💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar canlar selam çok yoğun haftalardan geçiyorum burayı tam anlamıyla takip edemiyorum. Okul başladı uyum süreci vs derken bir de okulumuza güçlendirme yapılacağı söylediler bir anda hop eşyaları topladık başka ilkokula taşıdık yerleştirdik sabahtan beri öldüm. Dolap yit dolap çek masa koy masa it düzenle vs derken yerleştirdim. Aslında bu asla öğretmenin görevi değil ama bunu da deneyimlenmiş olduk kimse el atmayınca eğitim de bir şekilde devam etmesi gerektiği için uğraştık iki velim gelmişti yardıma. Çok yoğun yorucuydu. Daha da bitmedi pazartesi Salı da uğraşırız sanırım. Neyse işte bu durumlardan dolayı asla son gelişmeleri takip edemedim. Sizler beni bir şeyler olunca etiketleyin.
Ben ateş tablomu bırakıyorum. Bu ay gıdım gıdım artıyor bakalım sonu ne olacak. Nedense yine olmadı diyor ama üzülmüyorum hayırlısı olsun diyorum.
melisaa93 melegim can edahandro Safransari S simurgggg tweeetyyy beyons bliiss O ozgeeeee1 Zumruduanka96 bebekheyecani Papatyamaviss

Eklentiler

• IMG_8908.jpeg
    131,4 KB · Görüntüleme: 57
Kuzum hayırlı olsun. Hep böyle güzel haberlerle gel inşallah. Sağlıkla tamamla süreci çok sevindim

Oyyy kuzum vallahi Allah kolaylık versin ben ateşten anlamıyorum ama inşallah hamiş olursun kuzum bu ay

Evet canım üzülmüyoruzzz yola devam ediyoruzzz güçleniyoruzz. Bizi öldürmeyen acı güçlendirir diyoruz ama tabiki senin daha adetin gelene kadar umut var canım bence tablo da yanıltabilir.

Tablon güzel görünüyor bebeğim. Sen yinede dikkat et çok ağır kaldırmamaya çalış. Belini incitme. Okul görevlisi yok mu o bari yardımcı olsa

Bence çok güzel ilerliyor kuzum yarınki ateşinide atınca beni etiketle merak içerisindeyim aşkım

Kuzum allah kolaylık versin mesleğin yeterince yorucu değilmiş gibi bir de nelerle uğraşmışsın. Dikkat et kendine
Ateşten anlamıyorum biliyorsun ama hep duamdasınız inşallah çabalarının karşılığını alacaksın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…