- 25 Eylül 2022
- 9.237
- 13.375
- 36
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.981
Ayy inşallah kuzum inşalalh gelsin çok bekletti annesini ben çok umutlandım canım. Sana doktor mu dedi test için 12. Günü bekle diye bugün yapsan olmazmıydıAy hatırlamaz olur muyum Meleğimhatta benn de aft çıkarmıştım heveslenmiştim. Ömrümde ilk defa uçuk çıkardığım için acaba mı? Diyorum iiinşaaalaah bebişim uçuk yapmıştır ben de ah yavrum gel gari.
Kızlar buda bugünün ovulasyon testi bugünde pozitif gibi anlamadım ben catlamamis mi halaMerhaba kızlar 3 günlük ovulasyon sonucumu atacağım sizce hala catlamamis mi yumurta anlamadım? Sırasıyla salı, Çarşamba ve bugün yapılan testler bunlar
ay onlar hakkında da hiç bilgim yok ne alınır hangisi daha iyi araştırıp almak lazımSen şimdi sanıyorsun 20 haftaya çok var ama bir bakıcan 20 haftadasınZaman çok çabuk geçiyor.Komik olsa bile ben ilk giyim almıcam deterjanlardan bakım için alıcaklar çok onlardan başlıcam her hafta bile zam geliyormuş
Bencede yeter arttık
İnşallah canımKoyulaşacak inşallah
Benimde yoktu oturdum hep araştırdım canım sen ireli haftalardan bakarsınay onlar hakkında da hiç bilgim yok ne alınır hangisi daha iyi araştırıp almak lazım
Galiba kuzum ya yasa yanıltcakYine görünüyor çizgin bebeğimama biz regl günü net görcez galiba
öyle yaparım canımBenimde yoktu oturdum hep araştırdım canım sen ireli haftalardan bakarsın
Yok yok yanıltmaz umarımmGaliba kuzum ya yasa yanıltcak
Ay acayip uykum var uyuya kalmışım zaten yöneYok yok yanıltmaz umarımmdüne göre daha belli zaten bence
Bütün belirtilerin var resmen bebişin uyutuyosur seni inşallahhAy acayip uykum var uyuya kalmışım zaten yöne
Kız bende öyle bir anda yok ya olmadı yine moduna girdim nedenseSelam kızlar bu aralar burası heyecanlı çok artıkbebekheyecani ve Zumruduanka96 kopkoyu testlerinizi görmek istiyorummmm ben dün akşam cok umutluydum bugün nedense modum düşük hamile değilim gibi hissettim
Düşürme modunu kuzum Allah’ın izniyle olucakSelam kızlar bu aralar burası heyecanlı çok artıkbebekheyecani ve Zumruduanka96 kopkoyu testlerinizi görmek istiyorummmm ben dün akşam cok umutluydum bugün nedense modum düşük hamile değilim gibi hissettim
Neden böyle oldu acabaKız bende öyle bir anda yok ya olmadı yine moduna girdim nedense
Canım testin biraz değişik c çizgisi bile açık renkte önceki testlerinde öyleydi yorumlayamadım ben umarım yumurtlamışındır ve çatlamıştır havuç ye bol bolKızlar buda bugünün ovulasyon testi bugünde pozitif gibi anlamadım ben catlamamis mi hala
Amin canim inşallah zaman yaklaştıkça geriliyorum sanırımDüşürme modunu kuzum Allah’ın izniyle olucak
Bende öyleyim baksana ben bile daha ınanmıyorum koyu görmedim için kuzumAmin canim inşallah zaman yaklaştıkça geriliyorum sanırım