- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.001
Bilmiyorum kii ben dün çok sinirliydim hala aynıı adet öncesi başlar genelde o yüzden galiba hiç hamile hissetmiyorum birkaç gün önce böyle değildim çok umutluydumNeden böyle oldu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum kii ben dün çok sinirliydim hala aynıı adet öncesi başlar genelde o yüzden galiba hiç hamile hissetmiyorum birkaç gün önce böyle değildim çok umutluydumNeden böyle oldu acaba
İnşallah canım benim hepimiz görelimSelam kızlar bu aralar burası heyecanlı çok artık bebekheyecani ve Zumruduanka96 kopkoyu testlerinizi görmek istiyorummmm ben dün akşam cok umutluydum bugün nedense modum düşük hamile değilim gibi hissettim
Maşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba bugün beta hcg 726 çıktı bende aranıza katıldım
Hey maşallah bize sürecinden bahseder misin? Allah saülıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba bugün beta hcg 726 çıktı bende aranıza katıldım
Amin hepimizin bebişleri sağlıkla büyüsün inşallahMaşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsin
Testin türü böyle pozitif olana kadar c bu renk t çok silikti, inşallah canım yiyorumCanım testin biraz değişik c çizgisi bile açık renkte önceki testlerinde öyleydi yorumlayamadım ben umarım yumurtlamışındır ve çatlamıştır havuç ye bol bol
Tabi aslında hiç planlı değildi çünkü kızım henüz 21 aylık. Bir kere kaçak oldu o zamanda yumurtlama dönemiymiş sonradan farkettim ama istiyordum açıkçası Allah da gönlümüze göre verdi nasip çünkü ilk kızımda biraz uzun sürmüştü hamile kalmamHey maşallah bize sürecinden bahseder misin? Allah saülıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım bi de bi soru. İlk kez çıkardığım için. Uçuk kremi sürsem bebişe zararı olur mu ki? Sen krem sürmüş müydün?Beni hatırlıyorsun demi kuzum grip oldum ve kolay kolay uçuk çıkmaz bende ve oda çıktı hamileymişim ayyy çok heycanlandım inşallah bebiştendir bitanem
Yok doktora kalsa hiç test yapma. 4-5 gün gecikince gel kese bakalım diyor. Ben çatlatma iğnesinin etkisi tam geçsin diye bekliyorum canım. Yalancı pozitifi görüp umutlanmayayım diye. Çatlatma iğnesi de HCG var. Testte Çizgi çıkarıyor.Ayy inşallah kuzum inşalalh gelsin çok bekletti annesini ben çok umutlandım canım. Sana doktor mu dedi test için 12. Günü bekle diye bugün yapsan olmazmıydı
Ya bende şimdi merak ettim bu krem olayını çünkü benim de uçuklar çıktı bilmiyordum hamile olduğumu krem kullandımCanım bi de bi soru. İlk kez çıkardığım için. Uçuk kremi sürsem bebişe zararı olur mu ki? Sen krem sürmüş müydün?
Ay had İnşallah ya bu uçukların bu uykusuzlukların bir anlamı olmalıBütün belirtilerin var resmen bebişin uyutuyosur seni inşallahh baksana edahandro da uçuk çıkarmış peş peşe uçuklanıyorsunuz yicem sizi
Anladım canım sen her ihtimale karşı değerlendir bu günleriTestin türü böyle pozitif olana kadar c bu renk t çok silikti, inşallah canım yiyorum
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine, umarım bebiştendirKızlar hiç yazamadim bugün sabahtan beri karın agrısı ve ishal var bende zehirlenmişim gibi bir yandan da çalışmaya çalışıyorum, muz yiyebildim sadece şimdi pirinçli yoğurt çorbası yapacağım inşallah zehirlenme değildir de belirtidir curudum ya 3 gündür gerçi ishal olunca testler yalan oldu geçene kadar bekleyeceğim mecburen bol sivi almaya çalışıyorum
Kesinliklee yarın bayram edelim senin haberinle inşallah bebeğimAy had İnşallah ya bu uçukların bu uykusuzlukların bir anlamı olmalı
Yeaahh inşallah bebiştendir kuzum. Sen de uyuyormuşsunedahandro kuzummmmm neee uçuk muuu
Evet canım yaaaa azcık umutlandırdı bu uçuk beni. Bi de ömrümde ilk kez çıkardım. Aşılamamın 11. Günü canım inşallah birlikte hamiş haberlerimizi alalım aminnedahandro asilamanin kaçıncı günü kuzum ? Uçukta çıkmış ay hadii inşallah bu sefer pozitif göreceğiz senden
Ben iğne yaptırdığımda 14.gün kan istemişti canım senin doktorun niye 4 5 gün gecikince gel dedi acabaYok doktora kalsa hiç test yapma. 4-5 gün gecikince gel kese bakalım diyor. Ben çatlatma iğnesinin etkisi tam geçsin diye bekliyorum canım. Yalancı pozitifi görüp umutlanmayayım diye. Çatlatma iğnesi de HCG var. Testte Çizgi çıkarıyor.
maşallah sağlıkla kucağına al kuzum. Bakalım tecrübeli arkadaşlar yazarlar birazdan öğrenirizYa bende şimdi merak ettim bu krem olayını çünkü benim de uçuklar çıktı bilmiyordum hamile olduğumu krem kullandım