- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.381
Benımde 4ay once adetım uc defa 45 gunde oldu hormonlar delırmıstı kendılıgonden duzene gırdı hazır gırmıslen degerlendırmek lazım evet cnm4 aylık evliyim. Daha yeni ama picos olunca maalesef korkuyorum ve o yüzden acele ediyorum. Adet gecikmesi dışında zaten başka belirti de yok. Zaten gecikiyor hep. Ara ara sizi oldu kasıklarimda o kadar
Ben çok yaptırdım hormon testi hep de normal çıktı. Hatta doktor bile şaşırmıştı. Picos var ama hormonlar hep normal diye. Âdetlerim düzensiz sadece. Bu durum da gebe kalmayı zorlaştırıyor.Benımde 4ay once adetım uc defa 45 gunde oldu hormonlar delırmıstı kendılıgonden duzene gırdı hazır gırmıslen degerlendırmek lazım evet cnm
Yumurtlaman oluyomu pekı cnm duzensız olsa da ara sora olması öazım onemlı olan oBen çok yaptırdım hormon testi hep de normal çıktı. Hatta doktor bile şaşırmıştı. Picos var ama hormonlar hep normal diye. Âdetlerim düzensiz sadece. Bu durum da gebe kalmayı zorlaştırıyor.
Evet oluyor geç de olsa :) soğan kuru yaptigimda her ay düzenli oluyorduYumurtlaman oluyomu pekı cnm duzensız olsa da ara sora olması öazım onemlı olan o
Gebelik testini heyecanla bekliyordum. Hastane uzak diye gitmedim netten bakarım dedim. Ama sanırım yeni açıldığı için görünmüyor. Yarın gidecem mecbur hala görünmezseEvet oluyor geç de olsa :) soğan kuru yaptigimda her ay düzenli oluyordu
Incır de ada cayı da yumurtalıklar ıcın ıyımıs cnm yemek lazım benım bugunde akıntım olmadıEvet oluyor geç de olsa :) soğan kuru yaptigimda her ay düzenli oluyordu
Kaç gün geçti ? İnşallah hamileyizdirIncır de ada cayı da yumurtalıklar ıcın ıyımıs cnm yemek lazım benım bugunde akıntım olmadı
Banamı yazdın dıger arkadasamı cnmKaç gün geçti ? İnşallah hamileyizdir
Bugün de akıntım olmadı demişsin ya o yüzden sana sordum :)Banamı yazdın dıger arkadasamı cnm
Adet takvimi diye bir uygulama var play storeden indirin adet günlerinizi yazın yumurtlama haftanızı veriyor ona göre bi gün aralıkla ilişkiye girinArkadaslar ben de gebe kalmak istiyorum arkadaslar iliskiyi ne zaman ne sıklkla yapmam gerekiyor? Adetimin 3. Gunu kan tahlili yapacakmis doktorum oyle dedi. Amh d3 vitamini hormon testleri falan alinacak dedi. Ovulasyon gunumu nasil hesaplayacagim adetlerim duzenli degl?
Düzenli değil dedigin mesela ne kadar farkediyor.35 günü aşiyor mu adet olman?Arkadaslar ben de gebe kalmak istiyorum arkadaslar iliskiyi ne zaman ne sıklkla yapmam gerekiyor? Adetimin 3. Gunu kan tahlili yapacakmis doktorum oyle dedi. Amh d3 vitamini hormon testleri falan alinacak dedi. Ovulasyon gunumu nasil hesaplayacagim adetlerim duzenli degl?
Anladım cnm :) daha akıntım koyu kıvamlı gelmedı stres oldum ya olmazsaBugün de akıntım olmadı demişsin ya o yüzden sana sordum :)
Lh testı kullanabılırsın kac gunde bır oluyosun akıntı kovamınada yap cnm ben ıkı gunde bır yapmaya calısıyorum daha ıkıncı ayımArkadaslar ben de gebe kalmak istiyorum arkadaslar iliskiyi ne zaman ne sıklkla yapmam gerekiyor? Adetimin 3. Gunu kan tahlili yapacakmis doktorum oyle dedi. Amh d3 vitamini hormon testleri falan alinacak dedi. Ovulasyon gunumu nasil hesaplayacagim adetlerim duzenli degl?
Bazen 29 gun bazen 30 bazense 40a yakin oluyor. Net bir araligi yok maalesefDüzenli değil dedigin mesela ne kadar farkediyor.35 günü aşiyor mu adet olman?
Lh testi dediginiz nasil yapiliyor? Bu akinti bazen yapiskan seffaf boyle uzayan bi sekilde oluyo ya o zaman yumurtlama donemi mi demek oluyor?Lh testı kullanabılırsın kac gunde bır oluyosun akıntı kovamınada yap cnm ben ıkı gunde bır yapmaya calısıyorum daha ıkıncı ayım
30 u gecerse sıkıntı belkı yumurtlaman olmuyo cnm benım uc ayn 45 gunde bır oluyodum dort aydır duzenlı dr a gıttnmı hıc ne dedı sana gıttıysen seffaf yumurta akı gıbı uuzayan akıntı oldu zaman 2gun ıcınde heran yumurtlama oluyo dıye bılıyorum cnmLh testi dediginiz nasil yapiliyor? Bu akinti bazen yapiskan seffaf boyle uzayan bi sekilde oluyo ya o zaman yumurtlama donemi mi demek oluyor?
O zaman canım iyi bi tedavi olman lazim.Bazen 29 gun bazen 30 bazense 40a yakin oluyor. Net bir araligi yok maalesef
Dızensız adet cok kotu belkı yumurtlamıyosun belkı hormonlarda sıkıntı var kesnlıkle tedavı olmak lazımO zaman canım iyi bi tedavi olman lazim.
Adet düzenini bi cok sey bozabiliyor.sen doktorunu dinle.zaten sebebi çikar tahlilde.ilaćlarini kullanirsin duzene girer.sonra da ins hamile kalırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?