💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yaa bir uçan bir kaçan haaa iyi yapmışın bebeğim, L lavinia1021 hoşgeldiin topiğimiz şans getirsin

Yaa bir uçan bir kaçan haaa iyi yapmışın bebeğim, L lavinia1021 hoşgeldiin topiğimiz şans getirsin
Yakalarım hemen kızzzz napayım burdan birbirinizden destek eliyoruz hemen onuda aldım yanımıza bilgisizlik zor bende en başta nasıl olcak diye çok düşünüyordum

Yakalarım hemen kızzzz napayım burdan birbirinizden destek eliyoruz hemen onuda aldım yanımıza bilgisizlik zor bende en başta nasıl olcak diye çok düşünüyordum
Evet yaa gerçekten birilerinden destek almak, derdini paylaşmak, 40 yıllık dost gibi akıl vermek-almak çok farklı birşey burası, iyi ki siz bee

Rabbim kucağına almayı nasip etsin kuzum ayyy hemen hamiş sembolunu koyuyum
İnşAllah aynı evlat acısın yaşamadan sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım inşAllahhh
Ve buradaki bütün canım kızlarım hepinizin tez vakitte rabbim hayırlı sağlıklı müjdeli haberlerinizi almayı rabbim nasip etsin inşAllahhhhh

Hayırlı olsunnn tebrik ederimmm sağlıkla kucağınıza alın inşallah yumurtlama takip etmiş miydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…