💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar hiç yazamadim bugün sabahtan beri karın agrısı ve ishal var bende zehirlenmişim gibi bir yandan da çalışmaya çalışıyorum, muz yiyebildim sadece şimdi pirinçli yoğurt çorbası yapacağım inşallah zehirlenme değildir de belirtidir 😔 curudum ya 3 gündür gerçi ishal olunca testler yalan oldu geçene kadar bekleyeceğim mecburen bol sivi almaya çalışıyorum

Hey maşallah bize sürecinden bahseder misin? Allah saülıkla kucağına almayı nasip etsin
Tabi aslında hiç planlı değildi çünkü kızım henüz 21 aylık. Bir kere kaçak oldu 😅 o zamanda yumurtlama dönemiymiş sonradan farkettim ama istiyordum açıkçası Allah da gönlümüze göre verdi ❤️ nasip çünkü ilk kızımda biraz uzun sürmüştü hamile kalmam

Beni hatırlıyorsun demi kuzum grip oldum ve kolay kolay uçuk çıkmaz bende ve oda çıktı hamileymişim ayyy çok heycanlandım inşallah bebiştendir bitanem 😍😍😍😍😍
Canım bi de bi soru. İlk kez çıkardığım için. Uçuk kremi sürsem bebişe zararı olur mu ki? Sen krem sürmüş müydün?

Ayy inşallah kuzum inşalalh gelsin çok bekletti annesini ben çok umutlandım canım. Sana doktor mu dedi test için 12. Günü bekle diye bugün yapsan olmazmıydı 🫣🫣🫣🫣
Yok doktora kalsa hiç test yapma. 4-5 gün gecikince gel kese bakalım diyor. Ben çatlatma iğnesinin etkisi tam geçsin diye bekliyorum canım. Yalancı pozitifi görüp umutlanmayayım diye. Çatlatma iğnesi de HCG var. Testte Çizgi çıkarıyor.

Kızlar hiç yazamadim bugün sabahtan beri karın agrısı ve ishal var bende zehirlenmişim gibi bir yandan da çalışmaya çalışıyorum, muz yiyebildim sadece şimdi pirinçli yoğurt çorbası yapacağım inşallah zehirlenme değildir de belirtidir 😔 curudum ya 3 gündür gerçi ishal olunca testler yalan oldu geçene kadar bekleyeceğim mecburen bol sivi almaya çalışıyorum
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine, umarım bebiştendir 🤩

Yok doktora kalsa hiç test yapma. 4-5 gün gecikince gel kese bakalım diyor. Ben çatlatma iğnesinin etkisi tam geçsin diye bekliyorum canım. Yalancı pozitifi görüp umutlanmayayım diye. Çatlatma iğnesi de HCG var. Testte Çizgi çıkarıyor.
Ben iğne yaptırdığımda 14.gün kan istemişti canım senin doktorun niye 4 5 gün gecikince gel dedi acaba 😑

X