- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 53
- 36
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Senin bat ne zman cnm bndé klomen e başlıycam cuma günü hormon testi de yaptircam bakalım haftaya perşembe de yumurta gelişimine bakmak için dr gitcm inşallah bu ay hamile kalırız ikimizdeGulsahali ikimizde aynı haldeyiz sanırım :)bende keçi boynuzu deniycem Dr kontrolüne de gidiyorm takip icinekimde hayrilisiyla diyorum:)
6 ekim bat da olmasın sat daOlur inşallah dicektin sanırımson adet tarihin olsun ki 9 ay olma :))))
Cnm insallah bebislerimz gelir bu ayBenim 15 ekim bat cnm klomen i reglmin 5.gunü bu gün başladım bakalım nolcak bu ay :)
Tabiki canım yeter ki rabbim nasip etsin millet korunurken kalıyor her şeyin zamanı var işte vakti saati dolunca meleklerimize kavuşacağız inşallah hayırlısı ile tabiBen kışın 3 ay denedim olmadı sonra kıstım çıktı 3 ayda tedavi gördüm bu ay doktora gidemedim kistlede hamile kalınır Allahtan umut kesilmez
Aslında bu ay yumurtlama günümü takip edip bi dahaki ay ona gore o tarihler arası doktora gideyim diyorumOvulasyon testlerini ben bir seneye yakın denedim olmadı en sağlami sanırım doktr kontrolü de yumurtlama günün bulmak
Daha bugun teslim alcam canım muhtemelen senin dediğin iç kısmı gibi olanlardan gelcekSeninki kasetmi? Kasetin icindeki kit varya testin kendisi işte ondan :) kasete yerleşmemiş hali. İdrara daldırıyorsun 10saniye çıkarıp yatırıyosun. Aynı işlem seninkiyle
Bende netten aldım deneyince anlıcam kalitesini :)Kızlar bildiğiniz bı ovulasyon testi markası var mı kaliteli
Aslında biraz araştırmam lazım nasıl oluyordu ne gunler ne olunca çalışma yapıyorduk hepsini unuttum mesela 2 kırmızı cizgi cıktıktan sonramı çalışma yapıyorduk :/E Esra_Babies evet ondamdır aynı siteden aldık cunki. İnşallah yararda guzel sonuclar alırız
Ankara, 28, 8.deneme olacak, bat 11 ekimKızlar bu yazının üstüne dönebilirmisiniz bilgilerinizle beraber ekim ayına kadar listeyi oluşturalım madem :)
İliniz, yaşınız, kacıncı deneme, isteyen bat tarihi. Hem sohbet konusu olur ortak kaderi yaşayanlar için
Hep CIF cizgi çıkıyo bu testte önemli olan iki çizgide kopkoyu olacak test çizgisi gibi koyu çıkınca 36saat içinde yumurtlama gerçekleşir yani koyu çizgileri gördünmü başla :)Aslında biraz araştırmam lazım nasıl oluyordu ne gunler ne olunca çalışma yapıyorduk hepsini unuttum mesela 2 kırmızı cizgi cıktıktan sonramı çalışma yapıyorduk :/
Koyu çizgiyi gorunce kocanı kovala çilli horoz gibi diyosunHep CIF cizgi çıkıyo bu testte önemli olan iki çizgide kopkoyu olacak test çizgisi gibi koyu çıkınca 36saat içinde yumurtlama gerçekleşir yani koyu çizgileri gördünmü başla :)
Aynen oyle sıkıstırdıgın yerde artıkKoyu çizgiyi gorunce kocanı kovala çilli horoz gibi diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?