- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.961
gittim doktor cihazda sorun varmış dedi bida vermem gerekiyormuş böyle bir şans olamaz saglık ocagına gitmekle hatamı ettim bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun.ilacla mi hamile kalabildiniz yoksa kullanmadan miKizlar sonuclarimi aldim degerim 5000 cikti. Yani resmi olarak hamileyim. Isteyen herkese nasip olur insallah. Folbiol verdi. Gebelikten 3ay once baslaniyormus.biraz gecikmesi anlayacaginiz. Saglik olsun. 2hafta sonra gidicem. Keseyi gorduk.
ben içeriğine baktım cnm omega falan var bıde bana doktorum dedi ki gebe kalmada bu daha etkili dıger folık asitlere göreben de kullanıyorum imom 15 gündür.:)
canım ahhh o rüyalar =) bende 3üz gördüm iki oglan bir kız sürekli ruyamdalar sonra kız cocugu gördüm falan artık kafayı yedik yumurtlama takıbı yaptıracagım diğer aygünaydınn kızlarr ...:)
rüyamda göğüslerim o kadar büyüktü ki futbol topundan bile büyük hamileymişim : psikolojik
ben çok sinirliymişim dövecek gibi bakıyormuşum eşim oyle dıo ahhh bu hormonlarrrrHAHA AYNEN KIZ VALLA HATTA ESİME DİYORUM TUHAF HAREKETLERİM VAR MI HELE ARADA KONTROL ET
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Rabbim sağlıkla hayırlısia da eline almayi nasip etsin. Darısı bizlere insaallah :) yerlesme kanamasi filan Olmuş muydu?Kizlar sonuclarimi aldim degerim 5000 cikti. Yani resmi olarak hamileyim. Isteyen herkese nasip olur insallah. Folbiol verdi. Gebelikten 3ay once baslaniyormus.biraz gecikmesi anlayacaginiz. Saglik olsun. 2hafta sonra gidicem. Keseyi gorduk.
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşaallah belirtilerin varmıydı canım ne zamandır istiyordunuz yediğin içtiğin ekstra bısey var mı bızımle paylasabılırmısınKullanmadan canim
Kizlar sonuclarimi aldim degerim 5000 cikti. Yani resmi olarak hamileyim. Isteyen herkese nasip olur insallah. Folbiol verdi. Gebelikten 3ay once baslaniyormus.biraz gecikmesi anlayacaginiz. Saglik olsun. 2hafta sonra gidicem. Keseyi gorduk.
ben içeriğine baktım cnm omega falan var bıde bana doktorum dedi ki gebe kalmada bu daha etkili dıger folık asitlere göre
Kizlar sonuclarimi aldim degerim 5000 cikti. Yani resmi olarak hamileyim. Isteyen herkese nasip olur insallah. Folbiol verdi. Gebelikten 3ay once baslaniyormus.biraz gecikmesi anlayacaginiz. Saglik olsun. 2hafta sonra gidicem. Keseyi gorduk.
Belirtilerim kuyruk sokumu agrisi ama doktor belirti degil o gebelikten kaynakli degil onun icin doktora gorunebilirsin devam ederse dedi. Baska bir belirtim yok. Bir sure den beri saglikli beslenmeye ozen gosteriyordum zaten hamurisi pilav seker gerekmedikce tuketmiyorum. Bunlarin faydasi varmi bilmiyorum kizlar.insallah darisi isteyenlerin basina. Folik asit 3ay once gebelikten kullanmak gerekmis. O yuzden dusunenler doktora gorunsun
Hayırlı olsun allah kucagina sagligiyla almayj nasip etsin insallah daris tum isteyenlereKizlar sonuclarimi aldim degerim 5000 cikti. Yani resmi olarak hamileyim. Isteyen herkese nasip olur insallah. Folbiol verdi. Gebelikten 3ay once baslaniyormus.biraz gecikmesi anlayacaginiz. Saglik olsun. 2hafta sonra gidicem. Keseyi gorduk.
Bende İzmir canım inşallah hayırlısı ile olur bebişlerimizIzmir yaş 27 bat 6 ekim 18 ay oldu denemedeyiz 10 yıllık evliyim