- 25 Temmuz 2017
- 524
- 390
- 23
- 31
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #2.021
Ayni benimde kuzum ya sari akinti bendede var ayni adet olcakmisim gbiAYNI DURUMU IKI GUNDUR YASIYORUM CANIM BENDE ANLAMADIM BAT A 10 GUN VAR DAHA BELLI OLUR BEKLICEZ NAPALIM AYAKLARIMAVURUYOR AGRISI FENA HALSIZLIK COKUYOR UZERIME
Hahah kızlar benimde bat 10 gün var bendede ayni durumlar var.bence normal zamandada vardı bunlar ama biz farkında değildik çünkü bu kadar incelemiyorduk.durup durup belirti aradimiz için bu kadar göze batıyor benceAyni benimde kuzum ya sari akinti bendede var ayni adet olcakmisim gbi
Ayni benimde kuzum ya sari akinti bendede var ayni adet olcakmisim gbi
Hahah kızlar benimde bat 10 gün var bendede ayni durumlar var.bence normal zamandada vardı bunlar ama biz farkında değildik çünkü bu kadar incelemiyorduk.durup durup belirti aradimiz için bu kadar göze batıyor bence
Olsun kuzum Allah herseyin hayrlisini versinBat a 3 gün kaldı. Bir haftadır belirti yaşaya yaşaya anam ağladı. Sonuç negatif. Başlayacam belirtisine. Yok anam bundan sonra belirti melirti araştırmayacam
Hahahaha kiz hic bukadar hissetmemistim batio kasiklara bseyler valla belimde ayni ilk defa bukadar oldu bekliyelim gorelim cnm insallah tutarNOLUYORKI BIZE KIZZZALLAH HAYIRLISINI EYLESİNNN
Haklisin cnm ama bnm buay ilk kez oldu bukadar batmalar agrilarHahah kızlar benimde bat 10 gün var bendede ayni durumlar var.bence normal zamandada vardı bunlar ama biz farkında değildik çünkü bu kadar incelemiyorduk.durup durup belirti aradimiz için bu kadar göze batıyor bence
merhaba kızlar. ben de vajinismusu eylülde yendim. bu ay bizim de ilk deneme :) yumurtlama takibi yapmadım ma takvime göre yumurtlama olacağı zaman eşimle beraber değildim. o yüzden bu ay umudum yok gibi. adetime 4 gün var. bakalım :)Aynı zamanda yenmisiz o zaman bu ay olmadı benimde bakalim insallah nasip olur kasımda....bende kasımda olmazsa doktora gidecegim şimdiden pek cesaretim yok galiba
Iki tane sabah aç karına incir yiyorum eşime de aynı şekilde yediriyorum. bunu büyükler söylermiş kana daha çabuk karışır die. Havucu da gün içerisinde herhangi saatte iki tane yiyorum. Bir de eşime ve kendim de keciboynuzu pekmezi yiyoruz sabah ve aksam:)Regl olunca basliyayim o zaman nr zaman ne kadar yiyorsun cnm
Canım hayırlı olsun hamileliğin. Ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu. Öncesinde ben de folik asite başlamamıştım. 1 haftadır içiyorum ama kafamda deli sorular.Ay insallah ya Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ve saglikla kucagimiza almayin. Ilk 12hafta gecmeden benim icim rahat etmeyecek yine de genelde riskli oluyormus sanirim.
Hayirlisi canim ben zaten ebe baslaman lazim dedigin de hemen apart toparlar heyecanla kadin doguma kostumCanım hayırlı olsun hamileliğin. Ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu. Öncesinde ben de folik asite başlamamıştım. 1 haftadır içiyorum ama kafamda deli sorular.
Aslında gebelikten once baslanmasi gerekiyor ama bende ilk gebeligimde bilemedim hamileyken basladim ama cok duzenli ictim sende oyle yap şükür bi sikintimiz yok oglum 3 yasinda.Canım hayırlı olsun hamileliğin. Ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu. Öncesinde ben de folik asite başlamamıştım. 1 haftadır içiyorum ama kafamda deli sorular.
Oooo tam gaz basladim diyorsun yani ahahah allah emeklerinin karşılığını tez zamanda versin benim esim cok istemiyor o yuzden ona yediremem ama kendim insallaah bol bol yerim ahahaIki tane sabah aç karına incir yiyorum eşime de aynı şekilde yediriyorum. bunu büyükler söylermiş kana daha çabuk karışır die. Havucu da gün içerisinde herhangi saatte iki tane yiyorum. Bir de eşime ve kendim de keciboynuzu pekmezi yiyoruz sabah ve aksam:)
Sağol canım inşallah bi sıkıntı olmaz düzenli içiyorum bakalım. İlk aylar geçse de rahatlasam riskli diyor herkes ben de tedirginim haliyle. Maşallah oğluşuna daAslında gebelikten once baslanmasi gerekiyor ama bende ilk gebeligimde bilemedim hamileyken basladim ama cok duzenli ictim sende oyle yap şükür bi sikintimiz yok oglum 3 yasinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?