- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.541
Benim bugün 4.dpo bebeğim bana daha çooook varBenimki çatlatma iğnesi münasebetiyle cumartesiye kuzum. Sen de benden bir iki gün sonraydınsen ne zaman yapıosun
Böyle düşünme bebeğim sen elinden geleni yapıyorsun rabbim sağlıkla nasip etsin yeter kimelisaa93 beni beklemeniz takip etmeniz beni mutlu eder bu ay hep birlikte alaydık gari şu güzel haberleri. Wallahi gözyaşımı tutuyorum. Aktı akacak. Bir negatfi daha kaldıramaz bu minnoş yürek
Seni beklentiye sokmak gibi olmasın ama tablon ateş ediyorAa hadi ya.. valla rahatladim kuzum sagolne bileyim sende 37leri gorunce ben de sandim ki firlayip gidecek yumurtlamadan sonra yine de bir tık dusukmus gibi geliyor ama oyle diyorsan oyledir tabi. Bu ilk ay benim ates takibi yaptigim
Test fabrikasında çalışanların mesaiye kalmaktan imanı gevreyecekYapma o zaman hakkını doldurmuşsun seneczacılar bize test yetiştirmez
Allah verir sabrını kızzzz öyle demeyin
Aramızda bir gün var satların. Ama bambaşka yumurtlamışız bu ay kız. E hadi o zaman ilk biz sonra da sen göreceksin pozitifini diyelimBenim bugün 4.dpo bebeğim bana daha çooook varmerakla senin testini bekliyorum
Bakınca bende öyle hissettim ama ümitlendirmek istemedim sanki yerleşmiş yükselişe geçmiş gibi bir his oldu bendeSeni beklentiye sokmak gibi olmasın ama tablon ateş ediyor
Canım bana uygun geldi ben bu ay başı yaptırdım benim özel sağlık sigortam var muayeneyi o karşılamış olmasına rağmen sadece teste 5200 verdim gerçi benimki kapsamlıydı ondan mı bilmiyorum amaBende kan tahlili fiyatından yemek üzereyim bir teste 3250 tl dediler
Ben 15.gün yumurtladım döngümün de 19.günüAramızda bir gün var satların. Ama bambaşka yumurtlamışız bu ay kız. E hadi o zaman ilk biz sonra da sen göreceksin pozitifini diyelim
Aynen bende deBakınca bende öyle hissettim ama ümitlendirmek istemedim sanki yerleşmiş yükselişe geçmiş gibi bir his oldu bende
Ben de 10. Gün yumurtladım kuzum. Bugün dyo 10. Günüm. Baya araya fark koymuşuz, beş sen , beş ben koymuşumBen 15.gün yumurtladım döngümün de 19.gününasıl bu kadar fark atabildin
Ben de 10. Gün yumurtladım kuzum. Bugün dyo 10. Günüm. Baya araya fark koymuşuz, beş sen , beş ben koymuşum
Kız ben bu fiyatı duyunca kalbime iniyoduCanım bana uygun geldi ben bu ay başı yaptırdım benim özel sağlık sigortam var muayeneyi o karşılamış olmasına rağmen sadece teste 5200 verdim gerçi benimki kapsamlıydı ondan mı bilmiyorum ama
İYaaa üzer valla iki yedek marka daha aldım aklım hala almadigim markalarda
Kız merviş görüyorum dedii çizgi ama bilemedim ikna olamıyorumAy sen testmi yaptın kaçırdım ben pozitif miii
Çok iyi yapmışın canım ben korkuyorum dişten ya o yüzden hep erteliyorumBenim 5 yıldır yapıştırılmayı bekleyen zirkonyumlarım vardıyapıştırttım bugün, kalanını da yarın randevu alıp yaptıracağım.
AhahahBen de 10. Gün yumurtladım kuzum. Bugün dyo 10. Günüm. Baya araya fark koymuşuz, beş sen , beş ben koymuşum
Çatlamadan sonra kaçıcı günde olduğunu gösteriyor canım
Valla ben bi güzel paşa paşa verdim daha önce kaybım olduğu içinBen 15.gün yumurtladım döngümün de 19.gününasıl bu kadar fark atabildin