💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yaa cook sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darisiii hepimizin başına inşallah
Geliyor geliyorrrr bebiş geliyor
Ayy böyle okuyunca bir garip oldum insallahhh hepimizinki yolda bu ay

Allah razı olsun canım benim rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşAllah
2 ay yapmamıştım kızlar ovülasyon yap dedi yaptım ve bu ay yapmamda nasip oldu çok şükür
Çokkk şükür çok sevindim yumurtlamadan kaç gün sonra pozitifi gördün

Yaa cook sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darisiii hepimizin başına inşallah

Ayy böyle okuyunca bir garip oldum insallahhh hepimizinki yolda bu ay
Yaa Allah razı olsun canım benim inanki o kadar dua ediyorum ki rabbim burda bulunan ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın diye

Çokkk şükür çok sevindim yumurtlamadan kaç gün sonra pozitifi gördün
Çatlamadan sonra 10.cu günde belli olmayan çok ince bir çizgi oluştu ben inanmadım kızlar hamile olduğumu söylemişti
Dünde tekrarladığımda silikti bugün regl günüm bugünde çok net belli olmasada bi tık daha koyu. Yarın sabah beta vericem inşAllah

Ay çok teşekkür ederim hemen bakıcam

Çok çok çok sevindim beta değerini de mutlaka bizimle paylaş

Kızlar bata 11 gün var ama ben 2 gündür gebelik belirtisi gösteriyorum ya acaba regli den hemen sonra yumurtaladımda gene erken mi öğrenicem yada gene mi yumurtaladım valla karnımda şişti kasıklarım karnım devamlı ağrıyor akıntım var göğüslerim şiş belim ağrıyor devamlı tuvalete çıkıyorum ama çok erken ya test yapmak istemiyorum en azından 10dan geriye bir düşeyim 5 6 gün kalsın diyorum tabiki yoksa üzülmem varsada erken öğrenmek istemiyorum aşırı tedirginim hcg kontrolünde hop oturup hop kalkıyorum çünkü napcam ben ya

Allah razı olsun dualarda yer alabiliyorsak ne mutlu bize bizimde vakti zamanımız var demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…