- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.661
Bir katkıları olmalı zaten bu sürece di mi oh ne güzel valla 3 gün bir katkıları oldu mecburen bir zahmet testlere gık etmesinlerŞuan bende öyleyim canım zaten onlara iyilik yaramaz ye gitsin
Yumruk gibi şişiyo hemde bende de alerjimde var benim o yaratıklaraKızz valla ha ne çektim bende sessiz sedasız yediler birde kocaman şişiyo iz kalıyo 1 aydır hala geçmedi izleri
Ay asla benzetme beni nolur kötü yorum yapmak istememZümra polat
Keşke anında olsa kızBana kalirsa 2 gunde gitsin derim ben. Oyalanip durmasin
Yoooo adım değil önce bitkin 96 dım yeni oldum zümrüdüanka 96Zümraydı dimii yanlışım yok
Kavga dövüş o daBir katkıları olmalı zaten bu sürece di mi oh ne güzel valla 3 gün bir katkıları oldu mecburen bir zahmet testlere gık etmesinler
Oyyy zor yaaYumruk gibi şişiyo hemde bende de alerjimde var benim o yaratıklara
Tamam canım. Çok da hunharca kaşınmıyor ama. Böyle kalsa azalarak bitse iyi.Aynen öyle yap canım kolonya falan sür biraz yatıştırır kaşıntını
Belki de canım. Kıyafet üstünden de ısırabiliyorlar bi de bazılarıBence sivrisinektir bu seneki sinekler seste çıkarmıyor namussuzlar benim popomun bir tarafını 15 tane ısırmışlardı sadece vücudumu sayamadım sen düşün
Ahahahaha üst üste olması bizimde hoşumuza gitmiyor görev gibiKavga dövüş o da
Evet evet beni tamda öyle ısırdı şirifsizlerBelki de canım. Kıyafet üstünden de ısırabiliyorlar bi de bazıları
DÜşünmemeye çalış canım düşündükçe daha fena olurTamam canım. Çok da hunharca kaşınmıyor ama. Böyle kalsa azalarak bitse iyi.
Kolonya sık canım üstüneBelki de canım. Kıyafet üstünden de ısırabiliyorlar bi de bazıları
Ya aslında bu ara çok duş aldım amaGaranti olması için duş alip çarşafları ve çamasirlari kızgın ütü ile ütülemeni öneririm
Sen istersen 3 diyelim 5 uzun geldiyse5 6 7 her yerde farklı birşey yazıyor ya 10 gün yazan da varbiz 5 de anlaşalım
Valla doğrudur canım benim pek bilgim yok şu doktor videolarında animasyon paylaşıyorlar ya gebelik oluşumu diye aklımda yanlış kalmış demek kiBen 8 diye okumustum kuzum. 6 olsa 7. Gunde poztf test gorurduk sanki ama bir tane bile ornegi yok aylardir topik topik geziyorum hic gormedim
Öyle yapayımDÜşünmemeye çalış canım düşündükçe daha fena olur
Üf aynen ya Allahtanki burda sakinleştirdi beni kızlar yoksa hayatta gitmezdim yanına eğer hamileysem burdaki herkesin emeği büyükAhahahaha üst üste olması bizimde hoşumuza gitmiyor görev gibi
Tamam canımKolonya sık canım üstüne