- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Izmir yaş 27 bat 6 ekim 18 ay oldu denemedeyiz 10 yıllık evliyimKızlar bu yazının üstüne dönebilirmisiniz bilgilerinizle beraber ekim ayına kadar listeyi oluşturalım madem :)
İliniz, yaşınız, kacıncı deneme, isteyen bat tarihi. Hem sohbet konusu olur ortak kaderi yaşayanlar için
İlk çocuk mu olcak cnm baya olmuş evleneli dikkatimi cekti :)Izmir yaş 27 bat 6 ekim 18 ay oldu denemedeyiz 10 yıllık evliyim
Yok canm 2. Olcakİlk çocuk mu olcak cnm baya olmuş evleneli dikkatimi cekti :)
Bende 8 e gircem sene olarakAranızda en uzun evli olan benm galiba bayanlar:)
Hamilesin galibaVan, 31 yaşımdayım, 2 aylık evliyim, yaştan dolayı acele ediyoruz, hemen olsun istiyoruz, Tabbim herkese gönlüne göre nasip etsin inşallah. Sanırım aranızda en yeni en tecrübesiz benim
Olur inşallah dicektin sanırımANKARA 33 YAŞ VE 7 AYLIK EVLİ :)BAT 6 EKİM (BATIM SAT OLMAZ İNŞALLAH)
Anladım bence ona göre telefonuna takvim indirip ovulasyon testi ile ile de yumurtlamana bakarsan şansını artirirsin canım ne kadar süredir deniyorsunBen ilaçsız adet oluyorum ama orta"ama 40 güne bir olurum dkh kullanınca 28 güne bi oluyorum
Ben aldım canım 20 ovu testi 10 gebelik +1adet ultra erken gebelik testi 19 TL tek farkı kaset gibi degil kit seklindeKızlar innovita marka ovülasyon testi kullananan varmı aranızda. Fiyatı cok ucuza geldide emin olamadım. Gittigidiyor sitesinden aldım. 16 adet ovulasyon artı 4 adet gebelik testi kargo dahil 15 lira :/
Ben kışın 3 ay denedim olmadı sonra kıstım çıktı 3 ayda tedavi gördüm bu ay doktora gidemedim kistlede hamile kalınır Allahtan umut kesilmezAnladım bence ona göre telefonuna takvim indirip ovulasyon testi ile ile de yumurtlamana bakarsan şansını artirirsin canım ne kadar süredir deniyorsun
O nasıl oluyor şu kagıt gibi olanlar mıBen aldım canım 20 ovu testi 10 gebelik +1adet ultra erken gebelik testi 19 TL tek farkı kaset gibi degil kit seklinde
Seninki kasetmi? Kasetin icindeki kit varya testin kendisi işte ondan :) kasete yerleşmemiş hali. İdrara daldırıyorsun 10saniye çıkarıp yatırıyosun. Aynı işlem seninkiyleO nasıl oluyor şu kagıt gibi olanlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?