💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bir uçuğa bu kadar sevineceğimi hiç düşünmemiştim heyecanla bekliyorum yarını

Bence sürme canım kortizon falan vardır neme lazım aleovera jeli iyi geliyor varsa doğal şeyler kullan, çay ağacı yağı olur seyreltip hindistan cevizi yağıyla falan

Bende öyleyim baksana ben bile daha ınanmıyorum koyu görmedim için kuzum
Evet haklısın canim insan inanamiyorum
Koyu görmedikçe. Kısmet ama inanıyorum pozitif göreceğine
Bilmiyorum kii ben dün çok sinirliydim hala aynıı adet öncesi başlar genelde o yüzden galiba hiç hamile hissetmiyorum birkaç gün önce böyle değildim çok umutluydum
Sanırım o belirtilerden mod düşüyor benim de karnıma sancılar giriyor ama daha 5 gün var adete
Çok geçmiş olsun canım bol sıvı tüket soda içebiliyorsan soda iç mineral kaybediyorsun sonuçta. Patates haşlamada iyi gelir.
Evet canım yaaaa azcık umutlandırdı bu uçuk beni. Bi de ömrümde ilk kez çıkardım. Aşılamamın 11. Günü canım inşallah birlikte hamiş haberlerimizi alalım aminn
Amin canım benim inşallah az kalmış 2 güne netleşir senin durum

Kızlar günaydın . Ben dün beta hcg verdim . Çatlamanın 8 günü idi . Bata bugün itibariyle 4 kaldı . Sonuç negatif çıktı . Kesin midir erken mi verdim bilmiyorum . İnsanın içindeki umudu azalmıyor
Kesin değil canım belli olmuyor ben düşük yaptığımda 11. Gün bhcg vermiştim negatif çökmüştü fakat adetin 2. Günü 380 ile öğrenmiştim

Ay kan verdin mi kuzum? Konuşmaları kaçırmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…