- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.601
Ne kadarı yüksek acaba benimde adetin 2. Günü cumartesiye geldiği için 4. Günü çağırdı doktor FSH 7,75 çıkmış iyi demişti doktorSenin kaç çıktı canım? Benim FSH 11.8 18 aydır deniyorum. Lh normal
Valla sürekli yatıyorum. sıkıntı bir gebelik süreci geçiriyorum ama halime de şükür bugünü aramayım. İnşallah bahsedildiği gibi 3 aydan sonra eski enerjime kavuşmuş olurum hatta daha erken umarımKuzum napiyorsun gebelik nasil gidiyor merak ettim
O iyi kuzum. Benimkine de benim doktorum iyi sorun yok diyor ama yüksek yani. Yumurtlayıp çatladığın sürece sıkıntı yok diyor benim doktorum.Ne kadarı yüksek acaba benimde adetin 2. Günü cumartesiye geldiği için 4. Günü çağırdı doktor FSH 7,75 çıkmış iyi demişti doktor
Ne kadarı yüksek acaba benimde adetin 2. Günü cumartesiye geldiği için 4. Günü çağırdı doktor FSH 7,75 çıkmış iyi demişti doktor
Bu benim değerde normal değerlerin içinde görünüyor.O iyi kuzum. Benimkine de benim doktorum iyi sorun yok diyor ama yüksek yani. Yumurtlayıp çatladığın sürece sıkıntı yok diyor benim doktorum.
Fsh 34 li 27 cıktı sanırım yolun sonu bu saatten sonra olmaz henüz 31 yaşındayım bu kadar kötü durumda olduğumu bilmiyordum 2 gün önce öğrendim henüz yoksa benim ilk kızım hemen oldu ve hiç doktora bile muayeneye gitmemiştik. Bunda da gitmedik ama 8 ay olduğu için demekki bi eye var bi gidelim dedik belki enfeksiyon filan vardır 3 cm yumurtalık kisti cıktı hormon testi yaptırdı değerlerim bu şekilde estradol de 78 cıktı. Amh yapilmadi ve adet olmadan yapıldı bunlar çünkü adetim çok gecikti adet olamadim. Tedavisi yok diye okudum internetten araştırma yapıyorum bi yolu var midir diye bulamıyorum benim yaşımda olup da bu kadar yüksek cikan kimseye de denk gelmedim forumu inceleye inceleye deli oldumc2 gündür. Keşke ilaçla olacak bisey olsa da kullansam o kadar mutlu olurdum ki doktor bisey demedi. Bu konularda çok bilgi sahibi değilim. Vajinadan muayene olunca direk kistimi soyledi emara gönderdi. (Adet olmadigim için ve çok geciktiği için şu anda baksa acaba yumurta var mı yok mu sahip gorebilirmiydi o konuda hiç bisey demedi bende bilgisizim) ne yapacağımı şaştım moralim alt üst oldu gerçekten. Haftaya sonuç gosteremye gideceğimFsh değeri önemli canım bebekte zeka geriliği yapıyor ayrıca hamile kalmakta zorlaşıyor ilk önce tedavi gör bende de yüksekti haşimato troid olduğu çıktı ilaç kullandım 2 ayda normale döndü canım
Benim yaşımdan kaynakli amh im birden düştü aslinda bebek planlamayı da öne çektim bu yüzden geçen senelerde 2 li bir seydi hatırladığım bu sene birden 1.5 a düştü elini çabuk tut dedi doktor rutin kontrolde de sol overde 4cm kist buldu açıkçası ama gebeliğe engel değil dedi bakalım bu seneye kadar hiç kistim falan olmamıştı işin garibi hiç belirti de vermedi adetle de gitmemiş öyle aynı boyutta duruyorO iyi kuzum. Benimkine de benim doktorum iyi sorun yok diyor ama yüksek yani. Yumurtlayıp çatladığın sürece sıkıntı yok diyor benim doktorum.
Canım adetin 2. Günü git istersen adet olmadan yapılan testler de bir garip çıkıyor benim geçen sene yumurtlamaya yakın yapılmisti bir bakayım orda kaç çıkmışFsh 34 li 27 cıktı sanırım yolun sonu bu saatten sonra olmaz henüz 31 yaşındayım bu kadar kötü durumda olduğumu bilmiyordum 2 gün önce öğrendim henüz yoksa benim ilk kızım hemen oldu ve hiç doktora bile muayeneye gitmemiştik. Bunda da gitmedik ama 8 ay olduğu için demekki bi eye var bi gidelim dedik belki enfeksiyon filan vardır 3 cm yumurtalık kisti cıktı hormon testi yaptırdı değerlerim bu şekilde estradol de 78 cıktı. Amh yapilmadi ve adet olmadan yapıldı bunlar çünkü adetim çok gecikti adet olamadim. Tedavisi yok diye okudum internetten araştırma yapıyorum bi yolu var midir diye bulamıyorum benim yaşımda olup da bu kadar yüksek cikan kimseye de denk gelmedim forumu inceleye inceleye deli oldumc2 gündür. Keşke ilaçla olacak bisey olsa da kullansam o kadar mutlu olurdum ki doktor bisey demedi. Bu konularda çok bilgi sahibi değilim. Vajinadan muayene olunca direk kistimi soyledi emara gönderdi. (Adet olmadigim için ve çok geciktiği için şu anda baksa acaba yumurta var mı yok mu sahip gorebilirmiydi o konuda hiç bisey demedi bende bilgisizim) ne yapacağımı şaştım moralim alt üst oldu gerçekten. Haftaya sonuç gosteremye gideceğim
Canım lütfen kendini üzme. Adetli değilken yapılan hormon testlerinin anlamı yok diye biliyorum. Sanırım sadece progesteron anlamlı çıkıyordu. Adetli değilken yapılan kan testi hakkında yorum yapmak doğru olmaz. Ve buralardan da bence kafanı bulandırma.Fsh 34 li 27 cıktı sanırım yolun sonu bu saatten sonra olmaz henüz 31 yaşındayım bu kadar kötü durumda olduğumu bilmiyordum 2 gün önce öğrendim henüz yoksa benim ilk kızım hemen oldu ve hiç doktora bile muayeneye gitmemiştik. Bunda da gitmedik ama 8 ay olduğu için demekki bi eye var bi gidelim dedik belki enfeksiyon filan vardır 3 cm yumurtalık kisti cıktı hormon testi yaptırdı değerlerim bu şekilde estradol de 78 cıktı. Amh yapilmadi ve adet olmadan yapıldı bunlar çünkü adetim çok gecikti adet olamadim. Tedavisi yok diye okudum internetten araştırma yapıyorum bi yolu var midir diye bulamıyorum benim yaşımda olup da bu kadar yüksek cikan kimseye de denk gelmedim forumu inceleye inceleye deli oldumc2 gündür. Keşke ilaçla olacak bisey olsa da kullansam o kadar mutlu olurdum ki doktor bisey demedi. Bu konularda çok bilgi sahibi değilim. Vajinadan muayene olunca direk kistimi soyledi emara gönderdi. (Adet olmadigim için ve çok geciktiği için şu anda baksa acaba yumurta var mı yok mu sahip gorebilirmiydi o konuda hiç bisey demedi bende bilgisizim) ne yapacağımı şaştım moralim alt üst oldu gerçekten. Haftaya sonuç gosteremye gideceğim
Ben 2.kızıma adetime 1 gün kala hamile kalmıştım canımMaalesef benim adetimden 1 gün önce pozitif çıktı ovülasyon testi resmen yumurtlama döneminde gibiydi ama ertesi gün adet gördüminnovitanın testlerini bida almayı düşünmüyorum
Yedim aslında her gün ama önümüzdeki ay tekrar bir doktora giderm belki çatlama sorunu mu var acabaYok o zaman o kadar erken mümkün değil. Çatlamıyor o zaman havuç ye kuzum
Oda olabilir kuzum eşim yanımda olmadığı için değerlendiremedikBen 2.kızıma adetime 1 gün kala hamile kalmıştım canımtek sefer olmuştu çünkü. Ve adetim 12 gün geçince de pozitif görmüştüm. Yani o gün yumurtlamış olabilirsin yanlış olmayabilir
Bende aynı senin gibi düşünüyorum geçen seneki doktorum adet dışında yapıyordu hormon testlerini bu yüzden bu sene değiştirdim doktoru kolayına geliyordu sanırım onunda kontrol muayenesinden ücret almadıkları içinCanım lütfen kendini üzme. Adetli değilken yapılan hormon testlerinin anlamı yok diye biliyorum. Sanırım sadece progesteron anlamlı çıkıyordu. Adetli değilken yapılan kan testi hakkında yorum yapmak doğru olmaz. Ve buralardan da bence kafanı bulandırma.
Doğru söylüyorsun benim de arkadaşlarımda var böyle durumlar gerçekten Allah nasip ederse ne olursa olsun oluyor Allah’a bırakmak en güzeli biz ne kadar istesekte Allah biliyorSende canım benimartık kısmet diyorum bende öyle bazen bebeği olan arkadaşlarımla konuşuyorum adet düzensizligi sebebiyle 3. Ayda hamile oldugunu kontrole gidince anlayan mi dersin, tek gecelik kazayla hamile kalan mi dersin, rahim anormalisi sebebiyle tedavi ile 8 yılda gebe kalan tedavisiz gebe kalması imkansız olan birinin yine tek gece kaza ile gebe kalması mi dersin. Kadere bıraktım valla bende hayırlısı ne ise o olsun diyorum.
Anladim canım çünkü bende aradım da, hamile kalmadan önce yapmak gerekiyormuşHayır bir arkadaşım yaptırmıştı. Onunda arkadaşı sigortacıydı o ayarladı canım
1 sene bekleme süresi var diye biliyorum ben ama sağlık sigortasında gebelik teminatı içinAnladim canım çünkü bende aradım da, hamile kalmadan önce yapmak gerekiyormuş
Su an ben yapamıyormusum işte1 sene bekleme süresi var diye biliyorum ben ama sağlık sigortasında gebelik teminatı için
Benim kendi sağlık sigortam çok azını karşılıyordu o yüzden geçen sene alel acele eşimin iş yeri eşe ücretsiz yapıyordu doğumun bayagisini da karşılıyordu 17500 TL kadarini onu yaptırdım bekleme süresi olmasın diye benimkinde de onunkinde de vardı bekleme süresi canımSu an ben yapamıyormusum işte
Eğer sonucun varsa bi bakıp bana yazabilirmisin cnm ya da resmî varsa atabilirmisin. Inan mahvolmuş durumdayım elim ayağım tutmuyor 2 gündür yemek dahi yapamıyorum esim dışardan alıyor kendimi çok kötü hissediyorum yıkık bi şekilde. Küçücük bisey bile umut olucak sanki bana. Dokunsalar ağlıyorum zaten o durumdayim. Doktor o sekilde istedi adet okmadan ama herkes adetliyken yaptiriyormusCanım adetin 2. Günü git istersen adet olmadan yapılan testler de bir garip çıkıyor benim geçen sene yumurtlamaya yakın yapılmisti bir bakayım orda kaç çıkmış
İyi olmuş tatlimm ben bilemedim, Simdiden yapsin diğer arkadaşlarBenim kendi sağlık sigortam çok azını karşılıyordu o yüzden geçen sene alel acele eşimin iş yeri eşe ücretsiz yapıyordu doğumun bayagisini da karşılıyordu 17500 TL kadarini onu yaptırdım bekleme süresi olmasın diye benimkinde de onunkinde de vardı bekleme süresi canım
Öyle mi dersin cnm keşke öyle olsa ağlamaktan mahvoldum çocuğum da etkileniyor anne ağlama diyor sürekli. Çok ağır bi süreçten geçiyorum henüz doktor yorumlamadı cnm görmedi sonucumu ama neden o zaman adetliyken istemedi de şimdi yaptırdı bilemiyorum madem öyleyse. Genelde de herkes adetliyken yaptiriyormusCanım lütfen kendini üzme. Adetli değilken yapılan hormon testlerinin anlamı yok diye biliyorum. Sanırım sadece progesteron anlamlı çıkıyordu. Adetli değilken yapılan kan testi hakkında yorum yapmak doğru olmaz. Ve buralardan da bence kafanı bulandırma.