- 10 Temmuz 2012
- 601
- 536
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.921
Kızlar bugün biranda sağbacagıma agrı girdi fena halksizlik çöktü basımı kaldıramıcak gıbı oldum bıran bı saat falan surdu suan bıraz ıyıyım anlamadım kı daha bat a 12 gün var :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayniyiz kuzum bnmde 12 gun var bugun kramplar girdi kasiklara sabahta kahverengi lekelenme oldu ilk defaKızlar bugün biranda sağbacagıma agrı girdi fena halksizlik çöktü basımı kaldıramıcak gıbı oldum bıran bı saat falan surdu suan bıraz ıyıyım anlamadım kı daha bat a 12 gün var :S
Ayniyiz kuzum bnmde 12 gun var bugun kramplar girdi kasiklara sabahta kahverengi lekelenme oldu ilk defa
Aynen cnm ya artik durmadan belirti ararizOF CANIM YA NASIL BEKLICEZ BIZ BAT I COK SABIRSIZ OLUYOR INSAN
durup durup goguslerımı sıkıyuorum acaba agrıyormu falan dıye vallahi kafayı yedımAynen cnm ya artik durmadan belirti arariz
Bide benim regl öncesi belirtilerim hamilelik belirtileriyle hep aynı.göğüs şişmesi ve agrisi,mide bulantisi hatta kusma,kasiklarda sanci,üşüme...yani hamile kalsamda iyice gecikme olmadan anlamam mumkun değil belirtilerdendurup durup goguslerımı sıkıyuorum acaba agrıyormu falan dıye vallahi kafayı yedım
durup durup goguslerımı sıkıyuorum acaba agrıyormu falan dıye vallahi kafayı yedım
Amin canim bnmInsan dusune dusune psikolojik olarak belirtiler hisseder kizlar sakin olun bata 12 gun var diyorsunuz benim daha kasimin 3unde regl olacam 40 gunden fazla var allahim isteyen herkese nasip etsin insallaah
Hahaha kiz allah iyiligini versin guldurdun beni nekadar allahta seni guldursun ayni bende oyleyim gogus agrisi kasik agrisi ayak agrisi heray cekioruz bunlaridurup durup goguslerımı sıkıyuorum acaba agrıyormu falan dıye vallahi kafayı yedım
Kasimin 3 u benimde nasıl 40 günden fazlaInsan dusune dusune psikolojik olarak belirtiler hisseder kizlar sakin olun bata 12 gun var diyorsunuz benim daha kasimin 3unde regl olacam 40 gunden fazla var allahim isteyen herkese nasip etsin insallaah
8 günün her günümü yani.benim doktorum gün aşırı dedi arada kaldım şimdi.hangisi daha doğru acabakızlar iyi akşamlar ben bugun doktora gittim alttan muayene oldum çok şükür bi sıkıntı cıkmadı kist miyom vb bişey yok dedi bıde hormon testıne bakalım dedı ımom dıye bı folık asit önerdi 11-19 yani 5 gun sonra aralıksız ilişki dedibakalım nasip
Kafadan hesapladim cnm yabi hamile kalip kalmayacagimizii ogrenecegimiz tarihe dieKasimin 3 u benimde nasıl 40 günden fazla
Evet canim sık sık iliski dedi valla8 günün her günümü yani.benim doktorum gün aşırı dedi arada kaldım şimdi.hangisi daha doğru acaba
kızlar iyi akşamlar ben bugun doktora gittim alttan muayene oldum çok şükür bi sıkıntı cıkmadı kist miyom vb bişey yok dedi bıde hormon testıne bakalım dedı ımom dıye bı folık asit önerdi 11-19 yani 5 gun sonra aralıksız ilişki dedibakalım nasip
Yaaa sen beni öldürücen ha gayrettt hamilesin zaten)) Günaydın canım buaradagünaydınn kızlarr ...:)
rüyamda göğüslerim o kadar büyüktü ki futbol topundan bile büyük hamileymişim : psikolojik
Yaaa sen beni öldürücen ha gayrettt hamilesin zaten)) Günaydın canım buarada