- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.061
Canim ben 1 yıldır hic gecmeyen bir kaşık agrisi,batma yanma yasiyorumBenim bat dündü ama hala gelen giden yok belirtide yok. Sadece 10 gündür sol kasık ağrım geçmedi şuan sadece hareket ettikçe battığını hissediyorum daha önce sürekli batıyordu. Karnımın altı hala şiş elimle bariz hissediyorum. 4 gün önce kan verdim negatifti, adet olursam bu kasık ağrıları neyin nesidir diye düşünmeye başlayacam, doktor kontrolünde yumurta takibi yapıldı kist vs hiçbişey yoktu, 1 haftada kist oluşur mu onu da bilmiyorum. Beklemedeyim bakalım gelcek mi kırmızılar...
Canim aynisi basima geldi kipkirmizidan 6-7gun sonra tekrar koyu cift cizgi cikti ama adet oldum malesef.Kizlar lutfen bana akil verin bundan hemen hemen 6 gun once yumurtlamam olmustu ovulasyon testi kipkirmiziydi degerlendirmistik bugun simdi adete 9 gunum var tekrar ovulasyon testi yaptm cok koyunun hafif acigi cizgi cikio bu nedir dha 9 gunum var
Aa ay insallah olmaz oyle bnm ya .sCanim aynisi basima geldi kipkirmizidan 6-7gun sonra tekrar koyu cift cizgi cikti ama adet oldum malesef.
Saol cnm değerlendirelim de kocisim bıktı artıkEvt bugün den itibaren gün aşırı değerlendir tatlim
Tm cnm belki ikinci defa yumurtlama oluyodun değerlendir benceEvet cnm bugunu ve yarini degerlendir bnmde ayniydi cnm simdi yine boyle
Napcak bebis istiyosa yapcak mecbur tatlım biz niye isyan etmiyorzSaol cnm değerlendirelim de kocisim bıktı artık
Tm cnm belki ikinci defa yumurtlama oluyodun değerlendir benceEvet cnm bugunu ve yarini degerlendir bnmde ayniydi cnm simdi yine boyle
Aynen cnm hep bizler uğraşıyoruz zaten erkekler bizim kadar takmiyolarNapcak bebis istiyosa yapcak mecbur tatlım biz niye isyan etmiyorz
Aman cnm bi hamile kalayım da bnde onu takmiycamAynen cnm hep bizler uğraşıyoruz zaten erkekler bizim kadar takmiyolar
İnsallah canim. Bende ne umutlanmistim burda adete yakin ovu testiyle hamilelik ogrenenler olunca cok arastirmistim ama adete bir iki gun varken kopkoyu cikarsa hamilelik sayiliyormus. Benimki fos cikti insallah seninki gebeliktendirAa ay insallah olmaz oyle bnm ya .s
Insallah cnm bnmİnsallah canim. Bende ne umutlanmistim burda adete yakin ovu testiyle hamilelik ogrenenler olunca cok arastirmistim ama adete bir iki gun varken kopkoyu cikarsa hamilelik sayiliyormus. Benimki fos cikti insallah seninki gebeliktendir
Merhaba arkadaşım bu aşılama olayını çok merak ediyorum ben doktora ne demeliyiz hangi şartlarda yapılıyor yani iki senedir bizde istiyoruz fakat olmuyor ne diyeyim doktora onu bilmiyorum bunu yaparken eşime ihtiyaç oluyor mu aydınlatırmısın beni rica etsemMerhaba hanımlar Bugün adet oldum :/ aşılama yaptırmayı düşünüyorum ağustos ayında ilk aşılama mı yaptırmıştım fakat tutmadı yarın veya öbür gün doktora gideceğim rahim filmi isteyeceğim bu sefer başka aşılama yaptıracak olan var mı aranızda?
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Bende üç senelik evliyim iki defa dış gebelik geçirdim
Ya yapcaz gari bisiler :)) bugun basladim havuc yemeye. Amin cnm allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallahAynen :)) ama siz yine de eşinize ısrar edin ardından su içerse o kadar tadı kötü gelmez:-D inşallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir.
Zaten ilk 3 ay sikintili sonra 3 4 ay cok rahat son 2 ayda baya agir geciyoSen de haklısın canım :)) doğunca anlıcam ben de bakalım.
Bende ayniyim canimkizlar bat bugun
sari lekelenmem var sadece sabah adet belirtim vardi daha yok
sadece gogus hassasiyetim var azicik
testte yok evde yapmaya
bu durumu yasayan hamis varmi ?
sendedemi test yokBende ayniyim canim
Yok valla yarin alicam eger olmazsamsendedemi test yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?