- 13 Aralık 2022
- 7.772
- 7.407
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.761
Sezeryan doguracanKasığıma sanki bıçak soktular kızlarrrayy bu nasıl bi acıydı anam ben kızanı nasıl doğurcam
İnşallah canım inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah şüphelendiğimden beri dua okuyorum bugün cuma gecesi Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahSen daha önceden hamilelik yaşadığın için karşılaştırma yapabiliyorsun belki de hamilelik vardır canım sen bi süre daha yavaş yavaş hareket et kendini yorucu hareketlerden kaç. Dün koltuk kaldırmıştın hatırlıyorum bi süre daha dikkatli hareket et. İnşallah hislerin doğrudur
Ay vallahamı sanki sivri bıçağı çevirdiler içimdeSezeryan doguracanayyh şaka bi yana banada saplanmıştı kız o ögrenmeden önce sabahı iple çekiyorum
Ani hareket mi yaptın kuzumKasığıma sanki bıçak soktular kızlarrrayy bu nasıl bi acıydı anam ben kızanı nasıl doğurcam
Amin kuzummmİnşallah canım inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah şüphelendiğimden beri dua okuyorum bugün cuma gecesi Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Yok oturduğum yerde olduAni hareket mi yaptın kuzum
Bebek yerleşiyodur kız asıl bundan sonra test yap git bak lekelendin mi biYok oturduğum yerde olducanım
Vallaha kız hatta bacaklarım çekildi agrıdan oturmuştum. Ay saplansın saplansın çevirsinler içindede bebek iyice yerleşiyor demekkiAy vallahamı sanki sivri bıçağı çevirdiler içimde
Bakayım bakam varmı bişey şerBebek yerleşiyodur kız asıl bundan sonra test yap git bak lekelendin mi bi
Ay ay ağrı olsun ben çekmecede razıyım mmVallaha kız hatta bacaklarım çekildi agrıdan oturmuştum. Ay saplansın saplansın çevirsinler içindede bebek iyice yerleşiyor demekki
O çikolata krizidir sinir olsan duramanBirşey dicem benimde adet öncesi sinirim gelmiş yaaa ben herhalde adet olcam
Annelik böyle bir şey işteAy ay ağrı olsun ben çekmecede razıyım mm
Tebrik ederim sağlıcakla gelsin inşallahKızlar ben hamileymişimmm
Onca yaşadığım milyon tane belirtiyi “yok canım değildir boşuna umutlanma” diye arkama ata ata daha bugün kabullendim testi tekrarladığımda hamile olduğumu
@Merve3553melisaa93 Zumruduanka96 @IADK ve diğer bütün canım kızlar
Kız ağlatcan ya şimdi beni gözlerim dolduAnnelik böyle bir şey işteherşeye katlanmak
Rabbim sağlıkla sıhhatle doğurmayı kucağına almayı nasip etsin canımKızlar ben hamileymişimmm
Onca yaşadığım milyon tane belirtiyi “yok canım değildir boşuna umutlanma” diye arkama ata ata daha bugün kabullendim testi tekrarladığımda hamile olduğumu
@Merve3553melisaa93 Zumruduanka96 @IADK ve diğer bütün canım kızlar