- 25 Temmuz 2017
- 524
- 390
- 23
- 31
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
DÜN SABAH TEST YAPTIM AMA NEGATİF ÇIKTIAdet için de olabilir gebelik için de olabilir test yapıp sonucu bizimle de paylaşır mısınız?
Folbiol gebe kaldiginda bebeginin gelisimi icin onemli olan folik asit icerir.hamilelik dusunen bayanlarin 2 ay onceden kullanmaya baslamasi onerilirmerhaba kizlar dun doktora gittim hamile kalmak icin hic bir sorunum olmadigini sadece biraz kilodan dolayi yumurtaliklarda yaglanma olgunu soyledi diyet verdi bi 5 10 kilo ver hemen kalirsin dedi ayriyetten folbiol verdi bu ilac ise yariomu kizlar
merhaba kizlar dun doktora gittim hamile kalmak icin hic bir sorunum olmadigini sadece biraz kilodan dolayi yumurtaliklarda yaglanma olgunu soyledi diyet verdi bi 5 10 kilo ver hemen kalirsin dedi ayriyetten folbiol verdi bu ilac ise yariomu kizlar
tmm cnm zaten kiloluyum hepten almayim diyete basldim hayrlisio çok yediriyor akşamları al ki iştahını açmasın.
kaç kilo fazlanız varmıştmm cnm zaten kiloluyum hepten almayim diyete basldim hayrlisi
Çok teşekkür ederim :)Canım her gün aynı saatte kullan, akşamları üzerine 6-7 sn boyunca idrarını yap, beklet. 10 dk bekledikten sonra üzerinde tek koyu çizgi veya biri koyu diğeri silik çizgi çıkarsa daha yumurtlamana var demek oluyor. Eğer çizgilerin ikisi de aynı Koyulukta çıkarsa 24-36 saat içinde yumurtlama olacak o günleri iyi değerlendir demek oluyor :)
daha yeni düşünmeye başladık yeni evliydik istemedk şimdi yeni yeni hevesliyiz :)Kaç aydır istiyorsunuz canim
Hadi bakalım inşallah hamilesindir hayırlısıylaKızlar erken gebelik testi alcaktım 20 lira kan testi 30liraydı garanti olsun dedim kan verdim varsa cıkar dedi hemşire 3 haftada. 1-2 saat sonra arıcam sonuc için. Birer ayetel kursi okurmusunuz rica etsem... Hayırlısı ise olur inşallah cümlemizin...
Bende varııımmmm. Ben pcosluyum ayrıca 21 mm lık bı kıstım var 3 ay tedavi oldum geçmedi bu ay doktora gidemedim muhtemelen kist duruyor yerinde yine de Allahtan umut kesilmez
Bendede aynı sorun vardı. Hatta yakalım vs dedi. Sogan kürü yaptım bitince dpktora gittim hicbişey kalmamıs. Rahimi temizlemeden olmuyor cocukBende varimmmm. 3 aydir korunmayi biraktik ama olmuyo. Her gecen ay sancim gittikce artiyoo. Doktora gittim iltihabin var d2di
Bendede aynı sorun vardı. Hatta yakalım vs dedi. Sogan kürü yaptım bitince dpktora gittim hicbişey kalmamıs. Rahimi temizlemeden olmuyor cocuk
Saol canım amin cümlemize inşallahHadi bakalım inşallah hamilesindir hayırlısıyla
Doktor sasırdı ne olduda gecti dedi. Bende soğan kürü yaptım dedim:))) bir de aksef adlı antibiyotikten içtim 3 gün filan. Her zaman icebilirsin zararı yok çiğ ye hatta dedi..Soğan suyumu rahmi temizlemiş cnm
Bendede aynı sorun vardı. Hatta yakalım vs dedi. Sogan kürü yaptım bitince dpktora gittim hicbişey kalmamıs. Rahimi temizlemeden olmuyor cocuk
Bende bu sorulara yanıt arıyorum sabahtan beri baktım işin içinden çıkamıyorum kan testi verdim bekliyorum. Adet olalı kaç gun oldu ya da yumurtlama olalı ordan anlayabilirsin ihtimali varmı diyeKızlar aşırı derecede belden bacaklara vuran ağrım var bulantım var kasık ağrım var adetim düzensiz ne zaman olacağını bilmiyorum birde cyclo prognova kullanıyorum hamile olabilir miyim yoksa ilacın yan etkisi mi
Klorsuz suya( musluk suyu olmayacak) 1.5 bardak su bir orta boy sogan.. su kaynadıktan sonra soğanı 5 6 ya bölüp atın. Soğanlarla beraber 5 dakika kaynasın. Sonra süzün bardağa. Ilıkken içilecek. Ben yemeklerden 10 dakka önce yaptım( öğlen ve akşam)Sogan kürü d3digin nasil bisi. Nasil yaptin anlatirmisin canim
Doktor sasırdı ne olduda gecti dedi. Bende soğan kürü yaptım dedim:))) bir de aksef adlı antibiyotikten içtim 3 gün filan. Her zaman icebilirsin zararı yok çiğ ye hatta dedi..bence dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?