💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ama hiç regl gibi değil ki bu başka test mi denesen acaba

5 gün kullandıysan tamam canım beş gün kullanılıyor. Pazartesiye kadar yumurtan 17 18mm olur çatlatma igneni yaparsın dahada gelişip 20 25mm ulaştıgında çatlar. Hadi bakim sonu bebişli olsun inşallah kuzum

Kızlar kuran kursunda okudum da ben eski kitaplarımı tekrar ediyordum bir ayete denk geldim Allahın isimlerini anarak dua edin ayeti var bence tevafuk bu Rabbim bu ayeti görmemi ismiyle dua etmemi istedi bende sizede söylemek istedim belkide Rabbim hepimizin dua etmesini istiyordur 99 ismiyle dua edelim okuyup ne dersiniz ?

O zaman güzelll. nasıl mayıs topiki neşelimi balım
Çıkkkk burdaki kankalarımızın gelmesi lazım. burdan bizim kızlar var işte onlarla devam ediyoruz birbirimizin dilinden anlıyruz sizleride bekliyoruz çabucak. Olmadı artık sen hamişşen bize özel anneler grubu açarsın toplaşırız orda

Bak
bu daha çok mantıklıayy ne güzel olur

Ben her gün günde 3 defa ismi azam duası okudum. Sürekli her gün dinledim. Ve en son hacet namazı kıldım 11 ismi azamı tesbihledim tek tek ve sonunda hamile oldugumu ögrendim. Youtubeden aç bak kuzum ismi azam duası allahım bütün dualarınızı kabul etsin inşallah

Kızlar doktorum bana âdetin 3. Günü hayıt tohumu nar suyu başla 2 hafta iç dedi yumurtlamaya kadar bı de polinos alfa kullanıyorum ama hayıt tohumu kullananlar varsa adetin kaçıncı günü başladı günde kac defa içtiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…