- 3 Eylül 2017
- 307
- 488
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.101
Ovülasyon ayın 11i oldu 3 gün değerlendirdik test yapsam çıkar mı acaba bişey varsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım ben Özel doktora gidiyorum hamile kalmayı hızlandırırbilecek bir tedavi istedim aslında doktora Klomen niyetiyle gitmiştim fakat doktorum aşılamanın tutma ihtimali daha fazla diyerek beni aşılamaya yönlendirdi. ilk başlarda yumurta geliştirici iğne veya klomen adlı ilacı veriyorlar yumurtanın büyümesi kontrol ediliyor.doktor ara da seni muayenehanesine çağırıyor büyüdüğünü kontrol etmek icin. yumurtalar istenilen büyüklüğe geldiği zaman yanlış hatırlamıyorsam 36saat öncesi çatlama iğnesi vurmanı istiyor . tabi bu işlemlerini sen evde kendin yapıyorsun sana nasıl vurman gerektiğini anlatıyorlar zaten. çok basit eşin sana yapabilir mesela. daha sonra aşılamanın yapılacağı gün eşinizden sperm testi isteniyor. en az iki gün perhiz olması lazım iki ve üç gün idealdir. daha sonra bu spermler yıkanarak en hızlı ve en sağlıklı spermler seçilerek aynı gün size enjekte ediliyor. ağrısız çok basit bir işlem aşılamadan sonra yaklaşık yarım saat 45 dakika uzanmanız gerekiyor bu benim fikrim bazı doktorlar uzandirmiyor bazıları 5 dakika ama bence en az yarım saat uzanmanız lazım. bir veya iki gün sırtüstü dinlemeniz yeterli zaten doktorunuz sizi yönlendirecektir ilişki konusunda. fakat bence doktorunuzdan kesinlikle aşılama tedavisinden önce âdetinizin ikinci günü rahim filmi çektirmesini isteyin!Merhaba arkadaşım bu aşılama olayını çok merak ediyorum ben doktora ne demeliyiz hangi şartlarda yapılıyor yani iki senedir bizde istiyoruz fakat olmuyor ne diyeyim doktora onu bilmiyorum bunu yaparken eşime ihtiyaç oluyor mu aydınlatırmısın beni rica etsem
Rahim filmi olmadan catlatma yada asilama olsa nolurki tutma ihtimalimi düşüyor eğer tupler tikaliysa. .. ayrıca verdiğiniz bilgiler için çok tesekkurlerMerhaba canım ben Özel doktora gidiyorum hamile kalmayı hızlandırırbilecek bir tedavi istedim aslında doktora Klomen niyetiyle gitmiştim fakat doktorum aşılamanın tutma ihtimali daha fazla diyerek beni aşılamaya yönlendirdi. ilk başlarda yumurta geliştirici iğne veya klomen adlı ilacı veriyorlar yumurtanın büyümesi kontrol ediliyor.doktor ara da seni muayenehanesine çağırıyor büyüdüğünü kontrol etmek icin. yumurtalar istenilen büyüklüğe geldiği zaman yanlış hatırlamıyorsam 36saat öncesi çatlama iğnesi vurmanı istiyor . tabi bu işlemlerini sen evde kendin yapıyorsun sana nasıl vurman gerektiğini anlatıyorlar zaten. çok basit eşin sana yapabilir mesela. daha sonra aşılamanın yapılacağı gün eşinizden sperm testi isteniyor. en az iki gün perhiz olması lazım iki ve üç gün idealdir. daha sonra bu spermler yıkanarak en hızlı ve en sağlıklı spermler seçilerek aynı gün size enjekte ediliyor. ağrısız çok basit bir işlem aşılamadan sonra yaklaşık yarım saat 45 dakika uzanmanız gerekiyor bu benim fikrim bazı doktorlar uzandirmiyor bazıları 5 dakika ama bence en az yarım saat uzanmanız lazım. bir veya iki gün sırtüstü dinlemeniz yeterli zaten doktorunuz sizi yönlendirecektir ilişki konusunda. fakat bence doktorunuzdan kesinlikle aşılama tedavisinden önce âdetinizin ikinci günü rahim filmi çektirmesini isteyin!
Rahim filminden sonra hamile kalan cok insan var. Tüpler açıldığı icin spermlerin hareket etme alanı daha da artıyor ve hamile kalma şansı yüksek oluyor. Tedavi öncesi de yapılırsa tabi şans daha da artar. Az bişey Tıkalı tüp varsa açabiliyor film sayesindeRahim filmi olmadan catlatma yada asilama olsa nolurki tutma ihtimalimi düşüyor eğer tupler tikaliysa. .. ayrıca verdiğiniz bilgiler için çok tesekkurler
Rica ederimRahim filmi olmadan catlatma yada asilama olsa nolurki tutma ihtimalimi düşüyor eğer tupler tikaliysa. .. ayrıca verdiğiniz bilgiler için çok tesekkurler
Peki nasil yaptırdınız zormuydu ozeldemi yaptirdinizRica ederim
1 2 litre süte 1 bağ maydonoz atıp iyice kaynatıyorsun,sonra bir kovaya döküp,etrafına battaniye sarıp buhara oturacaksın.dayanabildigin sıcaklıkta tabi kendini yakmadan,sonra hemen esinle ilişkiye girip öylece uyuyacakmışsın canım.Nasıl uygulanıyor canım
Özeldi canım hiç zor değil ince birşeyle enjekte ediyorlar cok basit bir işlem ağrısız 5 dk bile sürmüyorPeki nasil yaptırdınız zormuydu ozeldemi yaptirdiniz
Canımm ben bunu da denemiştim olmadı ama1 2 litre süte 1 bağ maydonoz atıp iyice kaynatıyorsun,sonra bir kovaya döküp,etrafına battaniye sarıp buhara oturacaksın.dayanabildigin sıcaklıkta tabi kendini yakmadan,sonra hemen esinle ilişkiye girip öylece uyuyacakmışsın canım.
Yaaa bende bu ay unuttum diğer ay denerim diyordum.zaten bu yöntem tüpleri kapalı olanlar için sonuç veriyormuş bir umut işte ne var ne yok deniyozCanımm ben bunu da denemiştim olmadı ama
Benm goguslerde ayni hic bi degisklik yok sadece karnim cok sis gazim var gibi bide ayaklarm cok usuyo..aslinda adet olcagmz zamanda oluyo bu belirtiler o yuzden fazla gebelige yormuyormBilmiyorum ya bi de her ay adetten nerdeyse 10 gün önceden göğüslerim dolgunlaşmaya ve hassaslaşmaya başlar bu ay o bile yok sönük balon gibiler hiçbir hareket yok valla.. Sende belirti varmı peki?
Benimde 11 de oldu catladigi gün ne zamanOvülasyon ayın 11i oldu 3 gün değerlendirdik test yapsam çıkar mı acaba bişey varsa
Merhaba canimm meryem ana otunu da duymustum sende arastir istersen gebe kalmayi kolaylastiriyomusYaaa bende bu ay unuttum diğer ay denerim diyordum.zaten bu yöntem tüpleri kapalı olanlar için sonuç veriyormuş bir umut işte ne var ne yok deniyoz
Onu hiç duymadım işte bir araştırayım canim,belki vesile olurMerhaba canimm meryem ana otunu da duymustum sende arastir istersen gebe kalmayi kolaylastiriyomus
Aynen bende tesadüfen buldum bi kac gun sonra yapmaya baslicam arastir kadinlar kulubunde forumlardada kullananlar var yorumları varOnu hiç duymadım işte bir araştırayım canim,belki vesile olur
Benm goguslerde ayni hic bi degisklik yok sadece karnim cok sis gazim var gibi bide ayaklarm cok usuyo..aslinda adet olcagmz zamanda oluyo bu belirtiler o yuzden fazla gebelige yormuyorm
İnşallah canım. Hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur. Benimde bat bugün başladı resmenBugün korunmayı birakali tam 10 gün oldu.Bence hamileyim...