- 13 Aralık 2022
- 7.772
- 7.407
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.021
Ay inşallah inşallah bende erken. Gebelik testi almaya karar verdimYeaahh inşallah bebiştendir kuzum. Sen de uyuyormuşsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah inşallah bende erken. Gebelik testi almaya karar verdimYeaahh inşallah bebiştendir kuzum. Sen de uyuyormuşsun
ben kullanmadım canım iki güne kendi gecti zaten bi zararı varmı bilmiyorum ama daha ilk zamanlar zararlı olacagını sanmammaşallah sağlıkla kucağına al kuzum. Bakalım tecrübeli arkadaşlar yazarlar birazdan öğreniriz
Evet ya bi belirgin şekilde şu çizgiyi görelim artık. Al al haftasonu gelmeden.Ay inşallah inşallah bende erken. Gebelik testi almaya karar verdim
Tamam canım. Bazı arkadaşlarım çok büyüyor ilaçsız geçmiyor dedi de. Korktum bi an. Kendi kendine geçiyrosa iyiben kullanmadım canım iki güne kendi gecti zaten bi zararı varmı bilmiyorum ama daha ilk zamanlar zararlı olacagını sanmam
Hiç bişe sürmedim kuzum bırak kalsın tadını çıkarCanım bi de bi soru. İlk kez çıkardığım için. Uçuk kremi sürsem bebişe zararı olur mu ki? Sen krem sürmüş müydün?
Ay evet ya ondan kaybediyorum zaten eğer bu ay olmazsa öbür ay öyle yapacağımİnşAllah bir daha bunları takip etmene gerek kalmaz ama olursa reglden sonra ilişkiye daha geç başlayın geç bitsin
Tamam o zaman canımHiç bişe sürmedim kuzum bırak kalsın tadını çıkar
Bir uçuğa bu kadar sevineceğimi hiç düşünmemiştim heyecanla bekliyorum yarını@Niqu melegim can tabi ya tecrübeliler aydınlatacak önümüzü iyiki varsınız kızlar gerçekten. Ömrümde ilk defa uçuk gibi birşey çıkardım. İnnşallaah bağışıklık düşmesi ve bebiş sebebiyle çıkmıştır. Yarın idrar testimi yapıyorum. Aşılamanın 12. Günü, çatlatma iğnesinin 13. Günü. Varsa çıkacaktır. Yoksa hapı yutacağımdır
Bence sürme canım kortizon falan vardır neme lazım aleovera jeli iyi geliyor varsa doğal şeyler kullan, çay ağacı yağı olur seyreltip hindistan cevizi yağıyla falanTabi aslında hiç planlı değildi çünkü kızım henüz 21 aylık. Bir kere kaçak oldu o zamanda yumurtlama dönemiymiş sonradan farkettim ama istiyordum açıkçası Allah da gönlümüze göre verdi nasip çünkü ilk kızımda biraz uzun sürmüştü hamile kalmam
Evet haklısın canim insan inanamiyorumBende öyleyim baksana ben bile daha ınanmıyorum koyu görmedim için kuzum
Sanırım o belirtilerden mod düşüyor benim de karnıma sancılar giriyor ama daha 5 gün var adeteBilmiyorum kii ben dün çok sinirliydim hala aynıı adet öncesi başlar genelde o yüzden galiba hiç hamile hissetmiyorum birkaç gün önce böyle değildim çok umutluydum
Çok geçmiş olsun canım bol sıvı tüket soda içebiliyorsan soda iç mineral kaybediyorsun sonuçta. Patates haşlamada iyi gelir.Kızlar hiç yazamadim bugün sabahtan beri karın agrısı ve ishal var bende zehirlenmişim gibi bir yandan da çalışmaya çalışıyorum, muz yiyebildim sadece şimdi pirinçli yoğurt çorbası yapacağım inşallah zehirlenme değildir de belirtidir curudum ya 3 gündür gerçi ishal olunca testler yalan oldu geçene kadar bekleyeceğim mecburen bol sivi almaya çalışıyorum
Amin canım benim inşallah az kalmış 2 güne netleşir senin durumEvet canım yaaaa azcık umutlandırdı bu uçuk beni. Bi de ömrümde ilk kez çıkardım. Aşılamamın 11. Günü canım inşallah birlikte hamiş haberlerimizi alalım aminn
Şimdi onun ilk idrarla mı yapmam lazım acabaEvet ya bi belirgin şekilde şu çizgiyi görelim artık. Al al haftasonu gelmeden.
canim 2-3 saat sivi almadan yapabilirisn bence :) cok heyecanliŞimdi onun ilk idrarla mı yapmam lazım acaba
Kesin değil canım belli olmuyor ben düşük yaptığımda 11. Gün bhcg vermiştim negatif çökmüştü fakat adetin 2. Günü 380 ile öğrenmiştimKızlar günaydın . Ben dün beta hcg verdim . Çatlamanın 8 günü idi . Bata bugün itibariyle 4 kaldı . Sonuç negatif çıktı . Kesin midir erken mi verdim bilmiyorum . İnsanın içindeki umudu azalmıyor
Bence iki tane al kuzum. Birini şimdi birini sabah yaparsınŞimdi onun ilk idrarla mı yapmam lazım acaba
Evet çizgi var gibi kuzum. Bata kaç gün var? Veya çatlama sonrası kaçıncı günü desin?Kızlar size testle geldim falımda çıktı bebiş bende öyle test yaptım sizlerle de paylaşmak istedim
Ay kan verdin mi kuzum? Konuşmaları kaçırmışımÇatlamadan sonra 10.cu günde belli olmayan çok ince bir çizgi oluştu ben inanmadım kızlar hamile olduğumu söylemişti
Dünde tekrarladığımda silikti bugün regl günüm bugünde çok net belli olmasada bi tık daha koyu. Yarın sabah beta vericem inşAllah
kimyasal falan cikarsa diye korkuyorum hep aklimda o var burada cok okuyuncabenim sonuclarim daha cikmadi ya ay catlicam heralde ben ortadan ikiye