- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.521
Ama hiç regl gibi değil ki bu başka test mi denesen acabaHayır yumurtlama testiydi, değerlendirdim yumurtlama günlerimi, bugün regl günüm normalde sabah 7 gibi çok az leke geldi, devamı gelmedi. Sancım falanda yok ama regl olduğumu düşünüyoruminnovita içinde gelen gebelik testini dün yaptım negatifti
Doktor sımdı döndü iğneye kadar kullan dedı canımKız yok bitti. Letuyu 5 gün kullandın ve bitti canım. Yumurta büyüklüğünde çok iyi
Bakalım yarına kadar bekleyeceğimAma hiç regl gibi değil ki bu başka test mi denesen acaba
Evet canımSat 29 Ağustos bat 1 Ekim mi
Hani yapacaktın 7.günde öğrenen ilk kişi olacaktın aşk olsunyaptım ben negatif tabii ki
Ay sen testmi yaptın kaçırdım ben pozitif miiibliiss İlk olacak derken benim başıma gelmiş olurmuş dün test yap 7.günde ilk öğrenen sen olursun belki demiştim
Bende heycanla bekliyorum canım dualarım seninle@melisaa93 beni beklemeniz takip etmeniz beni mutlu ederbu ay hep birlikte alaydık gari şu güzel haberleri. Wallahi gözyaşımı tutuyorum. Aktı akacak. Bir negatfi daha kaldıramaz bu minnoş yürek
İnşallah güzel haberler alırızBakalım yarına kadar bekleyeceğimsonra dediğiniz gibi başka test yaparım yada kan testi yaptırırım regl olmazsam tamamen, daha sağlıklı olur sanırım
Artık yapmam herhalde artık pazartesi günü.yaparim eğer o gün adet olmasamAnladım kuzum neyse test yapmaya devam et o saman
Mayıs sonuuuuu bizim yanımıza geleceksin kuzumHadi gidek analar grubuna artık aaa biz hamiş olursak hangi gruba dahil oluyoru
O zaman güzelll.Mayıs sonuuuuu bizim yanımıza geleceksin kuzum
5 gün kullandıysan tamam canım beş gün kullanılıyor. Pazartesiye kadar yumurtan 17 18mm olur çatlatma igneni yaparsın dahada gelişip 20 25mm ulaştıgında çatlar. Hadi bakim sonu bebişli olsun inşallah kuzumKızlar bana bi yardımcı olun ya
Adetin 5. Günü günde bir kere letu ya baslattı doktor. 5 gün kullandım bugun doktora gittim 2 tane 13 mm yumurtam varmıs pazartesi catlatma iğnesi yap dedi. Pazartesiye kadar letuya devam mı edeceğim doktora sormayı unuttum ulasamadım da doktora. Tedavim çöp olsun istemiyorum bilgisi olan var mı?
ÇıkkkkO zaman güzelll.nasıl mayıs topiki neşelimi balım
bu daha çok mantıklıÇıkkkkburdaki kankalarımızın gelmesi lazım. burdan bizim kızlar var işte onlarla devam ediyoruz birbirimizin dilinden anlıyruz sizleride bekliyoruz çabucak. Olmadı artık sen hamişşen bize özel anneler grubu açarsın toplaşırız orda
Ben her gün günde 3 defa ismi azam duası okudum. Sürekli her gün dinledim. Ve en son hacet namazı kıldım 11 ismi azamı tesbihledim tek tek ve sonunda hamile oldugumu ögrendim. Youtubeden aç bak kuzum ismi azam duası allahım bütün dualarınızı kabul etsin inşallahEki Görüntüle 3305270
Kendimce yorumlamışım ayet bu
Yaaa ben 5 gün diye biliyordum. İyiki sormuşsun kuzumDoktor sımdı döndü iğneye kadar kullan dedı canım
Allah razı olsun kuzumBende heycanla bekliyorum canım dualarım seninle
Benim 5 yıldır yapıştırılmayı bekleyen zirkonyumlarım vardıBenim dişim kırılmıştıı hala korkumdan gidip yaptırmadım 6 sene olduubir dahaki hamileliğimde kökünden gider herhalde