- 8 Ağustos 2017
- 442
- 174
- Konu Sahibi Esra_Babies
Bende geldim Allah büyüktür inşaallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
liste ne listesi acaba ?yeni listemiz var mı acaba ?
bat tarihleri listesi canım eskisinde vardı ordan herkes takip ediyorduliste ne listesi acaba ?
Hersey normal gozukuyordu 1 yıl beklememiz gerekiyor dedi doktor bende beklemek istemedim. 3.ayımda catlatma iğnesi oldum ve evet tuttu cok şukur ama belkide o ay olacagı vardı ve oldu. Cunku bir arkadaşımda denedi tutmadı yani vucudun hazır olup olmamasına baglı , olumlu tepki verirse oluyorDenizkizi_esra ilk çocukta catlama ignesiyle ilk denemede mi oldu çocuğun? Bende ilk kez deniycem klomen ve igneyi umarım olurrrr
Herkes kendi bat tarihini biliyor diye yazmadım :) olumlu olumsuz gelişme olursa onları yazarım ama ekim ayının gelmesiyle beraberbat tarihleri listesi canım eskisinde vardı ordan herkes takip ediyordu
Ne gördün peki canım hayırdır inşallah ?Kızlar bi rüya gördüm tabirinde bu rüyayı gören kadın ebediyen çocuk doğuramaz diyor sabah sabah moralim bozuldu ya herhalde benim çocuğum olmayacak
bende pcosluyum iki yıllık evliyim yeni yeni istemeye başladım ayrıca kıstım de var siz nasıl tedaviler uyguladınızMerhaba kızlar bende geldim 2 yıllık evliyim polikistikoverliyim bir kaç tedavi denedim olmadı ama bakalim şu an nasıl bi süreç bekliyor bilmiyorum ama rahim filmi cektirecegim sanırım
Bana klomen ve yumurta geliştirici bi ilaç daha uygulandi başka da bi tedavi felan görmedim biraz fazla kilom var onu vermeye çalışıyorum glifor verdi ayrıca doktor ben ilacsiz adet olamayanlardanim sizin düzeniniz nasılbende pcosluyum iki yıllık evliyim yeni yeni istemeye başladım ayrıca kıstım de var siz nasıl tedaviler uyguladınız
Muğla 20 yaşındayım 30 aylık evli en az 28 ay denenmiş hiç bir şekilde hamile kalamadim.adetim düzensiz bat ne zaman bilmiyorum ama bu akşam rüyamda gördüm ki hamileyim daha başları :)) telefon çalınca uyandım ama uyanmamak için elimden geleni yapardim çok güzeldi ya :) rüyası bu kadar guzelken kendisi kim bilir nasıldır :)Kızlar bu yazının üstüne dönebilirmisiniz bilgilerinizle beraber ekim ayına kadar listeyi oluşturalım madem :)
İliniz, yaşınız, kacıncı deneme, isteyen bat tarihi. Hem sohbet konusu olur ortak kaderi yaşayanlar için
Ben ilaçsız adet oluyorum ama orta"ama 40 güne bir olurum dkh kullanınca 28 güne bi oluyorumBana klomen ve yumurta geliştirici bi ilaç daha uygulandi başka da bi tedavi felan görmedim biraz fazla kilom var onu vermeye çalışıyorum glifor verdi ayrıca doktor ben ilacsiz adet olamayanlardanim sizin düzeniniz nasıl
Bismillah diyerek ekim ayı için çalışmalara coktannnnn başladık inşallah ekim ugurlu gelir ve pozitifi yakalarim hepimizin şanslı ayı olsun inşallah kizlarHaydi Bismillah...