💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Evet çizgi var gibi kuzum. Bata kaç gün var? Veya çatlama sonrası kaçıncı günü desin?
Benim adetten sonra yumurtlamam oluyor canım kaç kere testle de doğruladım akıntımdan da anlıyorum zaten. Adetime çok var daha 🤣🤣 yumurtlamadan sonra 3 gün geçti o gün ilişki de olmuştu zaten. Falda da çıkınca işaret mi acaba diye yapıp paylaşmak istedim sizlerle de bu kadar erkn olur mu bilemiyorum Allah'ın takdiri yine de

Ay kan verdin mi kuzum? Konuşmaları kaçırmışım 😍😍
Canım biz il dışındayız dün geldik hamile olduğumuda il dışında öğrendim🥹
Bugün sabah kan vermeye gittik özele sonucun ne zaman çıkıcağı belli olmaz dedi. Devlete gittik acil bakmıyo normal poliklinik kısmına gittim oradı randevusuz bakmıyoruz beta hcg dedi pazartesiye randevu verdi kaldım böyle inanamıyorum bende şuan🥹
Denize girebilir miyim onu da bilmiyorum çok değişik şeyler oldu şuan🥹

Benim adetten sonra yumurtlamam oluyor canım kaç kere testle de doğruladım akıntımdan da anlıyorum zaten. Adetime çok var daha 🤣🤣 yumurtlamadan sonra 3 gün geçti o gün ilişki de olmuştu zaten. Falda da çıkınca işaret mi acaba diye yapıp paylaşmak istedim sizlerle de bu kadar erkn olur mu bilemiyorum Allah'ın takdiri yine de
Kız çok erkenmiş 🙏🍀 inşallah bebişin seninledir canım

Canım biz il dışındayız dün geldik hamile olduğumuda il dışında öğrendim🥹
Bugün sabah kan vermeye gittik özele sonucun ne zaman çıkıcağı belli olmaz dedi. Devlete gittik acil bakmıyo normal poliklinik kısmına gittim oradı randevusuz bakmıyoruz beta hcg dedi pazartesiye randevu verdi kaldım böyle inanamıyorum bende şuan🥹
Denize girebilir miyim onu da bilmiyorum çok değişik şeyler oldu şuan🥹
Aaa taa pazartesiyi mi bekleyeceğiz ya. Neyse geç olsun güç olmasın sağlıkla gelsin bebiş 🙏🍀 bence girebilirsin ama tabi doktorun daha doğrusunu bilir. Benim bildiğim havuza girilmez, denize girilir

Arkadaşlar merhaba benim ovü testlerimi yorumlar mısınız ama ben ilk 2 testimi ilk idrarla yapmıştım bilmiyordum sırasıyla 10-11-12

Eklentiler

• IMG_0817.jpeg
    IMG_0817.jpeg
    21,8 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_0818.jpeg
    IMG_0818.jpeg
    29,4 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_0820.jpeg
    IMG_0820.jpeg
    24,6 KB · Görüntüleme: 32
X