- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 30
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.801
Kızlar şuan elim ayağım yitiriyor ve ağlıyorum sanırım hamileyim
hayırlı olsun çok sevindim darısı bizlere inşsallahBenim tek belirtim kuyruk sokumu ve bele kayan agri. Ben normalde bir sure den beri diyet yapiyorum yani seker hamurisi makarna pilav tuketmiyorum. Ama bu cocuk icin degil saglikli beslenme icindi. Kismet bebege imis diyecegim insallah. Iliskiden sonra oyle ozel bir pozisyon ve belli bir sure yatmadim.normal seyrinde oldu insallah tabi doktora gitmedim henuz
Kızlar şuan elim ayağım yitiriyor ve ağlıyorum sanırım hamileyim
Sağol cnm benim Hale'n şaşkınlık işindeyim ve adet olacakmışım gibi karnım ağrıyorCanim tebrik ederim sag saglim kucagina alirsin insqllah
Hayırlı olsun çok sevindimmKızlar şuan elim ayağım yitiriyor ve ağlıyorum sanırım hamileyim
Dikkat et agrin olduğu zaman uzan bacaklarinin altına yastık koy dinlen. ..Sağol cnm benim Hale'n şaşkınlık işindeyim ve adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor
Valla hiç bir şey göremiyorum Canım. Kaç günün geçti ki?Kızlar ya hersey allak bullak oldu bi bakın şu teste ya varmı ben görüyorum ama sizde bakın iyi inceleyin lütfen Eki Görüntüle 2056594
11 gün ama var uzaktan baksan belki görürsün canm iyice incelesen geç döllenme klasiktir bende geç oldu diyorum ondan silik ciktiValla hiç bir şey göremiyorum Canım. Kaç günün geçti ki?
Canım neden kan testi yaptirmiyorsun ki?Aile hekimine git yaptir, için rahatlar...11 gün ama var uzaktan baksan belki görürsün canm iyice incelesen geç döllenme klasiktir bende geç oldu diyorum ondan silik cikti
Canım ikinci çizgiyi goremedimKızlar ya hersey allak bullak oldu bi bakın şu teste ya varmı ben görüyorum ama sizde bakın iyi inceleyin lütfen Eki Görüntüle 2056594
Yaptir cam canm ama ben görüyorum çok silik iyice bakınca anlaşılıyor off offfBen de goremedim canim. Belki fotografta gorunmuyodur ama saglik ocaginda bence de kan testi yaptir
Hayırlı olsun çok sevindimm
Sağol cnm kızlar bide elektrik süpürgesi yaptım ya Testi inanamadım iki kez yaptım akşama eşime nasıl söylüycemi düşünüyorumDikkat et agrin olduğu zaman uzan bacaklarinin altına yastık koy dinlen. ..
Vuhuhu tebriklerrrr.. Darısı başımızaKızlar şuan elim ayağım yitiriyor ve ağlıyorum sanırım hamileyim
Canım supurgeyle hiç bir şey olamaz korkma...Sağol cnm kızlar bide elektrik süpürgesi yaptım ya Testi inanamadım iki kez yaptım akşama eşime nasıl söylüycemi düşünüyorum
Hayirli olsun canimKızlar şuan elim ayağım yitiriyor ve ağlıyorum sanırım hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?