💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar canlar selam çok yoğun haftalardan geçiyorum burayı tam anlamıyla takip edemiyorum. Okul başladı uyum süreci vs derken bir de okulumuza güçlendirme yapılacağı söylediler bir anda hop eşyaları topladık başka ilkokula taşıdık yerleştirdik sabahtan beri öldüm. Dolap yit dolap çek masa koy masa it düzenle vs derken yerleştirdim. Aslında bu asla öğretmenin görevi değil ama bunu da deneyimlenmiş olduk kimse el atmayınca eğitim de bir şekilde devam etmesi gerektiği için uğraştık iki velim gelmişti yardıma. Çok yoğun yorucuydu. Daha da bitmedi pazartesi Salı da uğraşırız sanırım. Neyse işte bu durumlardan dolayı asla son gelişmeleri takip edemedim. Sizler beni bir şeyler olunca etiketleyin.
Ben ateş tablomu bırakıyorum. Bu ay gıdım gıdım artıyor bakalım sonu ne olacak. Nedense yine olmadı diyor ama üzülmüyorum hayırlısı olsun diyorum.
@melisaa93 @melegim can edahandro edahandro @Safransari @simurgggg tweeetyyy tweeetyyy @beyons @bliiss @ozgeeeee1 Zumruduanka96 Zumruduanka96 @bebekheyecani @Papatyamaviss
Dikkat et kendine yine de. Ateşin güzel bence.

6 gün kaldı bata ben göremedim pozitif ama görenler de olmuş bazı kadınların ovulasyon testleri pozitif çıkıyormuş gebeyken öyle anlayanlar da var
Maalesef benim adetimden 1 gün önce pozitif çıktı ovülasyon testi resmen yumurtlama döneminde gibiydi ama ertesi gün adet gördüm 😔 innovitanın testlerini bida almayı düşünmüyorum

evet bir de ağustos ayında ovülasyon testimde 10. Günden 14. Güne kadar sürekli aynı koyulukta pozitif gördüm sanırım bana gelen testlerde bir hata vardı
Bende öyle olmadi canım benim regl ve yumurtlama tarihim duzenliydi normalde emin olmak için test yaptım takvimle aynı çıktı ovulasyon testinden bayağı memnun kaldim gebeliği de bilmiyorum 6 gün var daha adetime 2 marka daha var elimde haftaya belli olur çalışıp çalışmadığı innovitanin 🙂

Bende öyle olmadi canım benim regl ve yumurtlama tarihim duzenliydi normalde emin olmak için test yaptım takvimle aynı çıktı ovulasyon testinden bayağı memnun kaldim gebeliği de bilmiyorum 6 gün var daha adetime 2 marka daha var elimde haftaya belli olur çalışıp çalışmadığı innovitanin 🙂
İnşallah pozitifi görürsün kuzum 🙏🏻 ben de bu hafta içi rahim filmi çektiricem

İnşallah pozitifi görürsün kuzum 🙏🏻 ben de bu hafta içi rahim filmi çektiricem
Sende canım benim 🙏 artık kısmet diyorum bende öyle bazen bebeği olan arkadaşlarımla konuşuyorum adet düzensizligi sebebiyle 3. Ayda hamile oldugunu kontrole gidince anlayan mi dersin, tek gecelik kazayla hamile kalan mi dersin, rahim anormalisi sebebiyle tedavi ile 8 yılda gebe kalan tedavisiz gebe kalması imkansız olan birinin yine tek gece kaza ile gebe kalması mi dersin. Kadere bıraktım valla bende hayırlısı ne ise o olsun diyorum.

X