- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.701
O zaman o gün doğru oluyor17. Gün yumurtlama akıntım vardı ve ovu testim pikti kuzum. Zaten kapak çizgisi 36.4 36.5 olmalı benim. Çünkü öyle olunca adetim geliyor kuzum
Canım benim ya çok tatlısınDur ben senin yerinde heyecan yaptım şimdiiiiibat ne zamandı ayyyy
Yaa bir uçan bir kaçan haaaL lavinia1021 kızalr arkadaşımız yeni katıldı aramıza başka konu açmış ovulasyonla ilgili hamilelik planlıyor kaptım geldim onu aramızahoşgeldin kuzum merak ettin ne varsa bizlere danışabilirsin
Son 6 günCanım benim ya çok tatlısın28 eylüldü ama 27 ye çekildi bir gün erken yumurtladım.
Yakalarım hemen kızzzz napayım burdan birbirinizden destek eliyoruz hemen onuda aldım yanımıza
Evet yaa gerçekten birilerinden destek almak, derdini paylaşmak, 40 yıllık dost gibi akıl vermek-almak çok farklı birşey burası, iyi ki siz beeYakalarım hemen kızzzz napayım burdan birbirinizden destek eliyoruz hemen onuda aldım yanımızabilgisizlik zor bende en başta nasıl olcak diye çok düşünüyordum
Ben sana. Ne dedim ne dedim ben sanaaaaaKızlar ben hamileymişimmm
Onca yaşadığım milyon tane belirtiyi “yok canım değildir boşuna umutlanma” diye arkama ata ata daha bugün kabullendim testi tekrarladığımda hamile olduğumu
Merve3553 melisaa93 Zumruduanka96 IADK ve diğer bütün canım kızlar
Sende iyisi varsın bebeğimEvet yaa gerçekten birilerinden destek almak, derdini paylaşmak, 40 yıllık dost gibi akıl vermek-almak çok farklı birşey burası, iyi ki siz bee
Yaa tebrik ederim sağlıkla kucağuna alırsın inşallahKızlar ben hamileymişimmm
Onca yaşadığım milyon tane belirtiyi “yok canım değildir boşuna umutlanma” diye arkama ata ata daha bugün kabullendim testi tekrarladığımda hamile olduğumu
Evet canım benim evet öyleymiş çok şükür kiBen sana. Ne dedim ne dedim ben sanaaaaa
Amin inşAllah canım benim rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin imtihan etmeden inşAllah sağlıkla sıhhatleeeeYaa tebrik ederim sağlıkla kucağuna alırsın inşallah
Rabbim kucağına almayı nasip etsin kuzum ayyy hemen hamiş sembolunu koyuyumEvet canım benim evet öyleymiş çok şükür ki
Tebrik ederimmm darısı tüm bu topiktekilereeeEvet canım benim evet öyleymiş çok şükür ki
Evet daha çok var işte bataSon 6 günçatlamadan sonra kaçıncı gündesin
Geliyor geliyorrrr bebiş geliyorEvet daha çok var işte bata7. Gün bitiyor bugün canım çatlama sonrası
İnşAllah aynı evlat acısın yaşamadan sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım inşAllahhhRabbim kucağına almayı nasip etsin kuzum ayyy hemen hamiş sembolunu koyuyum
Hayırlı olsunnn tebrik ederimmm sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar ben hamileymişimmm
Allah razı olsun canım benim rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşAllahHayırlı olsunnn tebrik ederimmm sağlıkla kucağınıza alın inşallahyumurtlama takip etmiş miydin