- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.601
Kızzz öyle miydiii karıştırdım demek kii hadi bakalım inşallah pozitif görürürz de ilk olursunOnu bana demistin kuzum yapcam yarin seni dinleyip 7. Gunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızzz öyle miydiii karıştırdım demek kii hadi bakalım inşallah pozitif görürürz de ilk olursunOnu bana demistin kuzum yapcam yarin seni dinleyip 7. Gunum
Kuzum 7. Gun cok erken ya.. tamam test yapiyoruz guluyoruz egleniyoruz ama fizyolojik olarak zaten tuplerden rahme gitmesi 8 gün zaten hadi 1 gun de yerlessin beta salgilansin en erken 9 o yuzden yapalim da cizgi aramayalim bosverKız merviş görüyorum dedii çizgi ama bilemedim ikna olamıyorum
Benimde aynı gün yarın haber edin mutlaka sürpriz olur inşallahOnu bana demistin kuzum yapcam yarin seni dinleyip 7. Gunum
Yok canım zaten aramıyorum tamamen ya tutarsa kafasındayım umutsuzca yapıp deli gibi sevineceğim günü bekliyorumKuzum 7. Gun cok erken ya.. tamam test yapiyoruz guluyoruz egleniyoruz ama fizyolojik olarak zaten tuplerden rahme gitmesi 8 gün zaten hadi 1 gun de yerlessin beta salgilansin en erken 9 o yuzden yapalim da cizgi aramayalim bosver
Yaa ne cok kisiyle yakin zamanlarimiz dimi. Insallah guzel haberleri arka arkaya alirizBenimde aynı gün yarın haber edin mutlaka sürpriz olur inşallah
Benim bat 29 u testlerim kargoda evde olanı kimse önermedi burda iyi ki var herkes pazartesiye kalmaz gelirse regl gününe kadar yapacağım valla günde bir taneYaa ne cok kisiyle yakin zamanlarimiz dimi. Insallah guzel haberleri arka arkaya aliriz
Yaaa bu tasvire bayildim ben de istiyorum aynisindan olsunYok canım zaten aramıyorum tamamen ya tutarsa kafasındayım umutsuzca yapıp deli gibi sevineceğim günü bekliyorum
Amiiiinnnn hepimizin başına gelsin inşallahhYaaa bu tasvire bayildim ben de istiyorum aynisindan olsun
Kız etmeyin çok erkenOnu bana demistin kuzum yapcam yarin seni dinleyip 7. Gunum
El mahkum beklemek de guzel testin yoksa bekleyeceksin benim gibi 30 testi onceden alip kenara atsaydin gunde 2-3 dusunmez yapardinBenim bat 29 u testlerim kargoda evde olanı kimse önermedi burda iyi ki var herkes pazartesiye kalmaz gelirse regl gününe kadar yapacağım valla günde bir tane
Abuuu sanki kendi ne zaman başladıysaaa dediğini değil yaptığını yaparız bebişkomKız etmeyin çok erken
Sat bat ne demekHoşgeldin canım
Dedi... ama dinlemediler cunku bagimlilikKız etmeyin çok erken
çok teşekkür ederim 2 aylık tatilin ardından hızlı bir başlangıç yapınca çıkmış aklımdanÇok tebrik ederim sağlıcakla inşallah bende çok yoğun çalışıyorum özel sektorde ama hiç aklımdan çıkmıyor
Yapın harcayın kocalarınız parasını heh müstahak size adamlar test yüzünden boşucak zarı hepimiziAbuuu sanki kendi ne zaman başladıysaaa dediğini değil yaptığını yaparız bebişkom
Ben kargom gelene kadar eczaneden aldıklarımı bitirdim üstüne birde ha bire ovulasyon yaptım birşey çıktığı da yok önümüzdeki ay ihtiyacım olursa yine bir sürü masraf yaEl mahkum beklemek de guzel testin yoksa bekleyeceksin benim gibi 30 testi onceden alip kenara atsaydin gunde 2-3 dusunmez yapardin
Düştük bu illete çıkamıyoruzDedi... ama dinlemediler cunku bagimlilik
Haberi yok neyse ki yoksa dilinden kurtulmak mümkün müüYapın harcayın kocalarınız parasını heh müstahak size adamlar test yüzünden boşucak zarı hepimizi
Neren kaşınıyor kız ne uyuzu5-6 değişik yerim kaşınıyor hamilelik için umut var mı derken biri uyuz da olabilir dedi Uyuzu araştırdım biraz, araştırmaz olaydım🌫