim acik kahverengi lekelenme oldu bu nedir acaba 12 gun var bata
Anlamadimki cnmCanım yara olabilir ...
Aynen ilk defa oldu boyle sasirdim bnde canimYumurtlama lekesi geliyormus bazi kadinlardan. Belki sendede catlama lekesidir
Rahimde yara varsa ilişkiden sonra ara kanamalar yapar ve ilişki sırasında ağrı, yanma gibi şikayetler olur...Anlamadimki cnm