- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 33
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.721
Yaa cook sevindimKızlar ben hamileymişimmm
Onca yaşadığım milyon tane belirtiyi “yok canım değildir boşuna umutlanma” diye arkama ata ata daha bugün kabullendim testi tekrarladığımda hamile olduğumu
Merve3553 @melisaa93 Zumruduanka96 @IADK ve diğer bütün canım kızlar
Ayy böyle okuyunca bir garip oldum insallahhh hepimizinki yolda bu ayGeliyor geliyorrrr bebiş geliyor
Çokkk şükür çok sevindimAllah razı olsun canım benim rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşAllah
2 ay yapmamıştım kızlar ovülasyon yap dedi yaptım ve bu ay yapmamda nasip oldu çok şükür
Yaa Allah razı olsun canım benim inanki o kadar dua ediyorum ki rabbim burda bulunan ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın diyeYaa cook sevindimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darisiii hepimizin başına inşallah
Ayy böyle okuyunca bir garip oldum insallahhh hepimizinki yolda bu ay
Tabi tabi burdan analar grubunu açıyorum ve gidiyoruz kısmetse toplucaYaa cook sevindimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darisiii hepimizin başına inşallah
Ayy böyle okuyunca bir garip oldum insallahhh hepimizinki yolda bu ay
Çatlamadan sonra 10.cu günde belli olmayan çok ince bir çizgi oluştu ben inanmadım kızlar hamile olduğumu söylemiştiÇokkk şükür çok sevindimyumurtlamadan kaç gün sonra pozitifi gördün
Ay çok teşekkür ederim hemen bakıcamBen her gün günde 3 defa ismi azam duası okudum. Sürekli her gün dinledim. Ve en son hacet namazı kıldım 11 ismi azamı tesbihledim tek tek ve sonunda hamile oldugumu ögrendim. Youtubeden aç bak kuzum ismi azam duası allahım bütün dualarınızı kabul etsin inşallah
Mayıs anneleri grubu var ya kuzumTabi tabi burdan analar grubunu açıyorum ve gidiyoruz kısmetse topluca
Çok çok çok sevindim beta değerini de mutlaka bizimle paylaşÇatlamadan sonra 10.cu günde belli olmayan çok ince bir çizgi oluştu ben inanmadım kızlar hamile olduğumu söylemişti
Dünde tekrarladığımda silikti bugün regl günüm bugünde çok net belli olmasada bi tık daha koyu. Yarın sabah beta vericem inşAllah
Yaaaaaaa çok güzel bir haber maşallahKızlar ben hamileymişimmm
Onca yaşadığım milyon tane belirtiyi “yok canım değildir boşuna umutlanma” diye arkama ata ata daha bugün kabullendim testi tekrarladığımda hamile olduğumu
Merve3553 @melisaa93 Zumruduanka96 @IADK ve diğer bütün canım kızlar
Rabbim inşAllah hepimize sağlıkla kucaklarımıza alıcak benişler nasip etsin inşAllahhTebrik ederimmm darısı tüm bu topiktekilereee
Ben bizim kızlara özel açarımMayıs anneleri grubu var ya kuzumsenin hazirana mı geliyor ?
Yarın haber veririm inşAllah canım benimÇok çok çok sevindim beta değerini de mutlaka bizimle paylaş
Darısı hayırlısıyla size olsun inşAllah canı gönüldenYaaaaaaa çok güzel bir haber maşallah
Allah razı olsun dualarda yer alabiliyorsak ne mutlu bizeÖyle dediyse kullan canım belki başka yumurtada yetişir arkadan 3 lenir inşallah hem çatlatma igneside çok güzel geliştirir bu ay seninde ayın olur inşallah vallahi inanın hamilelerin duası kabul olur diye hepinize dua ediyorum kuzum
Bak seni yicemBen bizim kızlara özel açarımdiğer grupta eğlence yokmuş
Yada sen açarsın kızBak seni yicem
Yaa ahahahhhaYada sen açarsın kızye beni ye bandıra bandıra ekmeğnen
Kararsızca bakınan müşteriyi kapan pazarcı gibisin arkadaşım@lavinia1021 kızalr arkadaşımız yeni katıldı aramıza başka konu açmış ovulasyonla ilgili hamilelik planlıyor kaptım geldim onu aramızahoşgeldin kuzum merak ettin ne varsa bizlere danışabilirsin