- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.541
Okutulmamış bilim kadını potansiyelli kocakarılarımızBunu kim buldu acaba böyle
Gözden çıkarmak lazım tabi cezveyi falanEe tencere vs bir şeyde kaynatmak lazım gebelik testi daha ucuzbir de cezve tencere masrafı cikarmayalim
Bir idrar kaynatmadigimiz kalmıştı onu da yapalim tam olsunevde bedava gebelik testi!!!! toplaninnn anlatiyorumm!
kizlar merhabalar... biraz koca kari isi olucak ama eskiden bu aldigimiz testler pahaliydi biliyorsunuz... yasli birisinden duydum bikac kiside denedik gercek gibi gorunuyor valla :) sizlede paylasayim dedim; -oncelikle eldivenlerimizi giyiyoruz kullanmadigimiz temiz bi konserve kapagi...www.google.com
Testi bitenler, müjde!
Evinizde balkon, piknik tüpü, gaz maskesi varsa deneyebilirsiniz
ama 2 aydır geç oluyorumCanım senin bat ne zamandi
Bende de kullandığın testten var canım ama kimse önermedi o yüzden freely ve oncomed aldım gerçi hepsi 10mlU/ml den sonra gösteriyor diye belirtmiş amaBat geçti
ama 2 aydır geç oluyorum
Dikkat etmeye çalıştım canım hemen hemenCanım her gün aynı saatte ve en az 2 saat beklemiş idrarla mı yaptın
Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah :)Kızlar ben hamileymişimmm
Onca yaşadığım milyon tane belirtiyi “yok canım değildir boşuna umutlanma” diye arkama ata ata daha bugün kabullendim testi tekrarladığımda hamile olduğumu
@Merve3553 @melisaa93Zumruduanka96 @IADK ve diğer bütün canım kızlar
İnşAllah canım benimHayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah :)
Özgeee ne çabuk 7.haftanın içine girdin. Zaman ne çabuk geçiyorHayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah :)
Dimi dimiiiÖzgeee ne çabuk 7.haftanın içine girdin. Zaman ne çabuk geçiyor
Evet canım freely var bir kaç gün sonra adet olmazsam onu yaparım bakalımBende de kullandığın testten var canım ama kimse önermedi o yüzden freely ve oncomed aldım gerçi hepsi 10mlU/ml den sonra gösteriyor diye belirtmiş ama
İnşallah canım. Beklemedeyiz ne zaman nasip olursa artıkDimi dimiiibana hiç geçmiyor gibi geliyor ama nasıl da geçmiş. Sen de güzel haber ver artık dört gözle bekliyorum
Oyyy hayırlı olsun kuzumSize güzel haber vermeye geldiiimBiz bugün hem bebişi gördük hem de kalp atışını duyduk çok şükür
Darısı burda sabırsızlıkla bekleyen tüm anne adaylarına olsun inşallah en kısa zamanda
Allah kucağına almayı da nasip etsin canımSize güzel haber vermeye geldiiimBiz bugün hem bebişi gördük hem de kalp atışını duyduk çok şükür
Darısı burda sabırsızlıkla bekleyen tüm anne adaylarına olsun inşallah en kısa zamanda
Aminnn kuzum çok sağol inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürürüzOyyy hayırlı olsun kuzumsağlıkla gelsin minnoş
Amin canım aminnAllah kucağına almayı da nasip etsin canım
Dikkat etmeye çalıştım canım hemen hemen
En koyu 20 si canım ama sanki daha koyu beklerdim belki sıvı alimin fazla olmuştur testten önce 21 i de çatlama gibi, Allah kalbindekini versinDikkat etmeye çalıştım canım hemen hemen