- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.501
Hee Bi de numune uçağa binecek Türkiyeye gelecek E izni falan yok mu denk getirseniz?Kız nerden geçmek adam ben Türkiye’ye gidiyorum doktora o burda kalıcak çalışıyo malum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee Bi de numune uçağa binecek Türkiyeye gelecek E izni falan yok mu denk getirseniz?Kız nerden geçmek adam ben Türkiye’ye gidiyorum doktora o burda kalıcak çalışıyo malum
Sorma ya artık ne düşüncemi bilemedim anca ocakta izni ya bende zaman kazanmak için çözüm aramıştımHee Bi de numune uçağa binecek Türkiyeye gelecek E izni falan yok mu denk getirseniz?
HoşgeldinHerkese merhabalar kızlar uzun zamandır girmiyordum inşallah bu topik güzel haberler almaya vesile olur herkese Zumruduanka96 canım beni de ekler misin 13 Eylül 11 Ekim
Hoşbuldum kiHoşgeldin
Orda bu işler uzun mu sürüyor?Sorma ya artık ne düşüncemi bilemedim anca ocakta izni ya bende zaman kazanmak için çözüm aramıştım
Öyle aynen nasip gerçekten ovulasyon ile tek ilişkide hamile kalan var bazılarında hergun ilişkiyle hamile kalamiyor nasip diye böyle bir şey ne olacağı belli olmazAma umutsuz olmak yok bu ay değilse diğer ay o değilse bir sonraki ay illa rabbim nasip etcem vizede o güzel duyguyu birgün.
Ben göremedim canım bat ne zaman seninBugün ki testim kızlar
Yani belli belirsiz çizgi çıkarıyor bi stripler ben güvenmiyorum o yüzden bu testleri yapmayın bence yorumlamak bile istemiyorum zümranın testlerinden sonra hiç bi testiBugün ki testim kızlar
Çift çizgiyi gördüğün günden hemen sonra ki gün çatlama oldu mu canım çatlama olduysa doğru değerlendirmiş sinKızlar dün burda biri bir şey paylaşmıştı Instagram'dan bulamadım şimdi gebe kalma ihtimalleri ile ilgili bir şeyleri yanlış yapmışım gibi bir hisse kapıldım, değerlendirme günüm ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğüm gün ve sonraki 2 gün daha ne olur doğru olmuş olsun
Ertesi günde çift çizgi oldu onu da değerlendirdim bir sonraki gün tek cizgiydi çatlama olduğunu varsayiyorum o yüzden o günü de değerlendirdim canımÇift çizgiyi gördüğün günden hemen sonra ki gün çatlama oldu mu canım çatlama olduysa doğru değerlendirmiş sin
Bugünü de değerlendir kesin olsun canımErtesi günde çift çizgi oldu onu da değerlendirdim bir sonraki gün tek cizgiydi çatlama olduğunu varsayiyorum o yüzden o günü de değerlendirdim canım
Canım senin bat ne zamandiBugün ki testim kızlar
Bahsettiğim zaman 15 eyluldu kuzum batı bekliyorum şimdi 6 gün kaldi bugün freely test yaptım negatif bata kadar yapacağım test bir umutBugünü de değerlendir kesin olsun canım
Olsun yine de değerlendirme yapmışsın eğer bebiş olmazsa diğer aya pik günü ertesi gün çatlama günü yani sonra ki gününde değerlendir toplamda 3 gün üst üste olsunBahsettiğim zaman 15 eyluldu kuzum batı bekliyorum şimdi 6 gün kaldi bugün freely test yaptım negatif bata kadar yapacağım test bir umut
Konya canımCanım hangi şehirdesin sen
Çok iyiymişCanım ben anadolu sigortayla görüştüm 10 muayne 1 doğum 9 bin küsür