💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

canım kızlar biraz uzaklaşmak istedim bugün burdan şuan daha çok iyim mesajlarınızı okudukça iyi oluyorum bir anlık sinir boşalması yaşadım sadece ama geçti sizler sayesinde iyiki varsınız hepinizi okadar çok seviyorum ki ❤️❤️❤️❤️hep yanımda olun olurmu
Zumruduanka96 Zumruduanka96 kuzum yasadigin hayal kırıklığını cok iyi anliyorum kuzum. Insan umitle bekliyor. Surec her defasinda başa sariyor. Ve insanin bazen enerjisi kalmıyor gibi hissediyor gercekten. Ama inan şükredecek cok sey var. Bak sen sagliklisin esin sağlıklı.. elbette zamani gelince de sahip olacaksiniz insallah🙏🙏 1bucuk yildir ugrasiyorum. 4 kimyasal bir de düşük yasadim bu surecte. Her negatifi görüşumde de cok canim sıkıldı bir an ümitsizliğe kapildigim oldu. Ama hemen soyle dusundum. Ben saglikliyim ailem saglikli. Baska bir hastalikla ugrasmiyorum. Burda benim gibi olan insanlarla derdimi paylasabiliyorum. sukredecek o kadar cok seyim var ki. Ve sukrettikce nimetler artar inaniyorum.
Senin de enerjine ihtiyac var kuzum. Hadi tekrar don aramiza🥰🥰

Kizlar bana yardimci olabilecek varmi? Durumum su sekilde. Doktorum femera verdi kullandiktan sonra 21. Gun gel dedi kontrole gittim ve ovitrelle vuruldum. Şimdi sorum şu bu esnada arada catlayan yumurta olduysa ve rahme yerlestiyse doktor bunu ultrasonda anlayabilirmi? Yoksa bir ay icinde 1 catlama gerceklestiginde gelismis tum yumurtalar ayni andami salirinir? Bu arada doktor bana gelisen tek yumurtam oldugunu soyledi ve onun icin deneme yapacagiz. Dun catlatma ignesini oldum.
Canım o bir yımurtan ortalama 36 saat sonra çatlayacak. Doktor ultrasonda çatlayan yumurtayı görme şansı var. Bu süreçte lh ve HCG testleri yaparsan pozitif çıkar. Ortalama 12 gün sonra HCG ve lh normal değere döner. Test yapabilirsin. Çatlama günü hariç 12 gün sayman lazım. Mucizen gerçek olsun inşallah 🙏

Canım o bir yımurtan ortalama 36 saat sonra çatlayacak. Doktor ultrasonda çatlayan yumurtayı görme şansı var. Bu süreçte lh ve HCG testleri yaparsan pozitif çıkar. Ortalama 12 gün sonra HCG ve lh normal değere döner. Test yapabilirsin. Çatlama günü hariç 12 gün sayman lazım. Mucizen gerçek olsun inşallah 🙏
Doktor rahme yerleşmeyi adet geciktikten bir hafta sonra görüyor bildiğim kadarıyla. Hemen görünmez o

Kızlarr günaydın ☺️ Zumruduanka96 Zumruduanka96 canım hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum 2 yıldır aynısını yaşıyorum yalancı pozitifi bile daha hiç göremedim 😢 ama aslında burda olmamızın sebebi de bu pozitif düşüncelerle birbirimizi yüreklendirmek ve tecrübelerimizle bilgilendirmek ☺️ o yüzden ağlayacaksan ağla dağıtacaksan dağıt ama uzun sürmesin sonra yine gel 💜
edahandro edahandro canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah hep birlikte 💜

Benim de yumurtlamadan sonra 8. Günüm kızlar sürekli yumurtlama ağrım var geçmiyor arada bıçak batıyomuş gibi ani kramplarım oluyor sağda, bir de yüzümde art arda iltihaplı sivilce çıkıyor alakası var mı bilemiyorum 🤦 bu ay hsg çekildim inşallah hepimiz en yakın zamanda görürüz pozitifleri 🙏

Kızlarr günaydın ☺️ Zumruduanka96 Zumruduanka96 canım hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum 2 yıldır aynısını yaşıyorum yalancı pozitifi bile daha hiç göremedim 😢 ama aslında burda olmamızın sebebi de bu pozitif düşüncelerle birbirimizi yüreklendirmek ve tecrübelerimizle bilgilendirmek ☺️ o yüzden ağlayacaksan ağla dağıtacaksan dağıt ama uzun sürmesin sonra yine gel 💜
edahandro edahandro canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah hep birlikte 💜

Benim de yumurtlamadan sonra 8. Günüm kızlar sürekli yumurtlama ağrım var geçmiyor arada bıçak batıyomuş gibi ani kramplarım oluyor sağda, bir de yüzümde art arda iltihaplı sivilce çıkıyor alakası var mı bilemiyorum 🤦 bu ay hsg çekildim inşallah hepimiz en yakın zamanda görürüz pozitifleri 🙏
Tarihleri yakin olan ne cok kisiyiz bu ay😊

Eklentiler

• IMG_20230923_080015.jpg
    IMG_20230923_080015.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
Bugün 12. Gün kızlar. Olsa çıkması lazımdı ama çıkmadı. Testim negatif. Önümüzdeki 4. ay Aşılamayı yaptıracağım gibi duruyor. Sizleri seviyorum. Destekleriniz için teşekkür ederimm

melisaa93 melisaa93 melegim can melegim can fnd_50 fnd_50 @hamileyimmmm Gul220 Gul220 Pkolu_anneadayi Pkolu_anneadayi maaaavi maaaavi tweeetyyy tweeetyyy A Afratafrac Merve3553 Merve3553 Karusel Karusel golden-snitch golden-snitch The Little Mermaid The Little Mermaid IADK IADK O ozgeeeee1 beyons beyons
Zumruduanka96 Zumruduanka96 S simurgggg A Alinnnn B bernad Y yenibirhayal Linakiz Linakiz Papatyam000 Papatyam000 bebekheyecani bebekheyecani Merveeee57 Merveeee57
Yine de umut kaybetmek yok bence battan sonra pozitife dönenler de var 🙏 ama olmazsa da dünyanın sonu değil Allah ın izniyle kavuşucaz biz mucizelerimize umutsuzluğa kapılmak yok asla vücudumuzu da psikolojimizi de düşürmicez bu süreçte 🥰

X