- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.521
Valla inşallah tutmuştur canım bakalım kısmetOlsun yine de değerlendirme yapmışsın eğer bebiş olmazsa diğer aya pik günü ertesi gün çatlama günü yani sonra ki gününde değerlendir toplamda 3 gün üst üste olsun
Burda direk tüp bebek diyorlar kuzumOrda bu işler uzun mu sürüyor?
Kuzum hcg testi yapsana bir de. Belki hamişsindirKızlar ben anlamıyorum bende bir anormallik mi var ne yapmam lazım LÜTFEN bilgisi olan yardımcısı olsun. Salı gününden beri ovulasyon testim pozitif çok saçma geldi. Çarşamba pik yapmıştı ama sonra silinmedi çizgi böyle çıkıyor her gün
Türkiyedeki kadar yorucu-masraflı mı? Aşamaları aslında fazla bilmiyorum ama.Burda direk tüp bebek diyorlar kuzum
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım en kısa zamanda mutlu haberini alırız inşallahBugün 12. Gün kızlar. Olsa çıkması lazımdı ama çıkmadı. Testim negatif. Önümüzdeki 4. ay Aşılamayı yaptıracağım gibi duruyor. Sizleri seviyorum. Destekleriniz için teşekkür ederimm
@melisaa93 @melegim can @fnd_50 @hamileyimmmm @Gul220 @Pkolu_anneadayi @maaaavitweeetyyy @Afratafrac @Merve3553 Karusel @golden-snitch @The Little Mermaid @IADK O ozgeeeee1 @beyons
Zumruduanka96 @simurgggg @Alinnnn @bernad @yenibirhayal @Linakiz @Papatyam000 @bebekheyecani @Merveeee57
@Niqu
12 de peak 13 te çatlamış gibi canımHanımlar merhaba hepiniz dualarımdasınız inşallah bizlere de nasip olacak gebelik
Rica etsem ovu testlerime bakar mısınız
Sırasıyla 10-11-12-13
Teşekkür ederim yorumun için12 de peak 13 te çatlamış gibi canım
İnşallah tutmuştur canım degerlendirebildiysenizTeşekkür ederim yorumun için
Canım her gün aynı saatte ve en az 2 saat beklemiş idrarla mı yaptınKızlar ilk kez olsun test deniyorum yorumlayabilcekk var mii
Canım bulunduğunuz ülkede yaptırma şansınız yok mu testi orada kadın doğum doktoruna göstersen öyle olmuyor mu izinleriniz uyuşmuyor galiba eşinle Türkiye için erkn teshis her zaman iyidir erteledikce zaman kaybı hepSorma ya artık ne düşüncemi bilemedim anca ocakta izni ya bende zaman kazanmak için çözüm aramıştım
Bunu kim buldu acaba böyleevde bedava gebelik testi!!!! toplaninnn anlatiyorumm!
kizlar merhabalar... biraz koca kari isi olucak ama eskiden bu aldigimiz testler pahaliydi biliyorsunuz... yasli birisinden duydum bikac kiside denedik gercek gibi gorunuyor valla :) sizlede paylasayim dedim; -oncelikle eldivenlerimizi giyiyoruz kullanmadigimiz temiz bi konserve kapagi...www.google.com
Testi bitenler, müjde!
Evinizde balkon, piknik tüpü, gaz maskesi varsa deneyebilirsiniz
Ee tencere vs bir şeyde kaynatmak lazım gebelik testi daha ucuzevde bedava gebelik testi!!!! toplaninnn anlatiyorumm!
kizlar merhabalar... biraz koca kari isi olucak ama eskiden bu aldigimiz testler pahaliydi biliyorsunuz... yasli birisinden duydum bikac kiside denedik gercek gibi gorunuyor valla :) sizlede paylasayim dedim; -oncelikle eldivenlerimizi giyiyoruz kullanmadigimiz temiz bi konserve kapagi...www.google.com
Testi bitenler, müjde!
Evinizde balkon, piknik tüpü, gaz maskesi varsa deneyebilirsiniz
Kaset test kullan canım onlar daha güvenilir bunda bir çizgi görünüyor ama kaset test ile doğrula istersenBugün ki testim kızlar
Allahtan umut kesilmez kuzum daha günün var belki döner pozitifeBugün 12. Gün kızlar. Olsa çıkması lazımdı ama çıkmadı. Testim negatif. Önümüzdeki 4. ay Aşılamayı yaptıracağım gibi duruyor. Sizleri seviyorum. Destekleriniz için teşekkür ederimm
@melisaa93 @melegim can @fnd_50 @hamileyimmmm @Gul220 @Pkolu_anneadayi @maaaavitweeetyyy @Afratafrac @Merve3553 Karusel @golden-snitch @The Little Mermaid @IADK O ozgeeeee1 @beyons
Zumruduanka96 @simurgggg @Alinnnn @bernad @yenibirhayal @Linakiz @Papatyam000 @bebekheyecani @Merveeee57
@Niqu