- 13 Aralık 2022
- 7.772
- 7.406
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.501
Kadın doğumcu doktorundan onay alarak yapılıyo diye bılıyorum kuzum bendeTakip ettiğim bi kadın doğum doktoru var, eşi de diş hekimi. Kadın özellikle gebelerle çalışıyor. Aslında gebelikte de yapılıyormuş bu yüzden diş tedavisi ama riskli mi ya da daha mı pahalı bilmiyorum
Onlar ondan karı koca çalışıyorlar demek ki, olabilirKadın doğumcu doktorundan onay alarak yapılıyo diye bılıyorum kuzum bende
Yaaa öyle mi diyorsunKız yok bitti. Letuyu 5 gün kullandın ve bitti canım. Yumurta büyüklüğünde çok iyi
Bunu bi kadın doğum doktoruna sormak lazım aslında dur ben çarşamba gitcem sorayım bakayımOnlar ondan karı koca çalışıyorlar demek ki, olabilir
Evde innovita var ama ben nerdeyse ilişkiden 3 gün sonra test yapmaya başladığım için 4 tane kaldı dün gecenin 1 inde freely ve oncomed in erken gebelik testlerinden aldımUtandığımdan netten sipariş verdimyakınımda sadece 1 tane eczane var çünkü, eşime aldırma kotamı da doldurdum şimdi gün geçmiyor ki kargom gelsin
Benimki önden bi kontrole git, dişlerine baktır dedi. Yaptırayım en iyisiBunu bi kadın doğum doktoruna sormak lazım aslında dur ben çarşamba gitcem sorayım bakayım
Yaptır yaptır mecbur napcan bebiş için mecburBenimki önden bi kontrole git, dişlerine baktır dedi. Yaptırayım en iyisi
Ben gebelik planlamadan önce gittim diş hekimine kontrole diş hekimi dedi ki ilk 3 ve son 3 ay mutlaka kadın doğum onayı gerekiyor ortadaki 3 ay güvenli zaman dediKadın doğumcu doktorundan onay alarak yapılıyo diye bılıyorum kuzum bende
O zaman elbet yaptırıla bılıcek bı zaman varmışBen gebelik planlamadan önce gittim diş hekimine kontrole diş hekimi dedi ki ilk 3 ve son 3 ay mutlaka kadın doğum onayı gerekiyor ortadaki 3 ay güvenli zaman dedi
Ben geçen ay kullandım innovita, gösterdi ama olmadı bu ay gebelik bakalım kısmet sonraki ayaEvde innovita var ama ben nerdeyse ilişkiden 3 gün sonra test yapmaya başladığım için 4 tane kaldı dün gecenin 1 inde freely ve oncomed in erken gebelik testlerinden aldımAllah'ını seven üstüme test atsın
Benimki çatlatma iğnesi münasebetiyle cumartesiye kuzum. Sen de benden bir iki gün sonraydınsen ne zaman yapıosun
melisaa93 beni beklemeniz takip etmeniz beni mutlu eder bu ay hep birlikte alaydık gari şu güzel haberleri. Wallahi gözyaşımı tutuyorum. Aktı akacak. Bir negatfi daha kaldıramaz bu minnoş yürek
Ben normalde de sık giderim diş hekimine de gebelikte işlem yapılmaz sanıyordum hemen öncesinde gittim o yüzden çok şükür hiçbir sorunum yok dişlerle alakalı da durur durur gebeyken agrirsa sıkıntıO zaman elbet yaptırıla bılıcek bı zaman varmış
Yaa çok iyi o zaman canımm tabii ki yalancı çıkarmaması en önemlisi zatenBen çok memnunum. Asla yanıltmadı negatif konusunda. Yalancı pozitif çıkarmaması bence çok önemli. 17-18 aydır hiç yalancı pozitif görmedim
Tamam canımmTamam kuzum erken gebelik olanı yap önce
O zaman olmıcak yerde kesin ağrır zatenBen normalde de sık giderim diş hekimine de gebelikte işlem yapılmaz sanıyordum hemen öncesinde gittim o yüzden çok şükür hiçbir sorunum yok dişlerle alakalı da durur durur gebeyken agrirsa sıkıntı
İnşallah güzel haberinizi alırız sonraki ayBen geçen ay kullandım innovita, gösterdi ama olmadı bu ay gebelik bakalım kısmet sonraki aya
Evde innovita var ama ben nerdeyse ilişkiden 3 gün sonra test yapmaya başladığım için 4 tane kaldı dün gecenin 1 inde freely ve oncomed in erken gebelik testlerinden aldımAllah'ını seven üstüme test atsın
Benim dişim kırılmıştıı hala korkumdan gidip yaptırmadım 6 sene olduuAy ne güzel hepiniz gebelik hevesiyle yazıyorsunuz bi ben öncesiyle uğraşıyorum yavdiş kontrolü yaptırdınız mı hanımlar gebelik öncesi? Çürükler daha kötüleşiyor mu gebelikte daha önce gebelik yaşayanlara sorum bu da
Yaaa üzer valla iki yedek marka daha aldım aklım hala almadigim markalardaah ahh kim atsın
İnnovita burda çok yalancı pozitif çıkardı ya yapma hiç onu
Hayır yumurtlama testiydi, değerlendirdim yumurtlama günlerimi, bugün regl günüm normalde sabah 7 gibi çok az leke geldi, devamı gelmedi. Sancım falanda yok ama regl olduğumu düşünüyorumİnşallah güzel haberinizi alırız sonraki aygebelik testi mi pozitifti sizin