- 14 Ağustos 2017
- 521
- 219
- 27
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.081
aynen bendeYok valla yarin alicam eger olmazsam
sari akintimi lekelenmemi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bendeYok valla yarin alicam eger olmazsam
Sari akintim var hep adet oldum zannediyorum lavaboya gidiyorum surekli ama gelmoyi sukurkiaynen bende
sari akintimi lekelenmemi canim
anladim.canim insallah guzel haberler veririz yarin birbirimizeSari akintim var hep adet oldum zannediyorum lavaboya gidiyorum surekli ama gelmoyi sukurki
Canım sabah ilk idrarınla değil de ikinci idrarınla yap, birde akşam yap ama mutlaka 4 saat önceden sıvı alımını yavaşlat içmemeye çalış. Günde iki kere denemek gerek bi anda koyulaşıyor sen devam et.Slm kızlar. Ben ovulasyon testinde 2. Çizgiyi silik olarak görüyorm dünden beri. Gün icinde bu ciZgiyi sürekli mi takip etmek gerekir? Takvime göre ovulasyon yarın..
Sarı akıntı hamilelik belirtisi olabiliyor mu bende de var az da değil bat yarın ama adet ağrısı gibi ağrım var sizde de aynı şeyler oluyor muBende ayniyim canim ama hamis degilm henuz bekliyorm
Reglden öncede sarı akinti oluyor kizlar,reglden 1 2 gün önce iyice sarilasip çoğalıyor.bide bisey soracağım sut ve maydonoz buhar kürünü yapan oldumu aranizdaSarı akıntı hamilelik belirtisi olabiliyor mu bende de var az da değil bat yarın ama adet ağrısı gibi ağrım var sizde de aynı şeyler oluyor mu
Canim ben buay yaptm baya umutluyum bu aydan zaten 9 gun var bataReglden öncede sarı akinti oluyor kizlar,reglden 1 2 gün önce iyice sarilasip çoğalıyor.bide bisey soracağım sut ve maydonoz buhar kürünü yapan oldumu aranizda
Benim de agrı var biraz canım bat iki gün sonra. İnşallah yerleşmiştir bebek ikimize de saglıkla.Sarı akıntı hamilelik belirtisi olabiliyor mu bende de var az da değil bat yarın ama adet ağrısı gibi ağrım var sizde de aynı şeyler oluyor mu
Sari akinti regl olmadan oncede oluyor bende hamilelik belirtisi olarak geciyormu bilmiyorum canm adet agrisi bendede var insallah olmayiz yaSarı akıntı hamilelik belirtisi olabiliyor mu bende de var az da değil bat yarın ama adet ağrısı gibi ağrım var sizde de aynı şeyler oluyor mu
Hemen umutsuzluga kapilma 6 gun onceden cikmasi zor zaten benm bat bugun dun yaptim cikmadi hala umitliyim gecikincede yapmak istyormSelam kızlaarr benim bu ay da ümitler çöp galiba ya bat a 6 gün kaldı, dün evde kalan son gebelik testimi yaptım belki silikte olsa bişe çıkar diye ama bembeyaz çıktı Ayrıca hiç bariz bir belirtim yok her ay olan şeyler.. bu şekilde olupta sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı bilmiyorum. Erken mi umutsuzluğa kapılıyorum onu da bilmiyorum
4 aydır deniyoruz her seferinde olmadıkça daha çok uzaklaşıyorum sanki Allah uzun seneler deneyenlere sabırlar versin ben 4 ayda yıldım galiba bu ay da olmazsa uğraşmayı bırakıcam. Çok mutsuzum
Benimde 9 gün var bata canım.bu ay bende deneyecektim ama unuttum malesef.cok etkiliymis benim arkadaşım 7 ay uğraştı olmadi buhar kürünü denediği ay hamile kaldı.belki bizede vesile olur bende diğer ay mutlaka denicem ama insallah gerek kalmaz ikimize deCanim ben buay yaptm baya umutluyum bu aydan zaten 9 gun var bata
Amin cnm insallahBenimde 9 gün var bata canım.bu ay bende deneyecektim ama unuttum malesef.cok etkiliymis benim arkadaşım 7 ay uğraştı olmadi buhar kürünü denediği ay hamile kaldı.belki bizede vesile olur bende diğer ay mutlaka denicem ama insallah gerek kalmaz ikimize de
Nasıl uygulanıyor canımBenimde 9 gün var bata canım.bu ay bende deneyecektim ama unuttum malesef.cok etkiliymis benim arkadaşım 7 ay uğraştı olmadi buhar kürünü denediği ay hamile kaldı.belki bizede vesile olur bende diğer ay mutlaka denicem ama insallah gerek kalmaz ikimize de
Hemen umutsuzluga kapilma 6 gun onceden cikmasi zor zaten benm bat bugun dun yaptim cikmadi hala umitliyim gecikincede yapmak istyorm
Amin cnm bu 5. Ay herşeyi dinler oldum karnım guruldasa acaba mı diyorumBenim de agrı var biraz canım bat iki gün sonra. İnşallah yerleşmiştir bebek ikimize de saglıkla.
İnşallah cnm ben olacak gibiyim ama hayırlısı bakalımSari akinti regl olmadan oncede oluyor bende hamilelik belirtisi olarak geciyormu bilmiyorum canm adet agrisi bendede var insallah olmayiz ya