- 9 Temmuz 2017
- 655
- 679
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.261
Testteki çizgi gorunmuyor mu canım ? Çıplak gözle daha netti
Yok tatlım fotoğrafta silik çizgi görünmüyor. Ya da ben mi göremedim bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok tatlım fotoğrafta silik çizgi görünmüyor. Ya da ben mi göremedim bilmiyorum
Sen göremedin galiba canim.adetim 31 gün gecikti 2.adet dönemim geldı..bundan 15 16 gun önce kan testi negatif çıkmıştıAdetinde gecikme var mı? Erken mi yaptın test cnm?
Merhabalar bence bu test bozuk ikinci kısımda kırmızılık dağılmış yeni bir test deneyin benceTest bu
Canım ikinci çizgiyi göremedimTest bu
31 gün gecikti mi? Acilen doktora gidin adet söktürücü versin, hiç normal değil o kadar gecikmesi, 31 gün gecikmeyle hamile olsaydınız koyu bir ikinci çizgi çıkardı silik çıkması için adete 2-3 gün kalması lazımSen göremedin galiba canim.adetim 31 gün gecikti 2.adet dönemim geldı..bundan 15 16 gun önce kan testi negatif çıkmıştı
Ay bariz var hayirli olsun tebrikler :)
Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin10 yılın sonunda müjdeli haberimi iki saat önce aldım. denemediğimiz tıbbi yöntem kalmadı diyebilirim. en sonunda sadece yurtdışına pazarlanan bitkisel bi kürle meleğimin haberini sabah saatlerinde aldım. belki de bi vesile idi bu. çok mutluyum hanımlar. allah herkese nasip etsin inşallah.
Umarim olur cnm bende 13 aydir bekliyorum bu gunuu cok sukurrr.Hayirlisi olsun canim bu ay olur insallah ovu testiyle yumurtlamayi bende takip ettim kesin emin oldum gununden beklemedeyim..
Benimde 11. ay canim insallah senin gibi benimde yuzum gulerUmarim olur cnm bende 13 aydir bekliyorum bu gunuu cok sukurrr.
bana da yeni bir iş teklifi geldi, napim şimdi 2 ay ara mı versem çalışmalara yoksa devam mı kafam karıştı. amann sanki hemen olcak
Bende göremedim canım ama bana da aynısı olmuştu hemde şöyle ilk yaptığım testte silik çizgi var ikinci testte yok 5 dk sonra yaptım 3 testte silik çizgi var. Aklım karıştı kan testi yaptırdım ve negatif cıktı sonrada adet oldum ve nette okuduğum kadarıyla bu testler yuzde yuz guvenilir değilmiş evet maalesef hayalet çizgiler insanı yanıltıyor. Sonradan anladımki bizim silik çizgi dediğimiz şey aslında ikinci çizginin çercevesi yani kabartması. Yani hamile olan kişinin bizim gördüğümüz yerde kırmızı olarak doluyor ikinci çizgisiSen göremedin galiba canim.adetim 31 gün gecikti 2.adet dönemim geldı..bundan 15 16 gun önce kan testi negatif çıkmıştı
Evet ilk hamileliğimde idrarı damlatir damlatmaz 2.çizgi kopkoyu çıkmıştı. .ama silik çizgi ile de hamilelik haberi alanlar var bu yüzden umitlendim dogrusuBende göremedim canım ama bana da aynısı olmuştu hemde şöyle ilk yaptığım testte silik çizgi var ikinci testte yok 5 dk sonra yaptım 3 testte silik çizgi var. Aklım karıştı kan testi yaptırdım ve negatif cıktı sonrada adet oldum ve nette okuduğum kadarıyla bu testler yuzde yuz guvenilir değilmiş evet maalesef hayalet çizgiler insanı yanıltıyor. Sonradan anladımki bizim silik çizgi dediğimiz şey aslında ikinci çizginin çercevesi yani kabartması. Yani hamile olan kişinin bizim gördüğümüz yerde kırmızı olarak doluyor ikinci çizgisi
Hele sen bide beni dinle. Bugun İşten gelmişim heyecanla bi daha test yapayım dedim kırmızılar henuz gelmemişken. Bide baktımki ikinci çizgi bildiğin pembe yani bariz var. Ellerim titredi resmen kısa süreli şok yaşadım. Sonra bi daha bi daha baktım ki meğer ovulasyon testiyle yapmışım nasıl bi hayal kırıklığı anlatamam... tekrar gebelik testiyle yaptım tabiki negatif...Evet ilk hamileliğimde idrarı damlatir damlatmaz 2.çizgi kopkoyu çıkmıştı. .ama silik çizgi ile de hamilelik haberi alanlar var bu yüzden umitlendim dogrusu
Hele sen bide beni dinle. Bugun İşten gelmişim heyecanla bi daha test yapayım dedim kırmızılar henuz gelmemişken. Bide baktımki ikinci çizgi bildiğin pembe yani bariz var. Ellerim titredi resmen kısa süreli şok yaşadım. Sonra bi daha bi daha baktım ki meğer ovulasyon testiyle yapmışım nasıl bi hayal kırıklığı anlatamam... tekrar gebelik testiyle yaptım tabiki negatif...