- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 30
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.241
10 yılın sonunda müjdeli haberimi iki saat önce aldım. denemediğimiz tıbbi yöntem kalmadı diyebilirim. en sonunda sadece yurtdışına pazarlanan bitkisel bi kürle meleğimin haberini sabah saatlerinde aldım. belki de bi vesile idi bu. çok mutluyum hanımlar. allah herkese nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun canım Maşallah :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ne kürü bu çok merak ettim10 yılın sonunda müjdeli haberimi iki saat önce aldım. denemediğimiz tıbbi yöntem kalmadı diyebilirim. en sonunda sadece yurtdışına pazarlanan bitkisel bi kürle meleğimin haberini sabah saatlerinde aldım. belki de bi vesile idi bu. çok mutluyum hanımlar. allah herkese nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun canım Maşallah :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ne kürü bu çok merak ettim
Aaa deme öyle korkutma beni deYok cnm baktırmadım kendim radyoloji teknikeriyim hsg ben ve doktor beraber çekiyoduk ama kendime çektirmeyen heralde biraz tırsıyorum
baktır canım baZıları hiç acımıyor diyoAaa deme öyle korkutma beni debu ayda olmazsa baktırıcam ben ya.. başka ihtimal kalmıyor
Tmm cnm sağolbaktır canım baZıları hiç acımıyor diyo
Cok sevindim senin adına canım belirtin varmı merak ettim darısı başımıza inşallah:)çok çok teşekkür ederim canım benim:) canım hanımlara özel bi macun bu. içeriğini gizli tutuyorlar. üç tane tanıdığım bu yolla hamile kaldı. bende polikistik over sendromu vardı. eşimde de sperm azlığı. üç kez aşılama bi kez de tüp bebek denedim. ne yazık ki sonuç alamadım.
bu bahsettiğim kürü bi numaradan sipariş ettim. sağolsunlar gönderdiler ilk başlarda denemedim çünkü daha önce çok denemiştim bu tarz şeyleri. ama allah nasip etmiş olacak ki deneyeyim dedim. hamdolsun rabbime ilk ay adetim tam 28. gününde oldu. ikinci ay adetime 5 gün kala aldım bu haberi.
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Canım noldu kan sonucun ? Bizi merakta bırakmaAllh razi olsun canim benim bide kanda netlessin ole sevincemm
Cok sevindim senin adına canım belirtin varmı merak ettim darısı başımıza inşallah:)
Ikinci çizgi belirdi ise hamile olma olasılığınız yüksek bence ama siz bir daha yapın yinede...Hanımlar selamlar..bugün bi gebelki testi yaptım 10dkda ikinci pembe çizgi hafif belirdi 1 saat sonra tamamen kayboldu ben hiç bişey anlamadım bu işten böyle bişey yaşayan var mı aranızda acaba
Ahhh keşke ağzın bal yesin :)Ikinci çizgi belirdi ise hamile olma olasılığınız yüksek bence ama siz bir daha yapın yinede...
Test buIkinci çizgi belirdi ise hamile olma olasılığınız yüksek bence ama siz bir daha yapın yinede...
Test bu
Testteki çizgi gorunmuyor mu canım ? Çıplak gözle daha nettiCanım, umudunu kırmak istemem ama burdaki teste göre hamile değilsin. Sen yine de emin olmak için yarın sabahtan bir test daha yap bence. Hayırlısı olur inşallah
baktır canım baZıları hiç acımıyor diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?