💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

L lavinia1021 kızalr arkadaşımız yeni katıldı aramıza başka konu açmış ovulasyonla ilgili hamilelik planlıyor kaptım geldim onu aramıza 😂😂🥰🥰 hoşgeldin kuzum merak ettin ne varsa bizlere danışabilirsin ❤️🙏
Yaa bir uçan bir kaçan haaa 🤣🤣🤣 iyi yapmışın bebeğim, L lavinia1021 hoşgeldiin topiğimiz şans getirsin 🙏🏻🥰

Yaa bir uçan bir kaçan haaa 🤣🤣🤣 iyi yapmışın bebeğim, L lavinia1021 hoşgeldiin topiğimiz şans getirsin 🙏🏻🥰
Yakalarım hemen kızzzz napayım burdan birbirinizden destek eliyoruz hemen onuda aldım yanımıza 🥰bilgisizlik zor bende en başta nasıl olcak diye çok düşünüyordum

Kızlar ben hamileymişimmm🥹🥹
Onca yaşadığım milyon tane belirtiyi “yok canım değildir boşuna umutlanma” diye arkama ata ata daha bugün kabullendim testi tekrarladığımda hamile olduğumu🥹🥹🥹
Merve3553 Merve3553 melisaa93 melisaa93 Zumruduanka96 Zumruduanka96 IADK IADK ve diğer bütün canım kızlar🥹

Eklentiler

• IMG_0756.jpeg
    IMG_0756.jpeg
    84,3 KB · Görüntüleme: 75
Yakalarım hemen kızzzz napayım burdan birbirinizden destek eliyoruz hemen onuda aldım yanımıza 🥰bilgisizlik zor bende en başta nasıl olcak diye çok düşünüyordum
Evet yaa gerçekten birilerinden destek almak, derdini paylaşmak, 40 yıllık dost gibi akıl vermek-almak çok farklı birşey burası, iyi ki siz bee 🥹😍❤️❤️

Rabbim kucağına almayı nasip etsin kuzum ayyy hemen hamiş sembolunu koyuyum 🥰🙏🤰
İnşAllah aynı evlat acısın yaşamadan sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım inşAllahhh🤲🏻🤲🏻🤍
Ve buradaki bütün canım kızlarım hepinizin tez vakitte rabbim hayırlı sağlıklı müjdeli haberlerinizi almayı rabbim nasip etsin inşAllahhhhh🤲🏻🤲🏻🥹

Kızlar ben hamileymişimmm🥹🥹
Onca yaşadığım milyon tane belirtiyi “yok canım değildir boşuna umutlanma” diye arkama ata ata daha bugün kabullendim testi tekrarladığımda hamile olduğumu🥹🥹🥹
Merve3553 Merve3553 melisaa93 melisaa93 Zumruduanka96 Zumruduanka96 IADK IADK ve diğer bütün canım kızlar🥹
Hayırlı olsunnn tebrik ederimmm sağlıkla kucağınıza alın inşallah❤️ yumurtlama takip etmiş miydin

X