- Konu Sahibi Esra_Babies
Senle durumumuz aynı bizde 2 yıllık evliyiz yaş 29:)hayırlısı inşallah bu ay yüzümuz gulsunnn:)Kizlar ben de 2 yillik evliyim, yasim 28, temmuzdan beri deniyoruz ama olmuyor. Bat 12 ekim E Esra_Babies
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senle durumumuz aynı bizde 2 yıllık evliyiz yaş 29:)hayırlısı inşallah bu ay yüzümuz gulsunnn:)Kizlar ben de 2 yillik evliyim, yasim 28, temmuzdan beri deniyoruz ama olmuyor. Bat 12 ekim E Esra_Babies
Canim insallah en kisa zamanda guzel haberi alirizSenle durumumuz aynı bizde 2 yıllık evliyiz yaş 29:)hayırlısı inşallah bu ay yüzümuz gulsunnn:)
İnş hamilesindir cnmKizlar gunaydin dayanamadim kan verip geldim.1 saat sonra belli olucak.hayirlisini diliyorum insallah.
İnsallah cnm hepimiz hamisizdir.İnş hamilesindir cnm
Geç döllenme olmuş olabilir cuma da kan ver bakalım inşallah artarKizlar sonucum 36.9 cikti cok dusuk deil mi bat 2 ekimdi.
Hayırlı olsun canım gebeliğin yükselir inşallah geç döllenmiştir. Sen tadını çıkar hamileliğinin mutluluğunu yaşa doyasıyaKizlar sonucum 36.9 cikti cok dusuk deil mi bat 2 ekimdi.
Ben testi kullandığım ay hamile kaldım, ovulasyonın olacağı çift çizgiyi yakalayınca o gün de dahil olmak üzere peipeşe 4 gün ilişkiye girdik
Predictor ovulasyon testi almıştımhangi testi kullanmıştın? ben gittigidyr dan şerit şeklinde kağıt olanlardan aladım.
Hayırlı olsunKizlar sonucum 36.9 cikti cok dusuk deil mi bat 2 ekimdi.
Canım geç döllenme olmuş olabilir ama yine de bir anda çok sevinip sonra üzülmemen için temkinli yaklaş cumayı bekle diyorum inşallah yeteri kadar artış olur da keseyi görüp kalbini duyarsınHayırlı olsun canım gebeliğin yükselir inşallah geç döllenmiştir. Sen tadını çıkar hamileliğinin mutluluğunu yaşa doyasıya
Kese için beta hcg nin 1500 lerde, kalbini duymak için de 5000 lerde olması gerekiyor hayırlısı olsun inşallahCanım geç döllenme olmuş olabilir ama yine de bir anda çok sevinip sonra üzülmemen için temkinli yaklaş cumayı bekle diyorum inşallah yeteri kadar artış olur da keseyi görüp kalbini duyarsın
Hayırlı olsun cnm rabbim kucaginada almayı nasip etsin belirtin varmiydiKizlar sonucum 36.9 cikti cok dusuk deil mi bat 2 ekimdi.
Belirtiler kişiren kişiye değişiyor diyorlar... Ama neden olmasın olabilir bence gebelik:)yumurtlama tarihinden itibaren göğüs ağrım başladı ve bat yarın ama halen göğüslerimde ağrı var... sizce ?