- 16 Eylül 2023
- 115
- 62
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.481
Ya bildiğin erken gebelik testi net çıkartan ne var onu deniyim birde yarınAma emin olmak istiyorsan kan ver yine de pazartesi çıkar ama sonuç sağlık ocağına verirsen kuzum en iyisi sen yarın erken gebelik al onu yap üstündeki camı kaldır yada kapağını aç 15 dakika sonra bi foto çek at bakalım
Yok canım 30 Eylüldü normalde çatlamaya göre 2 eylüle çekti pazartesi 8. Günüm başlıcam testeBizim batlar aynı senle 25 dimi
Çok teşekkür ederim canım eksik olma
Hem de o kadar güzelki ama inşallah bir gün o duyguyu en kısa zamanda Rabbim herkese tattırsınAynen öyle kuzum her aynueni umutlarla başlıyoruz ne güzel bişey aslında
Ya bende uygulamaya göre yapıyorum uygulama 25 eylül normalde 28 Ağustos ta gördüm 28 eylül de görmem lazım uygulama 4 gün gösteriyor normalde 7 gün yarın 6 olucak işte kafam karışıkYok canım Estağfirullah ama erken sanırım senin adetine var daha bi baktım da listeye yanlış hatırlamıyorsam eğer
Gerçekten de bal damlıyor ağzından yaKuzum bence bebiş ayyyy heyecan yaptımyarın sabah yap etiketle beni düzgün çek fotolarını efekt yapalım
Ben çok memnunum. Asla yanıltmadı negatif konusunda. Yalancı pozitif çıkarmaması bence çok önemli. 17-18 aydır hiç yalancı pozitif görmedimLaboquick aldım ben hem kaset hem erken olanından inşallah iyi çıkar iyi dediler ama
Kız yok bitti. Letuyu 5 gün kullandın ve bitti canım. Yumurta büyüklüğünde çok iyiKızlar bana bi yardımcı olun ya
Adetin 5. Günü günde bir kere letu ya baslattı doktor. 5 gün kullandım bugun doktora gittim 2 tane 13 mm yumurtam varmıs pazartesi catlatma iğnesi yap dedi. Pazartesiye kadar letuya devam mı edeceğim doktora sormayı unuttum ulasamadım da doktora. Tedavim çöp olsun istemiyorum bilgisi olan var mı?
Tam şimdi bende senin açtın konuya bakıyordum kuzumAy ne güzel hepiniz gebelik hevesiyle yazıyorsunuz bi ben öncesiyle uğraşıyorum yavdiş kontrolü yaptırdınız mı hanımlar gebelik öncesi? Çürükler daha kötüleşiyor mu gebelikte daha önce gebelik yaşayanlara sorum bu da
Predictor early kuzumYa bildiğin erken gebelik testi net çıkartan ne var onu deniyim birde yarın
Benimki sanki yumurtlama sonrasi duscek gibiHerkesin vücut ısısı farklı canım benimde vücudum düşük ateşli36dan yukarıyı yumurtlama sonrası görürüm
Ya hepsi aynı anda da yapılmıyor git gel yapacağım sürekli, bezdim ciddenTam şimdi bende senin açtın konuya bakıyordum kuzum
Anladım kuzum neyse test yapmaya devam et o samanYa bende uygulamaya göre yapıyorum uygulama 25 eylül normalde 28 Ağustos ta gördüm 28 eylül de görmem lazım uygulama 4 gün gösteriyor normalde 7 gün yarın 6 olucak işte kafam karışık
Vallahi bende çürük yok ama dolgu çok bide ön dişlerde olurda hamile olursam düşerse naparım bilmemAy ne güzel hepiniz gebelik hevesiyle yazıyorsunuz bi ben öncesiyle uğraşıyorum yavdiş kontrolü yaptırdınız mı hanımlar gebelik öncesi? Çürükler daha kötüleşiyor mu gebelikte daha önce gebelik yaşayanlara sorum bu da
Tamam kuzum erken gebelik olanı yap önceGerçekten de bal damlıyor ağzından yainşallah öyledir canım testim yok kii kargom yarın gelecek ama kaçta gelir bilmiyorum gelir gelmez yapıp etiketlerim seni
Diş hiç kolay değil seni çok iyi anlıyorum bende çok çektim dişlerdenYa hepsi aynı anda da yapılmıyor git gel yapacağım sürekli, bezdim cidden
Takip ettiğim bi kadın doğum doktoru var, eşi de diş hekimi. Kadın özellikle gebelerle çalışıyor. Aslında gebelikte de yapılıyormuş bu yüzden diş tedavisi ama riskli mi ya da daha mı pahalı bilmiyorumVallahi bende çürük yok ama dolgu çok bide ön dişlerde olurda hamile olursam düşerse naparım bilmem