💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Merhaba kizlar bugun kan testi verdim. Dun yazmisdim ben gecen ay mecburi kurtaj olmusdum bu ay daha adetime 3gun var ben test yapib cift cizgi gordum inanmadim daha hormonlar kalmisdir diye 2gun sonra tekrarladim daha koyu cikti. Neyse kan testimde 2haftalik hamilelik cikiyor. Doktor 1 hafta sonra tekrar bakalim dedi. Hala kesin degil cunki kurtajdan sonra betama baktirmamisdim. Beklemekden nefret ediyorum yine beklemeliyim

Kızlar ben anlamıyorum bende bir anormallik mi var ne yapmam lazım LÜTFEN bilgisi olan yardımcısı olsun. Salı gününden beri ovulasyon testim pozitif çok saçma geldi. Çarşamba pik yapmıştı ama sonra silinmedi çizgi böyle çıkıyor her gün

Eklentiler

• IMG_20230923_132659.jpg
    137,7 KB · Görüntüleme: 68
Kuzum hcg testi yapsana bir de. Belki hamişsindir

Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım en kısa zamanda mutlu haberini alırız inşallah

Hanımlar merhaba hepiniz dualarımdasınız inşallah bizlere de nasip olacak gebelik
Rica etsem ovu testlerime bakar mısınız
Sırasıyla 10-11-12-13

Eklentiler

• IMG_0817.jpeg
    21,8 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_0818.jpeg
    29,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_0820.jpeg
    24,6 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_0821.jpeg
    24,3 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar ilk kez olsun test deniyorum yorumlayabilcekk var mii

Eklentiler

• 16954674144823124015718014261380.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 58

Testi bitenler, müjde!
Evinizde balkon, piknik tüpü, gaz maskesi varsa deneyebilirsiniz

Sorma ya artık ne düşüncemi bilemedim anca ocakta izni ya bende zaman kazanmak için çözüm aramıştım
Canım bulunduğunuz ülkede yaptırma şansınız yok mu testi orada kadın doğum doktoruna göstersen öyle olmuyor mu izinleriniz uyuşmuyor galiba eşinle Türkiye için erkn teshis her zaman iyidir erteledikce zaman kaybı hep

Bunu kim buldu acaba böyle

Ee tencere vs bir şeyde kaynatmak lazım gebelik testi daha ucuz bir de cezve tencere masrafı cikarmayalim

Allahtan umut kesilmez kuzum daha günün var belki döner pozitife dönmezse de modunu düşürme lütfen hiç vazgeçme denemekten mutlaka olacak elbet olacak sadece vakti var bizim bilmediğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…