- 15 Ağustos 2023
- 90
- 53
- 29
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.581
Yaa bu kadar erken çıkar mı ki, daha adet günüme 10 gün varKuzum hcg testi yapsana bir de. Belki hamişsindir
6 gün kaldı bata ben göremedim pozitif ama görenler de olmuş bazı kadınların ovulasyon testleri pozitif çıkıyormuş gebeyken öyle anlayanlar da varYaa bu kadar erken çıkar mı ki, daha adet günüme 10 gün varçıkabilir dersen yaparım hemen yarın
İlk yumurtlama tarihin ne?Yaa bu kadar erken çıkar mı ki, daha adet günüme 10 gün varçıkabilir dersen yaparım hemen yarın
Dikkat et kendine yine de. Ateşin güzel bence.Kızlar canlar selam çok yoğun haftalardan geçiyorum burayı tam anlamıyla takip edemiyorum. Okul başladı uyum süreci vs derken bir de okulumuza güçlendirme yapılacağı söylediler bir anda hop eşyaları topladık başka ilkokula taşıdık yerleştirdik sabahtan beri öldüm. Dolap yit dolap çek masa koy masa it düzenle vs derken yerleştirdim. Aslında bu asla öğretmenin görevi değil ama bunu da deneyimlenmiş olduk kimse el atmayınca eğitim de bir şekilde devam etmesi gerektiği için uğraştık iki velim gelmişti yardıma. Çok yoğun yorucuydu. Daha da bitmedi pazartesi Salı da uğraşırız sanırım. Neyse işte bu durumlardan dolayı asla son gelişmeleri takip edemedim. Sizler beni bir şeyler olunca etiketleyin.
Ben ateş tablomu bırakıyorum. Bu ay gıdım gıdım artıyor bakalım sonu ne olacak. Nedense yine olmadı diyor ama üzülmüyorum hayırlısı olsun diyorum.
@melisaa93 @melegim canedahandro @Safransari @simurgggg tweeetyyy @beyons @bliiss @ozgeeeee1 Zumruduanka96 @bebekheyecani @Papatyamaviss
Salı günü ama pik carsambaydiİlk yumurtlama tarihin ne?
Yaa bilmiyordum belki yarın bende test yaparım o zaman6 gün kaldı bata ben göremedim pozitif ama görenler de olmuş bazı kadınların ovulasyon testleri pozitif çıkıyormuş gebeyken öyle anlayanlar da var
Ama baktın birkaç gün daha pozitif çıkarsa gebelik negatif bir doktora görün canım, planlama yapmadan önce gitmediysenYaa bilmiyordum belki yarın bende test yaparım o zaman
Gitmiştim herşey yolunda demiştim, hormonlar ve ultrason iyi çıkmıştı canımAma baktın birkaç gün daha pozitif çıkarsa gebelik negatif bir doktora görün canım, planlama yapmadan önce gitmediysen
Maalesef benim adetimden 1 gün önce pozitif çıktı ovülasyon testi resmen yumurtlama döneminde gibiydi ama ertesi gün adet gördüm6 gün kaldı bata ben göremedim pozitif ama görenler de olmuş bazı kadınların ovulasyon testleri pozitif çıkıyormuş gebeyken öyle anlayanlar da var
Ovulasyon testlerinden ben memnun kaldım ama gebelik testi tirt bence deMaalesef benim adetimden 1 gün önce pozitif çıktı ovülasyon testi resmen yumurtlama döneminde gibiydi ama ertesi gün adet gördüminnovitanın testlerini bida almayı düşünmüyorum
evet bir de ağustos ayında ovülasyon testimde 10. Günden 14. Güne kadar sürekli aynı koyulukta pozitif gördüm sanırım bana gelen testlerde bir hata vardıOvulasyon testlerinden ben memnun kaldım ama gebelik testi tirt bence de
Bende öyle olmadi canım benim regl ve yumurtlama tarihim duzenliydi normalde emin olmak için test yaptım takvimle aynı çıktı ovulasyon testinden bayağı memnun kaldim gebeliği de bilmiyorum 6 gün var daha adetime 2 marka daha var elimde haftaya belli olur çalışıp çalışmadığı innovitaninevet bir de ağustos ayında ovülasyon testimde 10. Günden 14. Güne kadar sürekli aynı koyulukta pozitif gördüm sanırım bana gelen testlerde bir hata vardı
İnşallah pozitifi görürsün kuzumBende öyle olmadi canım benim regl ve yumurtlama tarihim duzenliydi normalde emin olmak için test yaptım takvimle aynı çıktı ovulasyon testinden bayağı memnun kaldim gebeliği de bilmiyorum 6 gün var daha adetime 2 marka daha var elimde haftaya belli olur çalışıp çalışmadığı innovitanin
Sende canım benimİnşallah pozitifi görürsün kuzumben de bu hafta içi rahim filmi çektiricem
Senin kaç çıktı canım? Benim FSH 11.8 18 aydır deniyorum. Lh normalKızlar aranızda hormon testi yaptırıp fsh ve li değeri yüksek olup hamilelik deneyen var mi ?
Yok o zaman o kadar erken mümkün değil. Çatlamıyor o zaman havuç ye kuzumSalı günü ama pik carsambaydi
Fsh değeri önemli canım bebekte zeka geriliği yapıyor ayrıca hamile kalmakta zorlaşıyor ilk önce tedavi gör bende de yüksekti haşimato troid olduğu çıktı ilaç kullandım 2 ayda normale döndü canımKızlar aranızda hormon testi yaptırıp fsh ve li değeri yüksek olup hamilelik deneyen var mi ?