- 4 Ekim 2017
- 123
- 76
- 29
- Konu Sahibi Esra_Babies
Saol canım amin cümlemize inşallah
Amin aminn. Insallah hamilesindir. Guzel haberlerinj bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım amin cümlemize inşallah
Klorsuz suya( musluk suyu olmayacak) 1.5 bardak su bir orta boy sogan.. su kaynadıktan sonra soğanı 5 6 ya bölüp atın. Soğanlarla beraber 5 dakika kaynasın. Sonra süzün bardağa. Ilıkken içilecek. Ben yemeklerden 10 dakka önce yaptım( öğlen ve akşam)
Okudum. Hayirli sonuclar alirsin insallah senin bat nezamandiki simdiden verdin? Yumurtlamamiz yakindi sanirim. Sonuclari yazKızlar erken gebelik testi alcaktım 20 lira kan testi 30liraydı garanti olsun dedim kan verdim varsa cıkar dedi hemşire 3 haftada. 1-2 saat sonra arıcam sonuc için. Birer ayetel kursi okurmusunuz rica etsem... Hayırlısı ise olur inşallah cümlemizin...
Ben soğan kurunu uyguladim cnm 3 gün önce bitti inş banada iyi gelmiştir cnm senin de goguslerin agridimi benim yumurtlama gününden beri agriyo arada kaşık ağrımda oluyo ondan mı acabaDoktor sasırdı ne olduda gecti dedi. Bende soğan kürü yaptım dedim:))) bir de aksef adlı antibiyotikten içtim 3 gün filan. Her zaman icebilirsin zararı yok çiğ ye hatta dedi.. bence dene
Gögüslerimde agrı sızı yok sadece sanki biraz şiş.. ama kasıklarımda sürekli batma varBen soğan kurunu uyguladim cnm 3 gün önce bitti inş banada iyi gelmiştir cnm senin de goguslerin agridimi benim yumurtlama gününden beri agriyo arada kaşık ağrımda oluyo ondan mı acaba
Yumurtlama ne zaman oldu. Bilmiyorum ama adet olalı 2 hafta oldu yeni adete olursatabi o tarihte 11 gün varBende bu sorulara yanıt arıyorum sabahtan beri baktım işin içinden çıkamıyorum kan testi verdim bekliyorum. Adet olalı kaç gun oldu ya da yumurtlama olalı ordan anlayabilirsin ihtimali varmı diye
Pko yok herhalde Allah evlat nasip etsin hepimizeBende varimmmm. 3 aydir korunmayi biraktik ama olmuyo. Her gecen ay sancim gittikce artiyoo. Doktora gittim iltihabin var d2di
İnşallah canım ne zormuş 2 yıl korundum bilseydim önceden tedavi olurdumBnde varım kasm ayı na ins oldum bende
Süt maydanoz buharını nasıl yapıyorsunuzEwt ewtt onu biliyorum yeni ewliyken. Bi 8 ay cocugum olmamisti esimin halasi yap demisti. Ama diger ay hamile kaldigim icin gerek kalmamistii.
Bende süt maydanoz buharini deniyomm
Sorma benmde 1 yil oldu ne kadr zorms anne olmak ama hele dogsn popusunu isrcm annesini bu kadr bekltyr:)İnşallah canım ne zormuş 2 yıl korundum bilseydim önceden tedavi olurdum
Olur mu ki bana rüya gibi geliyorSorma benmde 1 yil oldu ne kadr zorms anne olmak ama hele dogsn popusunu isrcm annesini bu kadr bekltyr:)
Pkosunuz var mı veya herhangi bir rahatsızlıkSorma benmde 1 yil oldu ne kadr zorms anne olmak ama hele dogsn popusunu isrcm annesini bu kadr bekltyr:)
Kist vardi cnm ilac kullandm ama halen olmadi bebis anlmyrm belkide kafaya cok takyrm ondnda olablr ama inan elmde degl her yerde bebek heryerde anlcnPkosunuz var mı veya herhangi bir rahatsızlık
5 senedir çocuk için mi uğraşıyorsunuz hiç çocuğunuz yok muBenim 5 sene oluck
Süt maydanoz buharını nasıl yapıyorsunuz
Okudum. Hayirli sonuclar alirsin insallah senin bat nezamandiki simdiden verdin? Yumurtlamamiz yakindi sanirim. Sonuclari yaz
AminnnPko yok herhalde Allah evlat nasip etsin hepimize