- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.561
Saglicakla kucağına almayı da nasip etsin canım inşallah tebriklerSize güzel haber vermeye geldiiimBiz bugün hem bebişi gördük hem de kalp atışını duyduk çok şükür
Darısı burda sabırsızlıkla bekleyen tüm anne adaylarına olsun inşallah en kısa zamanda
Yumurtlaman da geç olmuştur canım o zaman takip edebildin mi onuBat geçti
ama 2 aydır geç oluyorum
Test zamanı gelmiş yaSelamlar, benim bat yarın. Dün çok kötü bir uçuğum çıktı, bugün rezalet durumdabelirti olabilir mi diye bakınıyorum bilgisi olan var mı
Amin canım çok teşekkür ederimSaglicakla kucağına almayı da nasip etsin canım inşallah tebrikler
Ay yok bu defa en az 2-3 gün gecikme bekleyeceğim, gecikirse tabii. Evde test yok yapmayayım diyeTest zamanı gelmiş ya
Kuzum hayırlı olsun. Hep böyle güzel haberlerle gel inşallah. Sağlıkla tamamla süreciSize güzel haber vermeye geldiiimBiz bugün hem bebişi gördük hem de kalp atışını duyduk çok şükür
Darısı burda sabırsızlıkla bekleyen tüm anne adaylarına olsun inşallah en kısa zamanda
Geçen ay 37 leri gördüm bence klomenden dolayı öyle yükselişler olmuş olabilir çünkü şimdi gıdım gıdım artıyor aşkım attım az önceYok yok tamam sakinlestim siz oyle dedikten sonra canimsenin tablonu gorunce bi ateşlerde yanasım geliyor ama anladim olayi
Olabiliyor da olmayabiliyor daSelamlar, benim bat yarın. Dün çok kötü bir uçuğum çıktı, bugün rezalet durumdabelirti olabilir mi diye bakınıyorum bilgisi olan var mı
Canim internetten mi ulaştınCanım ben anadolu sigortayla görüştüm 10 muayne 1 doğum 9 bin küsür
Canım arkadaşımm çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüzKuzum hayırlı olsun. Hep böyle güzel haberlerle gel inşallah. Sağlıkla tamamla süreciçok sevindim
Oyyy kuzum vallahi Allah kolaylık versinKızlar canlar selam çok yoğun haftalardan geçiyorum burayı tam anlamıyla takip edemiyorum. Okul başladı uyum süreci vs derken bir de okulumuza güçlendirme yapılacağı söylediler bir anda hop eşyaları topladık başka ilkokula taşıdık yerleştirdik sabahtan beri öldüm. Dolap yit dolap çek masa koy masa it düzenle vs derken yerleştirdim. Aslında bu asla öğretmenin görevi değil ama bunu da deneyimlenmiş olduk kimse el atmayınca eğitim de bir şekilde devam etmesi gerektiği için uğraştık iki velim gelmişti yardıma. Çok yoğun yorucuydu. Daha da bitmedi pazartesi Salı da uğraşırız sanırım. Neyse işte bu durumlardan dolayı asla son gelişmeleri takip edemedim. Sizler beni bir şeyler olunca etiketleyin.
Ben ateş tablomu bırakıyorum. Bu ay gıdım gıdım artıyor bakalım sonu ne olacak. Nedense yine olmadı diyor ama üzülmüyorum hayırlısı olsun diyorum.
melisaa93 melegim can edahandro Safransari S simurgggg tweeetyyy beyons bliiss O ozgeeeee1 Zumruduanka96 bebekheyecani Papatyamaviss
Ne biçim iş bu yaa Allah’ın uçuğuna acaba belirti mi diye heyecanlanıyoruzOlabiliyor da olmayabiliyor da
Evet canım üzülmüyoruzzz yola devam ediyoruzzzKızlar canlar selam çok yoğun haftalardan geçiyorum burayı tam anlamıyla takip edemiyorum. Okul başladı uyum süreci vs derken bir de okulumuza güçlendirme yapılacağı söylediler bir anda hop eşyaları topladık başka ilkokula taşıdık yerleştirdik sabahtan beri öldüm. Dolap yit dolap çek masa koy masa it düzenle vs derken yerleştirdim. Aslında bu asla öğretmenin görevi değil ama bunu da deneyimlenmiş olduk kimse el atmayınca eğitim de bir şekilde devam etmesi gerektiği için uğraştık iki velim gelmişti yardıma. Çok yoğun yorucuydu. Daha da bitmedi pazartesi Salı da uğraşırız sanırım. Neyse işte bu durumlardan dolayı asla son gelişmeleri takip edemedim. Sizler beni bir şeyler olunca etiketleyin.
Ben ateş tablomu bırakıyorum. Bu ay gıdım gıdım artıyor bakalım sonu ne olacak. Nedense yine olmadı diyor ama üzülmüyorum hayırlısı olsun diyorum.
melisaa93 melegim can edahandro Safransari S simurgggg tweeetyyy beyons bliiss O ozgeeeee1 Zumruduanka96 bebekheyecani Papatyamaviss
Tablon güzel görünüyor bebeğim. Sen yinede dikkat et çok ağır kaldırmamaya çalış. Belini incitme. Okul görevlisi yok mu o bari yardımcı olsaKızlar canlar selam çok yoğun haftalardan geçiyorum burayı tam anlamıyla takip edemiyorum. Okul başladı uyum süreci vs derken bir de okulumuza güçlendirme yapılacağı söylediler bir anda hop eşyaları topladık başka ilkokula taşıdık yerleştirdik sabahtan beri öldüm. Dolap yit dolap çek masa koy masa it düzenle vs derken yerleştirdim. Aslında bu asla öğretmenin görevi değil ama bunu da deneyimlenmiş olduk kimse el atmayınca eğitim de bir şekilde devam etmesi gerektiği için uğraştık iki velim gelmişti yardıma. Çok yoğun yorucuydu. Daha da bitmedi pazartesi Salı da uğraşırız sanırım. Neyse işte bu durumlardan dolayı asla son gelişmeleri takip edemedim. Sizler beni bir şeyler olunca etiketleyin.
Bence çok güzel ilerliyor kuzum yarınki ateşinide atınca beni etiketle merak içerisindeyim aşkımKızlar canlar selam çok yoğun haftalardan geçiyorum burayı tam anlamıyla takip edemiyorum. Okul başladı uyum süreci vs derken bir de okulumuza güçlendirme yapılacağı söylediler bir anda hop eşyaları topladık başka ilkokula taşıdık yerleştirdik sabahtan beri öldüm. Dolap yit dolap çek masa koy masa it düzenle vs derken yerleştirdim. Aslında bu asla öğretmenin görevi değil ama bunu da deneyimlenmiş olduk kimse el atmayınca eğitim de bir şekilde devam etmesi gerektiği için uğraştık iki velim gelmişti yardıma. Çok yoğun yorucuydu. Daha da bitmedi pazartesi Salı da uğraşırız sanırım. Neyse işte bu durumlardan dolayı asla son gelişmeleri takip edemedim. Sizler beni bir şeyler olunca etiketleyin.
Kuzum allah kolaylık versin mesleğin yeterince yorucu değilmiş gibi bir de nelerle uğraşmışsın. Dikkat et kendineKızlar canlar selam çok yoğun haftalardan geçiyorum burayı tam anlamıyla takip edemiyorum. Okul başladı uyum süreci vs derken bir de okulumuza güçlendirme yapılacağı söylediler bir anda hop eşyaları topladık başka ilkokula taşıdık yerleştirdik sabahtan beri öldüm. Dolap yit dolap çek masa koy masa it düzenle vs derken yerleştirdim. Aslında bu asla öğretmenin görevi değil ama bunu da deneyimlenmiş olduk kimse el atmayınca eğitim de bir şekilde devam etmesi gerektiği için uğraştık iki velim gelmişti yardıma. Çok yoğun yorucuydu. Daha da bitmedi pazartesi Salı da uğraşırız sanırım. Neyse işte bu durumlardan dolayı asla son gelişmeleri takip edemedim. Sizler beni bir şeyler olunca etiketleyin.
Edemedim canım o yüzden emin olamıyorumYumurtlaman da geç olmuştur canım o zaman takip edebildin mi onu
Hayır bir arkadaşım yaptırmıştı. Onunda arkadaşı sigortacıydı o ayarladı canımCanim internetten mi ulaştın