- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.741
Kararsızca bakınan müşteriyi kapan pazarcı gibisin arkadaşım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kararsızca bakınan müşteriyi kapan pazarcı gibisin arkadaşım
Ayyyy karnım ağırdı gülmektennnnnKararsızca bakınan müşteriyi kapan pazarcı gibisin arkadaşım
Bende gelebilir miyimBen bizim kızlara özel açarım diğer grupta eğlence yokmuş
Gel tabikide kuzum yeterki hamiş çıkalım bu tipikten yaBende gelebilir miyim
Seninle aynı durumdayım canım göğüslerim ayın 12sinden beri hep şiş ve bugün karın ağrım başladı. Vücudumda şişkinlik var ama kullandığım duphastondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yumurtlama da görmedim ama bu göğüs şişkinliği sızısı ve bu akıntı neye işaret çözemiyorumKızlar bata 11 gün var ama ben 2 gündür gebelik belirtisi gösteriyorum ya acaba regli den hemen sonra yumurtaladımda gene erken mi öğrenicem yada gene mi yumurtaladım valla karnımda şişti kasıklarım karnım devamlı ağrıyor akıntım var göğüslerim şiş belim ağrıyor devamlı tuvalete çıkıyorum ama çok erken ya test yapmak istemiyorum en azından 10dan geriye bir düşeyim 5 6 gün kalsın diyorum tabiki yoksa üzülmem varsada erken öğrenmek istemiyorum aşırı tedirginim hcg kontrolünde hop oturup hop kalkıyorum çünkü napcam ben ya
Sen bu listede de yoksun galiba kuzum sat bat alayım eklıyım kızzzBende gelebilir miyim
Hayırlı olsun mayıs annelerine bekleniyorsun canımRabbim inşAllah hepimize sağlıkla kucaklarımıza alıcak benişler nasip etsin inşAllahh
İnşaAllah inşaAllah Rabbim tüm bekleyenleri sevinirsinGel tabikide kuzum yeterki hamiş çıkalım bu tipikten ya
Kız ben hamileyim sipserin testini görmüştüm ordan buraya geldim sizi takip etmeye başladımSen bu listede de yoksun galiba kuzum sat bat alayım eklıyım kızzz
Aaaa iyi ettin kızzz hoşgeldin az daha bekleyin hamiş olayım bende yanınızda olucamKız ben hamileyim sipserin testini görmüştüm ordan buraya geldim sizi takip etmeye başladım
Sarı akıntı gebelik belirtisidir ben bütün gebeliklerimde yaşadım ama genede gebelik diyemem daha erken ama bugün ilk oğlumda ve düşüklerimde yaşadığım tüm belirtileri yaşadım uydurmuyorum kurmuyorum eminim çünkü bugün sağ veya sola dönerken bacağım kitlendi içimde birşey yırtılır gibi oldu ben bunu gebeliklerimde hep yaşadım genede diyorum tabi takma belki değildir diye yinede kendime güvenmediğimden oğlumu kucağıma almıyorum dikket etmeye çalışıyorum özellikle geçen koltuğu kaldırdım kasıklarıma ağrı girdi onda bile kendime çok kızdım off neyse takmicam takmam lazım biraz daha beklicem bakalım hayırlısı herşey içinSeninle aynı durumdayım canım göğüslerim ayın 12sinden beri hep şiş ve bugün karın ağrım başladı. Vücudumda şişkinlik var ama kullandığım duphastondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yumurtlama da görmedim ama bu göğüs şişkinliği sızısı ve bu akıntı neye işaret çözemiyorum
Ekledim kuzumSelamlar bat 30 Ağustos sat 26 Eylül ekler misin
Hoşbuldum hayırlısıyla güzel haberini alırız 2 güne inşaAllahAaaa iyi ettin kızzz hoşgeldin az daha bekleyin hamiş olayım bende yanınızda olucam
Ben burdada takılıyorum kuzum vazgeçemiyorum hepsini toplayım götürmek istiyorum hepsi mayıs annesi olsun inşallah ortam şenlenirmelegim can bak bide gülüyor Mayıs annelerinin yarısı da topikten gelmiş maşaAllah, ben öncesinde uzun zamandır girmiyordum kkya hamile olduğumu öğrenince mayıs annelerine geldim diğer iki kızımdada takip etmiştim grupları iyi oluyor bazen sohbet etmek sorular sormak vs
İnşallah balım inşallahHoşbuldum hayırlısıyla güzel haberini alırız 2 güne inşaAllah
Hayırlısıyla yarın kan veriyim sağlıkla ilerlerde gelirim inşAllah canım benimHayırlı olsun mayıs annelerine bekleniyorsun canım
Sen daha önceden hamilelik yaşadığın için karşılaştırma yapabiliyorsun belki de hamilelik vardır canım sen bi süre daha yavaş yavaş hareket et kendini yorucu hareketlerden kaç. Dün koltuk kaldırmıştın hatırlıyorum bi süre daha dikkatli hareket et. İnşallah hislerin doğrudurSarı akıntı gebelik belirtisidir ben bütün gebeliklerimde yaşadım ama genede gebelik diyemem daha erken ama bugün ilk oğlumda ve düşüklerimde yaşadığım tüm belirtileri yaşadım uydurmuyorum kurmuyorum eminim çünkü bugün sağ veya sola dönerken bacağım kitlendi içimde birşey yırtılır gibi oldu ben bunu gebeliklerimde hep yaşadım genede diyorum tabi takma belki değildir diye yinede kendime güvenmediğimden oğlumu kucağıma almıyorum dikket etmeye çalışıyorum özellikle geçen koltuğu kaldırdım kasıklarıma ağrı girdi onda bile kendime çok kızdım off neyse takmicam takmam lazım biraz daha beklicem bakalım hayırlısı herşey için
Evet ya bende öylesine bakim dedim Şuan hepsinden güzel haberler almak için takip ediyorum. inşaAllah hepsi gelir Mayıs annelerineBen burdada takılıyorum kuzum vazgeçemiyorum hepsini toplayım götürmek istiyorum hepsi mayıs annesi olsun inşallah ortam şenlenir