- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.041
Benim cok sikintili geçmişti ama sagligiyla kucagina alinca hepsini unutuyorsun canim. Öyle olsa hamile kalmaya calisirmiyim hic ahaha :)Sağol canım inşallah bi sıkıntı olmaz düzenli içiyorum bakalım. İlk aylar geçse de rahatlasam riskli diyor herkes ben de tedirginim haliyle. Maşallah oğluşuna da
16 ekimde kullandımTamam cnm anladim onuda sen regl olduktan sonrami klomen kullanacaksin yoksa 10 ekimde mi kullandin?
Aynen :)) ama siz yine de eşinize ısrar edin ardından su içerse o kadar tadı kötü gelmez:-D inşallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir.Oooo tam gaz basladim diyorsun yani ahahah allah emeklerinin karşılığını tez zamanda versin benim esim cok istemiyor o yuzden ona yediremem ama kendim insallaah bol bol yerim ahaha
Sen de haklısın canım :)) doğunca anlıcam ben de bakalım.Benim cok sikintili geçmişti ama sagligiyla kucagina alinca hepsini unutuyorsun canim. Öyle olsa hamile kalmaya calisirmiyim hic ahaha :)
Kuzum ne duruosun 4 gun once yapmisin test yapsana bikez dha belli olmuo bu islereBenim bat dündü ama hala gelen giden yok belirtide yok. Sadece 10 gündür sol kasık ağrım geçmedi şuan sadece hareket ettikçe battığını hissediyorum daha önce sürekli batıyordu. Karnımın altı hala şiş elimle bariz hissediyorum. 4 gün önce kan verdim negatifti, adet olursam bu kasık ağrıları neyin nesidir diye düşünmeye başlayacam, doktor kontrolünde yumurta takibi yapıldı kist vs hiçbişey yoktu, 1 haftada kist oluşur mu onu da bilmiyorum. Beklemedeyim bakalım gelcek mi kırmızılar...
Valla canım çıkmayınca çok üzülüyorum bekleyeyim biraz daha yarın da olmazsam ozaman yapayım testKuzum ne duruosun 4 gun once yapmisin test yapsana bikez dha belli olmuo bu islere
Haklisin cnm bnm Rabbim tez vakitte sevindirsin tum isteyenleri hepimiziValla canım çıkmayınca çok üzülüyorum bekleyeyim biraz daha yarın da olmazsam ozaman yapayım test
Cnm sen gun aşırı değerlendir bnce sansin yükselir en azındanKizlar lutfen bana akil verin bundan hemen hemen 6 gun once yumurtlamam olmustu ovulasyon testi kipkirmiziydi degerlendirmistik bugun simdi adete 9 gunum var tekrar ovulasyon testi yaptm cok koyunun hafif acigi cizgi cikio bu nedir dha 9 gunum var
Canim bn zaten cift cizgiyi yakalayinca degerlendirdim 1hafta once simdi yine test yaptm kirmizi cikio ikikezmi yumurtluyorum yoksa hamilelikmi baslio heycan yaptmCnm sen gun aşırı değerlendir bnce sansin yükselir en azından
Hamile de olabilirsin cnm ama bazen 2 yumurta oluyo biri erken çatliyo diğeri bazen geç çatliyo yinede sen bilirsn değerlendirme kendine kalmisCanim bn zaten cift cizgiyi yakalayinca degerlendirdim 1hafta once simdi yine test yaptm kirmizi cikio ikikezmi yumurtluyorum yoksa hamilelikmi baslio heycan yaptm
Evt bugün den itibaren gün aşırı değerlendir tatlimKızlar bi bakın hele yumurtlama bugunmu
Haklisin cnm insallah vardir ya 3 senedir istiyorum bu ay cok ugtastm vallaHamile de olabilirsin cnm ama bazen 2 yumurta oluyo biri erken çatliyo diğeri bazen geç çatliyo yinede sen bilirsn değerlendirme kendine kalmis
Evet cnm bugunu ve yarini degerlendir bnmde ayniydi cnm simdi yine boyleKızlar bi bakın hele yumurtlama bugunmu
Rabbim gönlüne göre versin cnm inşallah hamilesindir bacimHaklisin cnm insallah vardir ya 3 senedir istiyorum bu ay cok ugtastm valla
Amin ablacimRabbim gönlüne göre versin cnm inşallah hamilesindir bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?