💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Takip ettiğim bi kadın doğum doktoru var, eşi de diş hekimi. Kadın özellikle gebelerle çalışıyor. Aslında gebelikte de yapılıyormuş bu yüzden diş tedavisi ama riskli mi ya da daha mı pahalı bilmiyorum
Kadın doğumcu doktorundan onay alarak yapılıyo diye bılıyorum kuzum bende

Utandığımdan netten sipariş verdim 🤣🤣🤣 yakınımda sadece 1 tane eczane var çünkü, eşime aldırma kotamı da doldurdum şimdi gün geçmiyor ki kargom gelsin 🤣🤣
Evde innovita var ama ben nerdeyse ilişkiden 3 gün sonra test yapmaya başladığım için 4 tane kaldı dün gecenin 1 inde freely ve oncomed in erken gebelik testlerinden aldım 😂😂 Allah'ını seven üstüme test atsın

Evde innovita var ama ben nerdeyse ilişkiden 3 gün sonra test yapmaya başladığım için 4 tane kaldı dün gecenin 1 inde freely ve oncomed in erken gebelik testlerinden aldım 😂😂 Allah'ını seven üstüme test atsın
Ben geçen ay kullandım innovita, gösterdi ama olmadı bu ay gebelik bakalım kısmet sonraki aya

🤣🤣🤣🤣🤣 ah ahh kim atsın 😂😂
İnnovita burda çok yalancı pozitif çıkardı ya yapma hiç onu

Ay ne güzel hepiniz gebelik hevesiyle yazıyorsunuz bi ben öncesiyle uğraşıyorum yav 🥲 diş kontrolü yaptırdınız mı hanımlar gebelik öncesi? Çürükler daha kötüleşiyor mu gebelikte daha önce gebelik yaşayanlara sorum bu da
Benim dişim kırılmıştıı hala korkumdan gidip yaptırmadım 6 sene olduu 😱 bir dahaki hamileliğimde kökünden gider herhalde 🤣🤣

İnşallah güzel haberinizi alırız sonraki ay 🙏🙏 gebelik testi mi pozitifti sizin
Hayır yumurtlama testiydi, değerlendirdim yumurtlama günlerimi, bugün regl günüm normalde sabah 7 gibi çok az leke geldi, devamı gelmedi. Sancım falanda yok ama regl olduğumu düşünüyorum 😄 innovita içinde gelen gebelik testini dün yaptım negatifti

X