- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Kist geçti mi geçtiyse kaç ayda geçti. Ben bi ara 15 gün soğan suyu içtim yine geçmedi bi türlü geçmiyor 3 ayda dkh kullandım yine yerinde duruyorKist vardi cnm ilac kullandm ama halen olmadi bebis anlmyrm belkide kafaya cok takyrm ondnda olablr ama inan elmde degl her yerde bebek heryerde anlcn
Peki adetin kaçıncı günü yapmaya başlıyoruz ve yumurtlama günü yaparsak zarar verir miOnuda bu sitede okudum.
1 litre sütü tencere koyuyorum. Icine bi demet maydanoz dograyip ateste bi iki taşım kaynatiyorum. Icine birazda karabiberr... kaynadiktan sonra bi kaba bosaltiyom. Ilk sicakligi cikinca ciplak bi sekilde üstune oturuyom. Belimede carsaf bagliyom. Buhari dagilmasin diyee. O buhar vajinana gidecek yanii. Ama dikkat et yakma kendini. Cok sicakda iyi dwgilmis. Bi yarim saat ustune oturuyom. Kalktiktan sonra ic camasirima kalin bisi koyuyom corap filan giyiyom. Soguk almamak lazim. Bunu gunde 2 3 defa yapiyom. Yaptiktan sonra esinle iliskiye girmen lazim. Buhar kanallari actigi icin tutma olasiligi yuksek.. 2 gundur yapiyom. Bu aksam yapmicam fitilim var onu kullancam.. buhar baya rahatlatiyo ama. Akintim dunden basladi bile... yaptiktan sonra kasiklarinda belinde agri olur endiselenme kanallar acilip iltihap söküldügu icin sanci yapiyo... bu sekilde hamile kalan bi suru bayan varr
Allah gönlüne göre versin inşallah darısı bize olsunBen de istiyorum.iki tane oğlum var ,hayırlı ise bir de kiz evlat istiyorum...
Kızlar süt maydanoz buharı nasıl yapılıyor bilen var mı
Peki adetin kaçıncı günü yapmaya başlıyoruz ve yumurtlama günü yaparsak zarar verir mi
Daha cok erken ilac alma bence ya varsaKan testi sonucun negatif
Reglime 7 gün var bilmiyorum acelemi ettim ama midem kötü olduğu için hamilelik şüpesinden dolayı hap almamıştım en azından şimdi ilaç kullanabilirim
Ewet yok cnm5 senedir çocuk için mi uğraşıyorsunuz hiç çocuğunuz yok mu
Sonucunu bizimle de paylaşır mısın canım ?Okudum canimm. Insallah hayirli haber alirsinn..
Cnm yumurtlama başlamış uzayan akinti oni gösterir bu gün ve yarını değerlendir derimKızlar Beyaz uzayan akıntım başladı ama ovulasyonda silik çıkıyor ne yapmam lazım bilemedim
Cnm yumurtlama başlamış uzayan akinti oni gösterir bu gün ve yarını değerlendir derim
Aminn inşallah canım benimAllah gönlüne göre versin inşallah darısı bize olsun
Yumurtlama belirtisinide uzayan akinti önemli cnm ve adet olcak gibi kasik ağrısı okuyo o zamanda artık yumurtlamanin son zamanları demek oluyomus doktrum soylemistiBende hic akinti olmuyo yumurtlama doneminde. Sadece göguslerim cok hassaslasiyo. Oda yumurtlama belirtisimk
Bende bu ay iki gün uzayan akinti oldu klomen kullanmıştım ama doktorun dediği tarihten duzenli iliskiye giremedik sonra uzayan akıntım olunca o günleri de değerlendirdik nolur nolmaz die ama tutturabildik mi bilemiyorumYumurtlama belirtisinide uzayan akinti önemli cnm ve adet olcak gibi kasik ağrısı okuyo o zamanda artık yumurtlamanin son zamanları demek oluyomus doktrum soylemisti
Yumurtlama belirtisinide uzayan akinti önemli cnm ve adet olcak gibi kasik ağrısı okuyo o zamanda artık yumurtlamanin son zamanları demek oluyomus doktrum soylemisti
Evet cnm reglimi 11. Ya da 12.gününden itibaren basliyoAnladim bu ay dikkat edim bakim ne olcak. Yumurtlama gununu hesaplarken adetin ilk gunundenmi sayiyoduk bittigi gunden mi
Evet cnm reglimi 11. Ya da 12.gününden itibaren basliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?