- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.361
Ne kadar sürdü canım sizinkiDedik acaba öğütülmüş çöreotu mu bayattı, yoksa içindeki bal bal değildi de şurup muydu falan ne bilelimNe geçirdik öyle bilmiyoruz biz de
1 hafta.Ne kadar sürdü canım sizinki
Eyvah eyvah yandım o zaman1 hafta.
Bence bir kan ver canım bekleyebilirsen pazartesi inşallah bebistirmerhaba Kızlar yumurtalama testi yaptım bu ay çatlamadan 15 gün geçmesine rağmen adet olamadım testlerde negatif hiç böyle olmamıştı 14. Günde gelirdi adetim hep sizinde başınıza geldi mi hiç
İnş cnm yoksada hemen gelsinde önümüzdeki aya bakalım gelmemeside stres yapıyorBence bir kan ver canım bekleyebilirsen pazartesi inşallah bebistir
Neden hala geçmedi diye diye bitmiştiEyvah eyvah yandım o zaman
Daha özeldeki doktoruma gitmedim canım Salı günü gidicem ama ağrım vardı acile gitmiştim oradaki doktor yukarı çıkmış bakalım Salı kendi doktorum ne dicekMerhaba, sizi merak ettim bebeğiniz iyi de mi yukarı çıktı mı ?
Baya sürpriz olur amaNe kadar da tanidik duygularmoda girmemek daha iyidir belki de canım. Supriz olsun
Ya canim onu bende düşündüm ama çok karli olmuyor, görüştüğüm hastane Medova gayet iyi evime de çok yakin, 37 buçuk dedi doğum her sey içinde sence normal mi ? Birde ayri akademi hastanesi ve 2 hastane daha dedi onlarda özel ama çok iyi olmayan özeller fiyatı peşin 30 bin, taksitle 33 faln o daİnşallahona göre doğum sigortası yaptırıcam onunda 1 hafta süresi var
Arkamdan gelisine çok sevindimEvet kuzum aynii
Eşim uyansın diye bekliyorum kuzum
Noldu canim neyi kacirdim tam olarakEşim uyansın diye bekliyorum kuzumçok heyecanlıyım