- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 30
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.821
Hayirli olsun canim
Sağolun kızlar darısı size inşallah dualarımız kabul olsunVuhuhu tebriklerrrr.. Darısı başımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canim
Sağolun kızlar darısı size inşallah dualarımız kabul olsunVuhuhu tebriklerrrr.. Darısı başımıza
Haklısın Dikkatli içmek lazım canım. Ara ara test yapıyorum ben polikistik over olduğum için belli bi günüm ve düzenim yok malesef günüm geçti de bi test yapayım olayım yok O yüzden her an aklımda acaba bişey var mıdır yok mudur diye.
Oooo değere belli.Maşallah canim. Testi bugün mu yaptırdım?Kizlar kan degerim 1948 cikti acaba nekadarlik hamileyim asilama yaptirali 3 hafta oldu
Ben geçen ay limonu denemistim pozitif çıkmıştı ama yanlışKızlar bir şey sormak istiyorum.Evde yapılan testler varmış onlardan yapan var mi acaba? Yani şu şeker, limon,karbonat gibi testler. Bir de idrari kaynatiyorlarmis kopururse hamile kopurnezse değilmiş. Biraz mide bulandırıcı ama yapan varsa merak ettim doğrusu. ..
O zaman bebek mantıken 3 haftalık oluyor.Ama değere göre Kaç haftalık onu anlamıyorum. Intetnete yazsanız google herşeyi bilir...Ewet gecen hafta yaptirdim 80 di simdi bukadar normalmi acaba 3 haftaya gore
Kizlar kan degerim 1948 cikti acaba nekadarlik hamileyim asilama yaptirali 3 hafta oldu
o tarz evde yapılan testlerin doğru sonuç vermediğini, erkeklerde bile pozitif sonuç verdiğini yazmışlardıKızlar bir şey sormak istiyorum.Evde yapılan testler varmış onlardan yapan var mi acaba? Yani şu şeker, limon,karbonat gibi testler. Bir de idrari kaynatiyorlarmis kopururse hamile kopurnezse değilmiş. Biraz mide bulandırıcı ama yapan varsa merak ettim doğrusu. ..
guldurdunuz valla sağolun. ..o tarz evde yapılan testlerin doğru sonuç vermediğini, erkeklerde bile pozitif sonuç verdiğini yazmışlardı
o tarz evde yapılan testlerin doğru sonuç vermediğini, erkeklerde bile pozitif sonuç verdiğini yazmışlardı
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar şuan elim ayağım yitiriyor ve ağlıyorum sanırım hamileyim
Burada yok muyum çok ayıp:))30-31 Ekim Bat ekleyin beni de:)Yeni Ekim Ayı Listemiz
@Lemise :Bat 20 ekim
@Yukakita :Bat 12 ekim
@mf.aysegul :2 ekim
@Selay ay: Bat 5 ekim
@Arel13 :bat 21 ekim
S sozkan56 :BAT 5 EKİM
@patisserieyumyum :Bat 16 ekim
@gcm19944 :bat kasim 1
@kbrnr1993 :bat 16.eylül
@gulsahali88 :bat 15 ekim
@fairywas :BAT 20 Ekim
@efulim_61 :bat 14 ekim
@Elmira2017 :15 Ekim
@_citygirl_ :bat 15 ekim
@Dmmmttt :BAT 31 Ekim
@Svghzr :15 ekim
Z Zeyzeyerva25 :19 Ekim bat
@Smartanne :bat 22 ekim
emi01 :bat 24 ekim
@kbrnr1993 : bat ekim 16
@juliet55 :Bat 23 ekim
@fatos_sam :bat 14 ekim
@arkeolog0635 :12 ekim
@acem55 :21 ekim
@aallmmiirraa :Bat 9 ekim
@Nehirr6 :11ekim
@Ahsen2015 : bat 20 ekim
Dimplesbaby :bat18
@Bebis27 :14 ekim
@NARGIZA_DOVLET : bat 23 Ekim
@yelsem :31 ekim
@arzucuk44 :bat 6 Ekim
Delfin_ : bat 2 Ekim
@Sevvvv :12 ekim
mhnds_ :Bat 11 Ekim
D-E :Bat 12 ekim
@Bebis27 :bat14 Ekim
@seza-_- :Bat : 8 ekim
@arzucuk44 : bat bir sonraki adet tarihin ?
@Defnelfin :Bat 11 ekim
@seza-_- :bat 5 ekim
@Nehirr6 :bat ?