- 13 Aralık 2022
- 7.772
- 7.406
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.681
TabiiiÜf aynen ya Allahtanki burda sakinleştirdi beni kızlar yoksa hayatta gitmezdim yanına eğer hamileysem burdaki herkesin emeği büyük
Kız bana kalsa gün değil saat dakika salise olur ama kalmıyor maalesefSen istersen 3 diyelim 5 uzun geldiyse
Valla doğrudur canım benim pek bilgim yok şu doktor videolarında animasyon paylaşıyorlar ya gebelik oluşumu diye aklımda yanlış kalmış demek ki
Umarım iyi gelirTamam canım
Ben sanmıyorum ya uyuz değildir ama alerji olabilir stres bile kaşıntı yapıyorYa aslında bu ara çok duş aldım amaAnamm her yere değdim koltuklara kadar ütülemem lazım:)) Değildir inşallah ya.
Anaa yukarda bir yerde zümra okudumduuuYoooo adım değil önce bitkin 96 dım yeni oldum zümrüdüanka 96
Vallahi bıtkindimAnaa yukarda bir yerde zümra okudumduuuneyse değiştirdiğin iyi olmuş sen bitkin olamazsınn
Cidden miKızlar yeni farkettim göğüslerim acıyor zaten sabahtan beri şimdi beyaz beyaz damar gibi belirginlik var hani çatlak gibi görüntü normalde ben de çatlak yokdamarların belli olması demek bu demek mi acaba ?
Yok yok sana uymaz o hiç, çok enerjik neşeli cıvıl cıvılsın sen yerimmVallahi bıtkindimbenim adım Habibe
Ay hadi inşallahhhKızlar yeni farkettim göğüslerim acıyor zaten sabahtan beri şimdi beyaz beyaz damar gibi belirginlik var hani çatlak gibi görüntü normalde ben de çatlak yokdamarların belli olması demek bu demek mi acaba ?
Cidden miayyyyy
Yaa evet anlayamadım genelde damar belirginleşti diye okuyunca ben hep mavi yeşil düşündüm ondan kafam karıştıAy hadi inşallahhh
Yaa evet evet ay çok heyecan yaptım ben şimdiYaa evet anlayamadım genelde damar belirginleşti diye okuyunca ben hep mavi yeşil düşündüm ondan kafam karıştıayy hadi inşallah ya
İnşallah kuzum ama devamına bakmak önemli tabi ateşe devamInsallah kuzum olsun biseyler artik ya vallahi aylardir bekle bekle
17. Gün yumurtlama akıntım vardı ve ovu testim pikti kuzum. Zaten kapak çizgisi 36.4 36.5 olmalı benim. Çünkü öyle olunca adetim geliyor kuzumBence bu hali doğru tablonun. 16.gün bozuyordu. Baksana sonrasında yükselişi çok güzel.17.gün yumurtlama akıntın var mıydı? Birde egg white seçenğini işaretlersen o güne çizgiyi kıpkırmızı çekecektir
O kadar test yorumladım ki bugün varmanın teşyi hatırlamıyorum
Çoook aminnYaa evet anlayamadım genelde damar belirginleşti diye okuyunca ben hep mavi yeşil düşündüm ondan kafam karıştıayy hadi inşallah ya
Valla ben de ama korkuyorum heyecan yapmaya bileYaa evet evet ay çok heyecan yaptım ben şimdi
Demişsin canım sana güveniyoruzO kadar test yorumladım ki bugün varmanın teşyi hatırlamıyorumama var dediysem görmüşümdür kuzum
Dur ben senin yerinde heyecan yaptım şimdiiiiiValla ben de ama korkuyorum heyecan yapmaya bilekursağımda kalmasın da
Demişsin canım sana güveniyoruz
Çok alemsin kaptık geldim yazmışL lavinia1021 kızalr arkadaşımız yeni katıldı aramıza başka konu açmış ovulasyonla ilgili hamilelik planlıyor kaptım geldim onu aramızahoşgeldin kuzum merak ettin ne varsa bizlere danışabilirsin